annen haklı 7sinde neyse... herkese bunu söylüyordur
Genellikle annelerin hisleri hep kuvvetli olur ve her dedikleri çıkar o yüzden annen doğru söylüyor olabilir
benım babamda senden bı b*k olmaz dıyodu ama artık yerı gelıyo benden para alıyo demekkı neymıs ailenin söledılerını cok takmıcakmıssın
Aynı durum benim hemen hemen tüm kız arkadaşlarımda oldu.. Annem hepsine "sana göre değil, basit hatun vs." dedi.. Bende tabii ona "sende Sultanın karısı değilsin be anacım" diye karşılık veremediğimden boşkoydum geçti.. Ama içlerinden birtanesini hep sorup duruyor. Ben hatunla ayrılalı 3 yıl oldu. Zamanında basit dediği hatunu çok sevdiğini, benim iyiliğim için derslerimi aksatmaması için böyle davrandığını söylüyor! Anne kavramını bir türlü anlamadım anlamicam bu konuda!!
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
benım babamda senden bı b*k olmaz dıyodu ama artık yerı gelıyo benden para alıyo demekkı neymıs ailenin söledılerını cok takmıcakmıssın
babana para veriyor olabilirsin.ama yinede bi b*k olamamışsındır belki
quote:
Orjinalden alıntı: Metalli Head
19 yaşında evlenecek halin yok sonuçta. sefasını sür
Ne güzel tavsiyeler var, maşallah. İşte flört bu yüzden çok yanlış. Ne demek sefasını sür ya? Mal mı eşya mı? Aşağılama gibi geliyor bana. Tabi aşağılama karşılıklı olunca kabul edilebiliyordur belki...
quote:
Orjinalden alıntı: un.real
quote:
Ne güzel tavsiyeler var, maşallah. İşte flört bu yüzden çok yanlış. Ne demek sefasını sür ya? Mal mı eşya mı? Aşağılama gibi geliyor bana. Tabi aşağılama karşılıklı olunca kabul edilebiliyordur belki...
Ya naapacan görücü usulü tanımadığın biriyle mi evlenecen. saçmalama boyutlarını aştın flört yanlış.
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
kızma darılma ama bana göre hala adam olamamışsın.babana azıcık para veriyorsun diye böbürleniyorsun ama baban ya da annen senin afedersin pislettiğin bezini temizleyip seni besliyordu.seni büyütmek için hiç para harcamadılar değil mi...
quote:
Orjinalden alıntı: acheron
anneler en iyisini bilir
quote:
quote:
katılıyorum ...
evlenmiceksen problem yok
19 yasındayım herseyın farkındayım he
sen de babanı basit bulduğunu söyle annene
bu arada sefasını sür nedir ya , ne kadar çarpık zihniyetli insanlarsınız
quote:
Orjinalden alıntı: üç hata
sarışın mavi gözlü bir sevgilim var
Hava mı atıyorsun ?
Bu arada annen haklı , sende öyleydi diyorsun...
7'sinde neye 17'sinde de , 27'sinde de odur.
Az kaşardan tost,çok kaşardan dost olmaz. (Ne alaka )
quote:
quote:
Doğru olan nedir?..
"Anneni yan yatır" mesajını kim yazacak bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: Szopen
"Anneni yan yatır" mesajını kim yazacak bakalım
Yazılmadığını kim söyledi?
kuzum sende yedin mi o lafları sen o kıza deki saçını tara kendine de sevgili ara de annene sonradan hak vereceksin tecrübe konuşuyoooo annelik güdüleri konuşuyoo.....sen anneni dinle
quote:
Orjinalden alıntı: 593922 ¤
quote:
quote:
Doğru olan nedir?..
İslami olandır bana göre. Bir insanı "sefasını sürerek" tanımazsınız, ama mutlaka tanışmak İslam'da da emredilmiş. Peygamberimizin tavsiyesi bu yönde. Görüşülür, fikirleri öğrenilir. Mesela sadece bu tür görüşmelerde kadına uzun süreli bakmak hoş karşılanmış İslam'da. Eğer evlenmemeye karar verilirse yine kadına "ikinci defa" bakılmaz. Evlilik ciddi bir karar, yolu da ciddiyet ister. Flört ise "aman canım, olmazsa sürdüğüm sefa yanıma kalır" mantığı taaa işin başında egemen olan bir yöntem. Veya zaten bir sonuca varması başından beri beklenmeyen sistem. Yanlışsam "yanlış" deyin.