İstemeden external 300 gb full dolu harddiskin partition'ını sildim (format atmadım) ve geri getirmenin bir yolunu arıyorum acaba var mı? Recovery programlarıyla geri almayı düşünüyorum ama onlar da dosya türlerine göre geri alıyo yani tum avi uzantılı dosyaları avi isimli bir klasorun içine jpg uzantılı olan dosyaları jpg isimli bir klasore kaydediyor. Benim bunları düzenlemem çok uzun zamanımı alıcak. Eski halinde geri getirebilen recovery programları biliyormusunuz? yada format atmadan partitionu'ı geri getirmenin bir yolunu... lütfen yarım edin... kafayı yemek üzereyim.
Partition silindiyse çok zor,eğer hasar görmüş olsaydı kolaydı.Sana diyeceğim easy recovery'yi yükle advanced recovery seçeneğinden tarattır.Geçmiş olsun.
sse kardes sana pm attim umarim cevap yazrsın codest arkadaşıma da teşekküer ediyorum fakat onun önerdiği program da dosya türlerine göre klasorleme yaparak recovery yapıyor. Recover4all diye bir yazılım vardı onu denedim bu sefer hdd formatlanmadığı için tanmıyor dolayısıyla tarama işlemi yapamıyor.Bildiğiniz başka bir yazılım var mı benim ihtiyaçlarıma karşılık verebilecek.