Şimdi Ara

silinen partition'ı geri alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstemeden external 300 gb full dolu harddiskin partition'ını sildim (format atmadım) ve geri getirmenin bir yolunu arıyorum acaba var mı?
    Recovery programlarıyla geri almayı düşünüyorum ama onlar da dosya türlerine göre geri alıyo yani tum avi uzantılı dosyaları avi isimli bir klasorun içine jpg uzantılı olan dosyaları jpg isimli bir klasore kaydediyor. Benim bunları düzenlemem çok uzun zamanımı alıcak. Eski halinde geri getirebilen recovery programları biliyormusunuz? yada format atmadan partitionu'ı geri getirmenin bir yolunu... lütfen yarım edin... kafayı yemek üzereyim.

• Partition silindiyse çok zor,eğer hasar görmüş olsaydı kolaydı.Sana diyeceğim easy recovery'yi yükle advanced recovery seçeneğinden tarattır.Geçmiş olsun.
  • Linuxtan anlıyorsan ve ingilizcen varsa RIP Linux ın içinde işini görecek programlar mevcuthttp://www.tux.org/pub/people/kent-robotti/looplinux/rip/
    vaktim olsa bu konularla alakalı makale yazma niyetim var ama vaktim yok.
  • sse kardes sana pm attim umarim cevap yazrsın codest arkadaşıma da teşekküer ediyorum fakat onun önerdiği program da dosya türlerine göre klasorleme yaparak recovery yapıyor. Recover4all diye bir yazılım vardı onu denedim bu sefer hdd formatlanmadığı için tanmıyor dolayısıyla tarama işlemi yapamıyor.Bildiğiniz başka bir yazılım var mı benim ihtiyaçlarıma karşılık verebilecek.
  • up
  • Acronis disk director suite'yi dene arkadaşım belki işine yarar.Buradan alabilirsin:http://www.inndir.com/program.php?id=33661
  • codest tesekkur ederim yardimin icin ama onunla yapamiyorum. partition geri alma ozelligi falan var yaziyodu sevinmistim tam ama olmadi malesef:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Codest

Partition silindiyse çok zor,eğer hasar görmüş olsaydı kolaydı.Sana diyeceğim easy recovery'yi yükle advanced recovery seçeneğinden tarattır.Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.