Şimdi Ara

Silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meshood -- 31 Ocak 2015; 13:04:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Metro City,Kanyon,Sapphire?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michu

Metro City,Kanyon,Sapphire?

Soylemem (:

• Bahşiş bırakmayanların arkasından küfrediyor musunuz,tipini beğenmediklerinizin yemeklerine ne tür pislikler yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michu

Bahşiş bırakmayanların arkasından küfrediyor musunuz,tipini beğenmediklerinizin yemeklerine ne tür pislikler yapıyorsunuz?

Adam kalenderse tip bırakmıyorsa ağır küfür yer. Ancak sıradan bir insansa daha az küfür yer ancak her türlü onu yer. Yani bir yere yemeğe giderken bi yemek bide küfür yiyelim diyebilirsiniz. Yemek yada içeceklere genel anlamda geri dönme durumu olmadığı sürece pek bi hareket yapılmaz. Ancak olduki burger köftesi burgere koyulurken yere düştü. Şans işte o şekilde yer şahıs (:

• servisi eksik getirince senin annende gitmis oluyor... aramizda ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Usain Bolt

servisi eksik getirince senin annende gitmis oluyor... aramizda ...

Bireysel konuşup olayı farklı yerlere götürmeyelim ben usain bolt isimli kullanıcı demedim. Sen kelimesini çıkart kardeşim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hesabım silinsin
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN LÜTFEN
    9 ay önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kanyon'da çalışıyorsunuz tahminim geçen garsonun biri DH'ye telden giriyordu gittiğimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Kanyon'da çalışıyorsunuz tahminim geçen garsonun biri DH'ye telden giriyordu gittiğimde.

Dh.ye tek giren garson ben değilmişim demekki (:

• meshood M kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum sigara içiyor musun?

Ama Cinemaximum'un orada gördüm bir garson o tam cinemaximum'un köşe de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Bilmiyorum sigara içiyor musun?

Ama Cinemaximum'un orada gördüm bir garson o tam cinemaximum'un köşe de.

Sigara içiyorum ancak eminim ki o ben değilim (: olsam bile zaten söylemem etik olmaz kusura bakmayın

• meshood M kullanıcısına yanıt
    Yok bilmiyorum.Zaten sadece telefona dikkat ettim DH'yi görünce yürüdüğüm için yüzüne bile bakmadım.
  • Bende komi ve barista olarak çalıştım. Tartışmasız en nefret ettiğim meslek. Seviyor musun işini? + Yaş kaç ve çalışma saatleri neler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Bende komi ve barista olarak çalıştım. Tartışmasız en nefret ettiğim meslek. Seviyor musun işini? + Yaş kaç ve çalışma saatleri neler?

Zor bir meslek ancak maddi anlamda tatmin edici ve düzgün bir yerde yapıyorsan zevkli. Yaş 31 çalışma saati de 10 saat civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meshood -- 30 Ocak 2015; 16:26:30 >
  • Sabrına saygı duyduğum mesleklerden birisi. Bazı insanların garsona ezilecek bir böcekmiş gibi davranmaları, şımarık ukala tavırlar sergilemeleri 3.kişi olarak bile beni çok rahatsız ediyor, kaldı ki garsonun ruh durumunu tahmin edebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 30 Ocak 2015; 16:36:55 >
  • Bu yazinin aynisini daha once baska bi konuda ayni baslikla acilmisti, baya tartisma cikmisti

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediseven

Sabrına saygı duyduğum mesleklerden birisi. Bazı insanların garsona ezilecek bir böcekmiş gibi davranmaları, şımarık ukala tavırlar sergilemeleri 3.kişi olarak bile beni çok rahatsız ediyor, kaldı ki garsonun ruh durumunu tahmin edebiliyorum.

Hocam o bahsettiğin genelde dandik mekanlarda olur. Bizim seviyedeki mekanlarda onu yaptırmazlar. Bakarız iş çığrından çıkıyor rest. Müdürü devreye girer. O noktadan sonra da şahıs genellikle absorbe edilmiş olur. En kötü ihtimalle önüne bir tabak tatlı attınmı ikram olarak senden iyisi olmaz. Yani müşteri garsonu yönetirse sıkıntı ancak garson müşteriyi yönetirse sıkıntı yok (:

• ayak durmanın sıkıntıları başladı mı ?
  • Hocam hatta abi dicem.
    Bende 6 ay kadar garsonluk yaptım.
    Tek elle tepsi atmak kadar havalı bir şey de yoktur.
    Hele ki bir bayan nasıl öyle atıyorsun dediğinde.
    Ayrıca arkadaşlar gittiğiniz mekanda kalitesine göre değişir ama garsonun cebine 10 lira koyarsanız o yemek sizin için çok İyi geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartOfBonnie -- 30 Ocak 2015; 23:54:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meshood

quote:

Orijinalden alıntı: Kediseven

Sabrına saygı duyduğum mesleklerden birisi. Bazı insanların garsona ezilecek bir böcekmiş gibi davranmaları, şımarık ukala tavırlar sergilemeleri 3.kişi olarak bile beni çok rahatsız ediyor, kaldı ki garsonun ruh durumunu tahmin edebiliyorum.

Hocam o bahsettiğin genelde dandik mekanlarda olur. Bizim seviyedeki mekanlarda onu yaptırmazlar. Bakarız iş çığrından çıkıyor rest. Müdürü devreye girer. O noktadan sonra da şahıs genellikle absorbe edilmiş olur. En kötü ihtimalle önüne bir tabak tatlı attınmı ikram olarak senden iyisi olmaz. Yani müşteri garsonu yönetirse sıkıntı ancak garson müşteriyi yönetirse sıkıntı yok (:

Dostum merak ettim yemekte kıl çıktı yada herhangi başka bişey müşteriye bunu nasıl izah edersin.neden sordun dersen? Bugün bi yerde yemek yedim. Fena bi yer değil iyidir.müşterinin yemeğinde kıl çıktı adam ortalığı ayağa kaldırdı. Ve ordaki yemek yiyen herkesin midesi bulandı restoran resmen boşldı birden.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.