Şimdi Ara

silinsin (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
6
Favori
24.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence bunu onedio da paylaşın, resimlerle süsleyip. madem adamların derdi bu rezaletin yayılmaması, o zaman sizin yapmanız gereken şey de belli.

opel türkiyenin ilgili bayiyi bayilikten men etmesi, sizin ve karşı tarafın zararını fazlasıyla karşılaması lazım.

siz onedio linkini buraya atın, herkes yaysın. 20 saniyemizi alır. forumda 1.6 milyon kişi var. bunların yüzde biri facebook ta twitter da paylaşsa bu rezaleti yeter.
  • hatta bi de change.org linki çakın gürses opel bayilikten men edilsin diye opel türkiyeyi ekleyip. milleti bilmem ama ben imzalar yayarım.
  • Yeni Opel Mokka x i dusunuyordum vazgectim. tovbe dedim. iyi ki bu konuya denk gelmisim. Verilmis sadakam varmis, bu kan emicilerden kurtulmus sayiyorum kendimi.
  • Direkt opel ana merkezle iletişime geçseler daha iyi olur. Türkiye şubeleri klasik Türk mantığıyla çalışıyor.
  • Şunada mantıklı bir karar çıkmazsa artık tek çare silahla çözmek kalıyor bu ülkede sorun yaşadın mı.
  • Geçen opele bakmaya gitmiştim artık gözümde bir hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok net olay Sosyal Medyada yer almasaydı ve magdur yol yordam bilmeyen,gariban,ugrasmakistemeyen biri olsaydı cok agır maddi-manevi zarara ugrayacaktı.

Velev ki 90 istemis bunda ne yanlıslık var.Yok cakallık yapmaya calısıyormus vs burada kadın aracı tamamen uzerine almamıs diye acık aranıyor.

1.Aracın senden izinsiz,habersiz kullanılmıs.
    2.Aracın ile alkollu ve ehliyetsiz kaza yapılmıs.
    3.Kaza yoldan cıkma vb sekilde olmamıs.Oldukca pahalı bir araca vurulmus ve olaya bir magdur daha dahil olmus.
    4.Arac normalde yapılmıs olmasına ragmen kadın oyalanmıs.Bu sure zarfında taksi tutma ya da arac kiralama gibi maddi olarak magdur olmus.Gercekler belli sure gizlenmis.
    5.Kadın anlasmaya yanasmıs.Taahhutlerinizi resmilestirelim demis.Sirket buna da yanasmamıs.Magduriyet sureci uzamıs.
    6.Anlasılmamıs olmasına ragmen diger magdura anlastık denip yanlıs beyanda bulunulmus.Ustune hasarı ve deger kaybını karsı taraftan tahsil edeceksiniz denmis.
    7.Olayı sosyal medyaya tasırsanız mahkemeye veririz denilip tehdit edilmis.
    8.Aracla ilgili kadın olmasına ragmen muhataplık yonunden acık aranmaya calısılıp kendilerini savunup olayı saptırmaya calısmıslar.

Ortada birden fazla magduriyet var.Bu kadın velev ki 90 istedi niye cakal oluyor?Burada yapılması gereken ozur dilenip,bayana bir Astra,İnsignia vermekti.
    Ama firmanın yaklasımı bu yonde olmadı.Opel'in de izliyoruz yerine bu firma ile ilisigini kesmekti.
    Ne istiyorsunuz?Kadın 2 arabanın parasını da odesin.Trafik cezalarını odesin.Vermis oldugum rahatsızlıktan dolayı ozur dilerim mi deseydi?

Biraz empati yapın.Ki maalesef cogumuzun aracı sanayide kullanılıyor.Cogumuzun basına her an benzer olay gelebilir.

• Araçta araç kamerası olacak ki böyle birşey olursa kanıt niteliği taşısın

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Kameradan ziyade gps tracker da sart oldu...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayranim kullanıcısına yanıt
    Ziyaaaaaa

• Utanmaz herifler

• Sosyal ağa bakan personeli güzel mesai yapmış. Herkese oto mesaj ...

Merhaba xxxxxx, müşterimizin yaşamış olduğu tüm mağduriyetler şirketimiz tarafından giderilecek olup, hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.
    OPEL GÜRSES
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Kameradan ziyade gps tracker da sart oldu...

Kamerada Gps tracker var

Bakınız A119 Araç kamerası :

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=114564689

Değişik bir model ve iyi gizlendiği için sigorta kutusundan da bağlantısı yapılınca hiç bir servis onu n kamera olduğunu anlayıp kaydı durdurmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 13 Ekim 2016; 8:56:09 >
  • Opel gürses artık tek çöp alınmaz olaylar buraya gelmeden halletmeleri lazım %99 suçlu olmalarına rağmen hala mağduriyet giderildi demekle olmuyor. Bir daha ürün almayı bırak fiyat almak için bile etrafından geçmem.

Hatta opel gürses'e bir slogan buldum

para kaybetmektense insanları mağdur etmeyi yeğlerim. gürses gürses gürses gibi bir nakarat ile süper olur.
  • Gürses fiat ve gürses arçelikte bu vatandaşlara ait sanırım araştırıp buralara da gitmemek gerekli, adamların dükkanın önünden geçersin kaldırımı kirlettin diye seni suçlu bulurlar.
  • Valla ben de sosyal medyadan yazdım birşeyler. Meydanı bunlara bırakmamak lazım.
  • Bir sürü iş bilmeyen mal çalışıyor bu sözde kurumsal firmalarda.

Sen essek gibi hatalısın işte, ne uzatıyorsun ki?? Velev ki araç sahibi çakallık peşinde, bu senin hatanı düzeltmezki??

5-6 sene önce İzmir de küçük bir reno bayisine (Yaşar reno) bir taksici logan aracını bırakıyor periyodik bakım için.
    Araç bakımdan çıkınca teste çıkıyorlar, test esnasında da kamyona giriyorlar, araç ciddi hasar alıyor.

Bayinin sahibi Yaşar usta, sanayiden gelme halen çalışıyor o reno bayisi; hiç polemiğe girmiyor, sıfır loganı veriyor taksiciye. Olay kapanıyor.. O zaman gazetelere çıkmıştı.

Sanayiden gelme patronun yaptığı kriz yönetimini, koca plazanın beyaz yakalı okumuş müdürleri beceremiyor.
  • savas1000 S kullanıcısına yanıt
    Yaşar reno servisini bilirim. Zamanında boya koruma pasta cila için vermiştik araçları çok ilgililerdi. Artık araç almaya gittiğinizde bile bazı bayiler adam gibi davranmıyor. Bu şekilde servisler az kaldı gerçekten.

• Opel Türkiye eğer Türkiye piyasasını ve Türk insanını ciddiye alıyorsa hemen olaya müdahil olmalı,bayinin hesabından bir adet eşdeğer sıfır aracı mağdureye vermeli ve konuyu kapatmalı...
  • +902322411900
    Opel Türkiye aradı, şikayetim üstüne
    Saydırdım 3 5
    Marka değerinizin daha çok düşmemesi için acil iptal edin o gürsesi dedim, takipçisiyiz iletecem isteklerinizi filan dedi

Şikayet eden herkesi tek tek arıyorlar
    Tebrik ettim.şahsen

Tavsiyem sizde yardımcı olun bizim de başımıza gelebilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkshine666 -- 13 Ekim 2016; 12:54:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.