Şimdi Ara

silinsin (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
6
Favori
24.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler haber kanallarının whatsapp ihbar hatlarına durum bildirilse olay medyaya yansıtılsa daha iyi olmaz mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Opel gibi büyük bir reklam kaynağına dokunmak istemezler.

• peki firma bunca yaşanılan duruma karşın müşteriye ne sunuyor ? bu adamın magduriyetinin giderilmesi için ne sunuyorlar ?
  • başlığa kocaman yetkili servis rezaleti yazsanıza. sanki sanayide çırak gece arabayı kaçırıp kaza yapmış gibi yazmışsınız.
  • Şu saatten sonra ne opel araç alınır ne de gürses oto denen bu karaktersizlerin servisine gidilir.
  • Lan! Pişkinliğe, yüzsüzlüğe, düzenbazlığa, vurdumduymazlığa, ahlâksızlığa bakar mısın ya, rezalet. Yasal olarak bunların üzerlerine çökebildiğiniz kadar çökün. Olay artık uzlaşmacı olma, hoşgörülü davranma aşamalarını çoktan geçmiş. Okurken sinirlendim.

• atla kullanıcısına yanıt
    hassas bir mesele

konu sahibi arkadaş daha etkin ol
    konuyu açtım kaçtım yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msmart -- 13 Ekim 2016; 19:02:58 >
  • Tv haber kanallarin whatsap ihbar hattina atsak bu haberi haber yaparlarmi acaba

..... bile korlar o firmanin diyenlerin sesini duya biliyorum

• Bu olay şubeyle ilgili geçen motoru bozulan Astra sahibine yeni Astra verince helal olsun Opel falan diyordunuz
  • nerde lan bu toswosçular diyordum
    meğerse üst katta pusuya yatmışlar

konu marka değil cahil
  • Türkiye'ye önem vermeyen bir marka/grubun ayıbı sonuçta.Satış sonrası hizmet de markanın hizmetlerinin bir parçası,sadece araba satmakla olmaz bu işler.Amatörce iş yapan adamları şebekeye dahil etmek de ayrı bir ayıp.Kurumsallıktan uzak,bayinin insiyatifine bırakılan hizmetin sonucu...

• Foursquare kullananlar yorumu esirgemesin :http://4sq.com/1nHeqzc

• Daha dün servis için aramıştım

Gürses okuyorsa 2012h astra için baskı balata sormuştum size

Artık bekleyin gelirim ben.

• arada mesaj atalım da olay soğumasın.

• Rezalet. Sanayi candir. Bunlarin samimiyetsizlige ve ilgisizligine katlanacagima giderim sanayiye icerim cayimi corbami ederim sohbetimi arabam gozumun onunde olur.

• Sonuç ne oldu ?

Gürses otodan yada Opelden olumlu bir açıklama geldi mi ?
  • Olayın unutulmasını bekliyorlar sanırsam.
  • unutulmasın
  • Öncelikle belirtmek isterim ki; uzun zamandır takip ettiğim fakat üye olmadığım,forumdonanım'a sırf bu konuya fikir beyan etmek için üye oldum...

yakın zamanda opel astra 1.6 dizel otomatik dynamic paket araç yada bütçemi biraz zorlayıp insignia 1.6 dizel otomatik araç almayı düşünüyordum,fakat iyiki bu konuyu görmüşüm ve belkide çok pişman olucağım bir karardan vazgeçdim; birdaha opel mi asla... ne yani 90-100 bin lira para vericem, o kadar para verdim bari garantisi bozulmasın diye mecburen yetkili servise gidicem ve 100 bin lira verdiğim araca böyle muamele yapıcaklar sonra birde beni haksız çıkarıcaklar... bir müşterini daha kaybettin opel haberin olsun...
  • Akıbetini metak ediyorum bende

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.