Şimdi Ara

silinsin (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
6
Favori
24.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel boyle hep boyleydi zamaninda akrabamin opel corsasini servise verip aldigimizda teyp degismislerdi arac icindeki sifre calismiyordu sonra bunu kabul etmediler bizi sucladilar sonra elektrikcide sifreyi yaptirdik teyp kismi calismiyordu tabi onu da kabul etmediler oda bize patladi ispat edemedik aradan cok zaman gecmeden sattik gitti boyle sikintili servisi olan bi markadan almayin aldirmayin yada eski alin sanayide kendi ustanizi bulun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hakliligin ortaya cikmasi ve magduriyetin giderilmesi bizim gibi duyarli bilincli bireylerin destekleriyle gerceklesebilir.lutfen konuyu ustte tutun,devamli aktif olmasi icin haberi yayin ve bu ulkede artik insanlarin haksizliga ugramasina engel olmak adina guzel ornekler gorebilelim.forum yonetiminden de ayni diyarliligi bekleyelim. Bakiniz eksisozlukte konu 822 iletiye ulasmis durumda. Herkes kendini bu magdur arkadasin yerine koyup oyle hareket etsin.siz de boyle kurumsal bir firma karsisinda birey olarak kalsaniz. Gercekten bu destege ihtiyac duyardiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Colouse

Bir de mağduriyetin çözülmeme ihtimali var ya, o ihtimal şu an beni delirtiyor. Böyle bir şey olamaz.

Bence çözülmeme ihtimali yok. Böyle bir olayda hangi avukata gitseniz seve seve kabul eder davayı. Avukat masrafı kaybeden taraftan alındığı için avukat onlara misliyle geçirir.
  • Kendi basima gelmis gibi asabim bozuldu.

• Sinek ufak ama mide bulandırir derler ya. Arac alma arifesinde bu baslık çok iyi oldu. Opel Arac almam aldırmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

quote:

Orijinalden alıntı: Colouse

Bir de mağduriyetin çözülmeme ihtimali var ya, o ihtimal şu an beni delirtiyor. Böyle bir şey olamaz.

Bence çözülmeme ihtimali yok. Böyle bir olayda hangi avukata gitseniz seve seve kabul eder davayı. Avukat masrafı kaybeden taraftan alındığı için avukat onlara misliyle geçirir.

Avukat aldığın tazminatın minimum %15 ini alıyor iyi bir avukatsa bizden istediği gibi %35 e kadar o oran çıkabiliyor :)
  • Maddi manevi tazminat davası ac

• Bizim ülkemizde güçlünün yanına kar kalıyor herşey.

Daha dün adam öldüren biri salıverildi bu ülkede parası pulu ve arkası sağlam olduğu için.

Opel Almanya girmezse devreye üstünü bile kapatmaya çalışır bunlar.

Umarım hepsi hakettiği cezayı çeker bu kadar rezil şeyler yaşamış kadıncağızada hakkı teslim edilir.
  • Adamlar yüzsüzlükte sınır tanımamış okurken ben kötü oldum arkadaşta iyi sabır varmış gerçekten. Konuyu internette paylaşarak iyi yapmışsınız opelin uzak durulması gereken bir firma olduğunuda görmüş olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un4Given- -- 12 Ekim 2016; 23:31:05 >
  • Bu adamlarin direk tutuklanmasi gerekmiyor mu?

Bu anlatılanlar şaka gibi ya. Sonra neden katil oldun.

• GENERAL MOTORS TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ : ÖZCAN KEKLİK

GENERAL MOTORS TÜRKİYE GENEL MÜDÜR YARDIMCISI : ERBİL AKINCI

S. Sinan Ulusoy
    Dış İlişkiler Müdürü
    Tel.: +90 (0)216 442 01 70
    Fax: +90 (0)216 459 50 02
    sinan.ulusoy@tr.gm.com

LinkedIN de profillerine mesaj göndermek isteyen ve konuyla alakalı GM olarak nasıl bir yaptırım uygulayacaklarını merak eden olursa diye yazdım.

İyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.rar -- 12 Ekim 2016; 23:37:46 >
  • Asdfgh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkshine666

Neden edemesin
    Bu işin manevi kısmı yok mu,
    Kadının arabasıyla 8 gündüralem yapıyorlar??

Hee anladık sende Gürses çalışanısın

İnşallah başına gelir bi gün de destwk olun diye konu açarsın buraya,

Kadının altına sıfır insignia çekeceklerine çakallık peşindeler

Haaa bu arada, senin firma aramış nazı, 2 teklif sunmuşlar 40 bin tl civarı
    Naz da kabul etmemiş mahkemede görüşürüz diye
    Sana da senin kafanda olanlara da kapak olsun bu

Gürses çalışanı mı? Ne gürsesi tanırım ne nazı tanırım. Sadece konuda ve yorumlarda belirtilmemiş başka bir açıklamayı daha paylaştım. Yani mal mal yorum yapmadan önce ilk cümlemi idrak etseydin. Çünkü " işareti ile başlayan kısım gürsesin açıklaması. 40 bin tl lik cruze yerine sıfır insignia verilmesi kafasıda güzelmiş.

• Opelin tüm Servisi aynı b"k..... bir örnekte zamanında Konya özkaymak opel de yaşandı ekspertiz raporu ile ilgili..... opel kimsenin kulağını çekmiyor emin olun.... sattıktan sonra daha da opel ile isim olmaz...
    Kadın çakallık yapıyor gibi gözükse de firma haksız

• quote:

Orijinalden alıntı: xchg

Vekalet ile rehin ayrı konular. Elinde vekalet varsa, rehin ve varsa haciz sorununu çözüp devredebilirsin. Onun dışında bu sorunları çözmeden de araç üzerinde istediğin tasarrufta bulunabilirsin.

Vekalet belgesinde ne yazdığını bilmiyoruz. Sadece alım için vekalet verilmiş olabilir. Kaldı ki şöyle bir durum da olabilir. Ben size vekalet verdim, ancak 2 gün sonra gidip arabayı X kişisine sattım. Bu durumda ne olacak?
  • Olayı yeni gördüm.

Anladığım kadarıyla sahibinden de piyasası 40.000 olan araca fırsattan istifade 95.000 istemiş araç sahibinin yanında takılan çakal olmaya çalışan kişi.
    E doğal olarak firma kabul etmemiş. 65 vermiş. ... kabul etmemiş. Vs vs.

Çakallık yapmaya çalışan bir taraf mı savunulmalı anlamadım.

• Sen facebooktan yorum silmeye devam et google a şirketin adını yazınca haberler ve rezalet diye konu çıkıyor geçmiş olsun. Aklı başında azıcık araştırma yapan bi adam artık oranın yakınından geçmez. Haklı yada haksız bilemeyiz ama prestijin bu kadar zedelenmesine sebep olan servisin ta kendisi. Yetkili birisi olsam olayı araştırmadan bunlara sebep verdiği için o servisi kapatır üst düzey kişileride kara listeye alırdım. Bakkal yönetiyorlar sanki.
  • emanete ihanet durumu sözkonusu burada

vatandaş aracını yetkili servise onarım için bırakmış
    yetkili servis personeli aracı alıp keyif yapmış
    araca ve çevreye zarar vermiştir

firmanın bu mağduriyeti gidermesi gerekmektedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Olayı yeni gördüm.

Anladığım kadarıyla sahibinden de piyasası 40.000 olan araca fırsattan istifade 95.000 istemiş araç sahibinin yanında takılan çakal olmaya çalışan kişi.
    E doğal olarak firma kabul etmemiş. 65 vermiş. ... kabul etmemiş. Vs vs.

Çakallık yapmaya çalışan bir taraf mı savunulmalı anlamadım.

100 liralık servis bakımı için 750 lira isteyen , 300 liralık aynaya 1500 lira fiyat veren firma (sadece burası değil hepsi bu şekilde) için bence rakam çok normal. o fazla 50.000 lira araç bedeli olarak görmeyin emanet edilen aracın ehliyetsiz ve alkollü araç kullanmanın cezası.
  • yanlız arabada başkasının haczi var ve bir başka şirket üzerine satışı verilemiyor opel biraz haklı gibi yetkisiz biri muhattap kabul edilip para almaya çalışıyor firmada hukuki olarak buna yanaşmıyor
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.