Şimdi Ara

silinsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNervffy -- 1 Kasım 2021; 21:41:18 >

• daya kulağını psuya bak, ses ondan geliyorsa iade et 7 gün olmadan
  • silinsin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNervffy -- 1 Kasım 2021; 21:41:27 >
  • Hiç uğraşma direk geri ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinsin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNervffy -- 1 Kasım 2021; 21:41:54 >
  • silinsin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNervffy -- 1 Kasım 2021; 21:42:2 >
  • bendeki kasada da benzeri olmuştu psu değiştirdim sağlam 700 watt 80 plus corsair ile değiştim psu kımı düzeldi ama ana kartın üzerindeki mosfetlerde mefta olmuştur ana kartı da değiştirdim sabırla aradan 1 ay geçmedi şimdide ekran kartı aynı haltı yapıyor. kasaya dandik psu girdi mi anlayacağınız hayır gelmiyor bir daha asla klasik 600 watt kullanmam kasada sağ kalan tek parça ssd oldu geri ne varsa değiştirdim sesten eser yok. hele ki K ibareli işlemci var ise hiç bağlamayın işlemci voltaja abandığında yeterli beslemeyi yapamazsa psu mosfetleri uçurabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu silinsin lütfen
    14 yıl önce açıldı
    silsin lütfen
    8 ay önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • direk geri ver gitsin bo?verr
  • bende benzer şekilde çok araştırdım ancak bir süre sonra takmadım hala geliyor ama performansa bi etkisi olmadığı sürece sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: redd2nt

Mrb öncelikle yorumlarınız için şimdiden tşkler.

Sorunum internet de takılırken kasadan cızırtı geliyor mouse ile oynadığımda falan genel olarak bir cızırtı var yani bazen kesik kesik bazen sabit şekilde.. Buna bir çözüm aradım ve buldum amd overdrive dan işlemci hızını 1400-4000e yayınca cızırtılar başlıyor fakat 1400-1400 e sabitlediğimde cızırtı kesiliyor..

2. Sorunum ise oyuna girince yani yük altındayken tahminimce ekran kartından veya o bölgeden aynı cızırtı daha şiddetli başlıyor.. (PSUyu çıkarıp kenara koydum ayrıca dinledim ondan da geliyor cızırtı ama çok kısık asıl cızırtı ekran kartından veya çevresinden geliyor..

Şimdi sorum ise ses aynı ses, aynı cızırtı internet de takılırken çıkan cızırtıyı işlemci hızını düşürerek (1400e kadar) yok edebiliyorum.

Ama oyundayken 1400e düşürdüğümde çok az kısılıyor cızırtının sesi ama yine rahatsız edici.

Bütün bunların sorumlusu PSU mudur. Çünkü ekran kartından geliyor desem ki olabilir işlemci hızını düşürünce gidiyor ama oyundayken gitmiyor dahada artıyor?

Allah askına bu lanet cızırtı nereden geliyor.

not: Sistem daha 5 günlük

dostum hdd yi dinlemeyi düşündünmü genelde o tarz sesler hdd den gelir yada hdd ledinden gelir. bide onları dinle bakalım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.