< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitgraphic -- 19 Mart 2021; 17:8:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitgraphic -- 19 Mart 2021; 17:8:21 > |
Bak hocam ben 34 yaşındayım. Bende 32 yaşında aşağıda ki rahatsızlıklara yakalandım;
Bipolar Mizac Bozuklugu Obsesif-Kompulsif Bozukluk Yaygin Anksiyete Bozuklugu Unipolar Depresyon Panik Atak Bunlar e devlet üzerinden alıp buraya yapıştırdığım doktor teşhislerim. Önce işimi sonra çevremi kaybettim. Bırak konuşmayı Tv ye bakamıyordum. 88 kilodan 65 kiloya düştüm. İlk başvurduğum hastanedeki doktor beni yatırdı ve verdikleri ilaçlarla ( diazem, xanax vs vs ) hayattan koptum iyice daha beter oldum. Sonra aileme yalvardım ya beni kurtarın yada ben öleceğim diye. Beni bir profesöre götürdüler ( Ankara'da istenirse özelden bilgilerini veririm ) ve onun verdiği ilaç ve telkinlerle 3 ay içinde gündelik hayata döndüm. 1 yıl sonunda eski halime tamamen kavuştum. 1,5 yıl sonra bırak eskiyi eskisinden de iyi oldum. Diyeceğim odur ki ilaç alma kendin halledersin diyenlere kesinlikle kulak asma. Ruh sağlığı başka hiçbirşeye benzemez. Mutlaka işinin ehli şeker yazar gibi ilaç yazmayan yazarsa da doğru ilaçları veren doktor bulmalısın. Kafan göre ilaç eksiltmeden veya doz düşürmeden kullanmalı ve sonuca gitmelisin. 2 yılın sonunda ben şu an sadece 1 tane ilaç kullanıyorum. Oda 5 mg falan yani herkesin kullandığı bir antidepresan oda ne olur ne olmaz diye devam ettiriyor doktorum. Zamanında günde 10 tane ilaç alıyordum. Dediğim gibi doğru doktor seçimi yap ve kesinlikle burada çoluk çocuğun sözüne kulak veripte spor diyet meditasyon vs ile yenmeye çalışma. Bunlar elbette gerekli ancak önce doktor gözetiminde ilaç tedavisi şart. Zaten doktor sana ne yapman gerektiğini söyler. |
10 yıl kullandıysan sürekli yanlış ilaçları kullanmışsındır eğer yeterli süre olmasına rağmen işe yaramadıysa ivedilikle değiştirmeli ve işe yarayan ilaca geçtiğin an yaşadığın psikolojik sorun bittiği zaman da doz düşürerek bırakmalısın.
Yanlış yapmışsın ve vücudunu boşa heba etmişsin. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-508DD77D1 -- 28 Mart 2019; 21:6:22 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotçu -- 29 Mart 2019; 18:16:51 > |
|