Şimdi Ara

Silinsinnnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaweLBECH -- 30 Haziran 2013; 5:01:13 >

• bu yazdiklarin csb filan degilse acidim yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abinle takıl guatr hastalığını abine aç o halleder hastane işlerini.Kısacası her şeyi anlat abine.
  • Okuyabilsem yardımcı olacam.Özet geç.

Edit: Okudum.Dostum ALlah yardımcın olsun.Çözülemeyecek hiç bir problem yoktur.Eğer çözülemeyecek bir şey olsaydı bu dünyaya boşuna getirilmezdç
    Gereken tedbirleri al kolayı acilen bırak.Doktora görün sürekli.Emin ol sağlıklı ve stressiz bir ortamda yaşa bunların hepsi geçecek.Diş doktoruna ve kulak burun boğazda sorunlarını açık açık anlat
    Ve abinden daha çok yardım iste.
    Allah yardımcın olsun
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Clicker -- 29 Haziran 2013; 9:48:33 >
  • okuyamadım ama okuyacağım bunu, akşam okurum.
    sağlık olarak:

sağ gözüm doğuştan az görüyor,
    dişler berbat,
    bacaklarımı çok yukarı kaldıramıyorum.
    vicudumda sivilceler var(kendimi bildim bileli, geçmez isilik gibi ama omuzlarda var)
    sırt derim bir garip, elini yukarıdan aşşağı veya aşşağıdan yukarı sürersen kat kat hissediyorsun :S
    sol gözüm de bozuluyor yavaş yavaş, sağ göz zaten iptal.
    Kafada kepek var ne yapsam geçmedi, ama eskisine göre daha iyi.
    Sanırım saçlarım dökülüyor, dedem 70 yaşında saçları hala siyah ve dökülmedi.

sağlıklı beslenmiyorum. acaba başka neler vardır bilmediğim?

al sana yaşayan ölü
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

Abinle takıl guatr hastalığını abine aç o halleder hastane işlerini.Kısacası her şeyi anlat abine.

Aynen katılıyorum , o ağız kokusu da diş çürüğünden kaynaklanıyordur onları yaptır, guatr'ını da abine anlat. Koltukaltı terlemesi için stick al nivea'nınkinden ben kullanıyorum
  • 5 dakika nefes tutma haric inandırıcı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bakın bunlar harfi harfine GERÇEK...Lütfen mizaha almadan az buçuk yorum yapın akıl verin intihat eşiğine geldim lütfen biraz yorumlarınızla rahatlatın şu içimi lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLARE KALOS

15 yaşında ve yazım,anlatım şekli...

Sorun mu var?

• Geçmiş olsun hocam ama bu sağlık sorunlarının en büyük nedeni yapacak birşeyinin olmaması.Örneğin ben ne zaman çalışsam hiç bir sağlık problemim olmaz,ama tatile falan gittiğimde kendimi dinlemekten sürekli bedenimde problemler çıkar.

O yüzden kolayı azalt ve acilen kendini düşünemeyecek kadar yoğun birşeyler bul.Örneğin şu an bir işe başlayabilirsin.Eylül'de de okula gidersin.

• Bilimum çözümler:
    1-Psikiyatrist+İlaç
    2-Aşk meşk
    3-CSB yazmayı bırakmak
    4-Hayata bakış açısını değiştirmek
    5-İllegal yollar
    6-Beklemek
    7-Umursamaz olmak
    8-Anı yaşamak
    9-Hissizleşmek
    9.5-Arkadaş edinmek
    10-Her şeyden uzaklaşıp yeni bir hayat
    11-Din veya meditasyon gibi şeylere başvurmak
    12-Aptallaşmak
    13-Hobi edinmek
    13.5-DH
    14-Seks

Ve niceleri...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bankai20

quote:

Sorun mu var?

çözebilecek misin?

Bilmiyorum.Belki saygı duyduğumuz abilerimizin bize sürekli önyargılı şekilde yaklaşmasını çözebilirim.

• ilk bi kaç cümleden sonrasını okumadım, okuyamadım kardeşim gerçekse allah kolaylık versin ya.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun mu var?

çözebilecek misin?

Bilmiyorum.Belki saygı duyduğumuz abilerimizin bize sürekli önyargılı şekilde yaklaşmasını çözebilirim.

sen benim mesajımda ne demek istediğimi anlasaydın, bana "sorun mu var" yazmazdın.
    o yüzden önce anlama, algılama yönünde biraz geliştir kendini, o zaman anlayacaksın ki
    saygı duyduğun abilerinin size sürekli önyargılı şekilde yaklaşımları diye bişiy yok.
    dolayısıyla çözüme de gerek yok.

Fail mı oldum şimdi?Kusura bakmayın hocam o zaman ben herkes 13-15 yaş arasındakilere laf attığından yanlış anladım sanırım.Ama merak ediyorum ne demek istediniz?Uykusuzluk kafamı zonklatıyor.Anlamakta güçlük çekiyirum şimdi.

Iyi forumlar

• CEVAP ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.