Şimdi Ara

Silkroad Kafayı mı Yedi PoPuLaTed Ama Tekte Girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar serverler populated gozukuyor ama girmiyor bunun sebebini bilen varmı? Bilen varsa acıklarsa sevinirim.

• presizler için belirli sayıya kadar tekde girme özellliği var. bu sizin yararınıza:
    full oldu girmeniz daha zor,
    full oldumu pre sahibi biri girdimi pre olmayan charı dc eder.
    bu şekilde oldumu server fullenene kadar presiz oyuncular bağlantı sorunu olmadığı sürece dc olmaz.

joymax gbotlar gittimi pre satamaz diyenlerede joymaxdan kapaktır bu.
  • Joymax yaptı gene gene yapıcağını adamların dini imanı para para para
  • Crowded gözüküyordu denedim hemen aldı
  • bomboş dc

• Eventa Gireriz Event Bozuk Çıkar Eventa Girmeyi Bekleriz Dc Yeriz Bugün Belki 15 Kere Dc Yedim Halende Yemekteyim Giremiyorum Oyuna İyice Rezil Ettiler Bu Sorun Neyse Biran Önce Çözmezlerse Herkes Ayaklancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellcat876

Eventa Gireriz Event Bozuk Çıkar Eventa Girmeyi Bekleriz Dc Yeriz Bugün Belki 15 Kere Dc Yedim Halende Yemekteyim Giremiyorum Oyuna İyice Rezil Ettiler Bu Sorun Neyse Biran Önce Çözmezlerse Herkes Ayaklancak

oyunda sorun yok sorun türktelekom.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

Orijinalden alıntı: hellcat876

Eventa Gireriz Event Bozuk Çıkar Eventa Girmeyi Bekleriz Dc Yeriz Bugün Belki 15 Kere Dc Yedim Halende Yemekteyim Giremiyorum Oyuna İyice Rezil Ettiler Bu Sorun Neyse Biran Önce Çözmezlerse Herkes Ayaklancak

oyunda sorun yok sorun türktelekom.

Bugün ki Updateye Kadar Oyunda da sorun vardı eventlar bozuk çıkıyodu hep giriyoduk bomboş çıkıyodu returnde çekemiyorduk şuan ki dc sorunuda türktelekom mudur nedir artık sinirimi bozmaya başladı bu iş ki herkesin öyle

• Ya arkadaslar bunun bi çözümü yok mu sinir stres atmak için oyun oynuyorum daha dogrusu bu iki firma yüzünden (joymax,Türk telekom) oyun oynamaya calısıyorum bi rahat yok bıktım artık bı gün monitörüde kasayıda penceredne fırlatıcam gidecek yeter artık.
  • pff aynı konuların acılmasından ve aynı acıklamaları yapmaktan bıktım. bir kez daha soyluyorum eger hosts dosyası kullanıyorsan hep aynı login serverına baglanacagın için giremezsin tekte
    eger kullanmıorsan hosts şansa dolu servera rast gelmissindir, exit diceksin yeniden giriceksin büyük ihtimal tek atıcaksın olmadı bidaha aynı işlem.
    kesinlikle login serverından kaynaklanıyor, revdeki bilgiler tüm login serverlarının toplam bilgisidir.
  • öfff alakası yok işte kaç kere dendik olmuo

• BÜTÜN SERVERLAR MI AYNI !!!! CLOSEK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.