Şimdi Ara

sim kart kayboldu, yurtdışındayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan yurtdışındayım ve turkcell faturalı hattımın sim kartı kayboldu. yenisini nasıl çıkarabilirim acaba?

• Yurtdışından bu işlem mümkün değil.Turkcell Extra bulmanız gerekecek.Öyle birşeyde mümkün değil diye biliyorum
    Hat sizin üzerinize ise bir tanıdığınıza vekalet* vermek suretiyle onun hattı çıkarmasını sağlayabilirsiniz.Daha sonra o size kargoyla yurtdışına atar.

*Vekalet verme işlemini konsolosluk aracılığıyla verebilirsiniz yada vekaletname düzenlemeniz gerekmektedir ve bu vekaletnamenin Türkiye'de geçerli olması için apostil yapılması gereklidir.Aksi takdirde Türkiye'de geçerli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrc -- 29 Eylül 2009; 20:33:33 >
  • peki şöyle birşey yapsam online işlemden yedek simkart istesem yani kayboldu diye istenebiliyor kuryeyle istanbuldaki evime gitse orda teslim ederler mi ki? teslim alacak kişi annem veya babam olur. sonra onlar da bana postayla yollasa olmaz mı acaba? benim aklıma bu yol geldi?
    edit: hat benim üzerime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 29 Eylül 2009; 19:53:25 >
  • peki online işlemden istediğim taktirde maliyeti nedir acaba bunun kurye ve kart ücreti dahil şekilde ?
  • online işlemden kayıp başvurusu yaptım bakalım istanbula gelir sim kart, umarım bizimkiler almayı başarır kuryeden , daha önce birçok kez kredi kartı geldi benim adıma kuryeyle sorunsuz ailem teslim aldı, bunda da sorun çıkacağını sanmıyorum. durumu burda bildiririm
  • geçmiş olsun hocam., inş yakın zamanda alırsn simkartını
  • yeni sim kartım evime gelmiş ancak, telefona takıldığı zaman hizmet yok yazıyormuş. acaba bu yeni simkartın aktifleşme süresi falan mı var? bununla ilgili ne yapmam gerekiyor. müş hiz. aradım extraya gidin diyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik

yeni sim kartım evime gelmiş ancak, telefona takıldığı zaman hizmet yok yazıyormuş. acaba bu yeni simkartın aktifleşme süresi falan mı var? bununla ilgili ne yapmam gerekiyor. müş hiz. aradım extraya gidin diyolar

Kaç para almışlar hocam ? Kuryenin getirmesi ek ücret meydana getiriyor mu ?
  • kuryeye 8,30 lira vermişler herhalde bu toplam ücret başka ücret alınmaz.

@bungee20
    hocam bunun gerçekleşmesi ne kadar sürer, çünkü hat sorunsuz çalışmaya başladığı zaman yurtdışına gönderticem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 5 Ekim 2009; 18:27:18 >
  • hat aktif oldu sorunsuz kullanılıyor.
    herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.