Şimdi Ara

Sim kart yenilemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 5s ten note4 e geçeceğim için sim kartı yenilemem gerekiyor ama hat sahibi dayım ben kartı yenileyebiliyor muyum ?

• hat sahibi yeniler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hat sahibi şehir dışında sıkıntı büyük ya.Onay vermesi de yetmiyor galiba
  • Hat sahibi sana noterden vekaletname verecek başka yolu yok.
  • anladım teşekkürler
  • Dayınız hangi operatörü kullanıyorsanız bayisine giderek şansını deneme amaçlı yeni yedek sim kart istesin ama aktifleştirmesin sana kargo veya ptt ile falan göndersin. Teslim aldığında kartın üzerindeki seri numarayı dayına ver müşteri hizmetlerini arayak aktifleştirsin. ( Mobil ödeme için sim kartımı degiştirmek zorunda kalmıştım. Çevremdeki gidebildiğim Turkcell bayilerinde sim kart bulamayınca müşteri hizmetlerini arayıp sipariş vermiştim. Adrese getiren arkadaş hemen aktifleştirelim mi diye sorduğunda daha sonra ben müşteri temsilcisini arayarak aktifleştiririm demiştim. 2 gün sonra aktif etmiştim. )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) Dayınızın, annenizin ve sizin kimliğiniz ile gidin 15 lira yeni sim kart ücretini de verin hemen veriyorlar.
    2) Dayınız bulunduğu yerde alacak kargoyla size yollayacak, sizin elinize geçince de müşteri hizmetleri veya bayiden aktifleştirecek.
    Başka seçenek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sim Kart Blokesi
    2 hafta önce açıldı
    En Uygun Sim Kart
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler hepinize çok yardımcı oldunuz
  • Yeni faturasız hat ne kadar bilen var mı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.