Şimdi Ara

ŞİMDİYE KADAR KULLANDIĞINIZ EN SAĞLAM VE UNUTAMADIĞINIZ TELEFON NEYDİ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EWET O DA İDARE EDERDİ HAKKATTEN KATILIYORUM DİYEBİLİRİM YANİ!
  • 5110 taş gibiydi 1. kattan aşağı attım bişey olmadı
  • O TELEFONUN YURTDIŞINDA ÇOK FAZLA ÇEŞİTİ WAR HİÇ GÖRDÜNÜZMÜ BİLMEM AMA ÇOK KOMİK VERSİYONLARI WAR YAW
  • quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

5110 taş gibiydi 1. kattan aşağı attım bişey olmadı

benim de 5110 150 metrelik bi yokuşu inmişti kendi başına hiç bişi olmamıştı
  • HERHALDE ŞİMDİKİ VİDEOLU TELEFONLAR ARASINDA EN SAĞLAMI 5140 DIR SİZCE DE ÖYLE DEİLMİ ??????
  • bendede bir zamanlar 5110 vardı acayip telefondu hatta baskat oynaamaya gittiğimde kaçkere cebimden düştü ve üzerine bastım ve birşey olmadı ve yeni telefonumu alınca 3. kat balkondan aşağıya attım ama ekrani 5 10 yerinden çatlladı ve yinede çalıştı ama ben bir kerede şu telle sımaş basayım dedim ve bastım ve hala çalıştı tam deli olmuştum ben bozmaya çalışıyordum ama bozulmuyordu en sonunda son gücümle potaya çarptırdım ama tel 3 parça oldu birleştirdim bataryayı taktım ve tel açıldı kapandı ve bidaha açılmadı ve ben o teli hatıra diye vitrinde saklıyorum

• 3210
  • bizim bi arkadas 5210u 5. kattan asgı dusurdu sadece ekranı catladı hala ole kullanıyo o teli benim agzım acık kalmıstı walla
  • yaw benim 8850'im vardı ilk çıktığı zamanlarda almıştım o zamanın parası 750 milyon falan vermiştim sonrada 1 yıl kullanıp salak gibi satmıştım üstünde çizik bile yoktu hala yanarım o telefona...Hoş sonradan o aldığım parayı borsaya sokup 3'e katladım şansıma ama olsun gitti güzelim telefon...
  • Ericsson GH688 vardı. Telefonu yere atıp futbol oynardım..
    Bir de Nokia 6510'u unutamam. Hâlâ çok özlüyorum o telefonu..
  • 8850
    ah niye sattım ki onu
    mücevher gibi telefodu

ha bi de hala dayanan 3510i var
    bi kırabilsem gidip başka bişe alıcam
    satılmıyo kırılmıyo e bi işe de yaramıyo
    telefoncunun tabiri ile yanıma gardaş kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: koontz

bendede bir zamanlar 5110 vardı acayip telefondu hatta baskat oynaamaya gittiğimde kaçkere cebimden düştü ve üzerine bastım ve birşey olmadı ve yeni telefonumu alınca 3. kat balkondan aşağıya attım ama ekrani 5 10 yerinden çatlladı ve yinede çalıştı ama ben bir kerede şu telle sımaş basayım dedim ve bastım ve hala çalıştı tam deli olmuştum ben bozmaya çalışıyordum ama bozulmuyordu en sonunda son gücümle potaya çarptırdım ama tel 3 parça oldu birleştirdim bataryayı taktım ve tel açıldı kapandı ve bidaha açılmadı ve ben o teli hatıra diye vitrinde saklıyorum

işte olay budr arkadaşlar.nokia düşmanlığı her sene daha da büyüyor.

yaşasın SE

• hocam valla benim 5210 um cok saglamdı yere dustu bozulmadı suya girdi bozulmadı ma durup dururken contack service yazdı o gunden beri beklide 80,ye servise gitti geldi degiştirmislerdi onunda tıtresimi bozuldu o telefon aptalın danıskası
  • İlk telefonum 688 in yeri bir başkadır bende. Görsel olarak da çok beğenirdim kendisini. Canım benim ya.
  • ericsson gh 688 wardı galiba. otoparkta yere düştü üzerinden araba geçti. çizik içinde kaldı. ama toplayıp kullanmaya devam ettim. off şimdiki telefonlara bakıyorum da ne kadar çirkin bi telefonmuş.
  • Bence tip olarak şimdiki telefonların çoğundan güzel. Geçen gün Carrefour'da telefonlara baktım. Ne ya onlar öyle? Sanki düyada imal edilmemişler, Mars'tan filan gelmişler. Telefondan başka herşeye benziyorlar. Tipsiz bile demek az gelir. O ne idüğü belirsiz plastik parçalarına milyar civarında parayı asla vermem. Zaten sırf o tip sorunu yüzünden hala 3510 kullanıyorum.
  • 7110 'u Unutamam hala severim
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhane

7110 'u Unutamam hala severim

ewt ya demi o telefon da ayrı bi şeydi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: felsongy

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhane

7110 'u Unutamam hala severim

ewt ya demi o telefon da ayrı bi şeydi ya

Şaaaaak diye açılırdı ne karizmaydı be 8910 a bi de karizma diosunuz 7110 kadar varmı Allah aşkına
  • 5110 rullez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.