Şimdi Ara

ŞİMDİYE KADAR KULLANDIĞINIZ EN SAĞLAM VE UNUTAMADIĞINIZ TELEFON NEYDİ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erıcson gh 688 saglam bır telefondu..ılk cıkardıgı tel.arasında..
  • 6600 kullandım 6630 kullandım sımdı k750 kullanıyorum ama nokıa 7210 umu unutamıyorum onun yerı baska ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyaonurmert -- 23 Temmuz 2005, 20:45:58 >
  • 2100 kullandım. Onca darbeleri rağmen, tıkır tıkır çalışıyor (hala)
  • 6110 görmediniz yada kullanmadınız galiba. 6110 kadar efsane bir telefon yoktur herhalde. ilk kızılötsi ve ilk oyunlu telefon. snake elimizden düşmezdi. 6510unuda unutmamak lazım. hala kullanıyorum cunku.
  • 3210 um aaaaah hiç unutmam ne maceralar yaşadık kendisiyle hatta bikere servise titreşim motoru taktırmak için vermiştim adam bütün iç organlarını değiştirmişti bozuk kart diye takmış adam beni keklicek neyse bi lehim erimiş ondan boyuna gidip gidip geliodu babam saolsun hemen yaptı bide kart daha yeniymiş benim öncekinden kim kimi kazıkladı belli değil nessse yani çok anım vardır onunla merdivenlerden yuvarlandı, okuldas yasak olduğu için spor dersinde ayakkabıma atmıştım bikerede , kaç hocanın elinden anca kurtardım onu ama sonunda ne oldu daha yeni bi model aklımı çeldi... aah yinede özlerim kendisini... işte böledir hayat hikayesi 3210 umun...

• ben sinirlenip 6100 imi firlatmistim dolabin ustune o gunden beri calismiyor!servis board in yollari kopmus dedi.simdiye kadar kullandigim en SAGLAM tel bu.cok curuk ya bu 6100
  • Ericsson 388 en sağlam telefondu bence.
    1997'de almıştım. Uzun bir süre kullandım.
    Bir gün sinirlenip duvara fırlatmıştım...
    Ondan sonrada çalışmadı zaten
  • iki senedir c55 kullanıyom hani şu yumurtaya benzeyen minik şey bi de civciv sarısı kapak aldım neyse butelefon harika okulda kışın soğuk diye tenefüste kalorifere oturuyoz tel de arka cebimde farkında değilim sonra bi çıkardım plastik kısmı erimiş

başka bi gün ranzanın tepesinden düştü çalışıyo her sabah alarmı kapatıyım derken 1 metre 10 cm den aşaği düşüyo şarzı bitince yanımda şarj aleti yoksa pili çıkarıyom iki elimin arasında ileri geri yapıp ısıtıyom takınca çalışıyo ........
  • A1018
  • 3210 yaa.çok ağır telefondu ama sağlamdı.hala çalışıo heralde ööle kenarda beklio
    ama 6610 da iyiydi beee.gprs e girmekten ekran yanacak kadar ısınsa da bişi olmuyodu.bi de hgerşeyi yüklemeye çalışırdım gıkı çıkmazdı
  • eski motorolaların üstüne sağlam telefon diye bişey yoktur bence
  • A1018 ayrıca ilk telefonumdu . neredeyse hergün yere düşürüyordum ama hiçbirşey olmamıştı. 2 sene sonunda ben kırdım telefonu :)
  • Panasonic g500 müydü ne, 3 yıl daktilo gibi kullanmıştımda banamısın dememişti, defalarca düşürdüm, başına gelmedik kalmadı, ama hic ıh bile demedi yav
  • samsung A100

zate ödül fila nalmıştı çok deli kapaklı küçük bişeydi tabi 5 sene oldu 400 dolar a yakın para vermiştim doğubank tan almıştım
  • Ericsson GH688 SH888 GH338(boleydi heralde)

Bunlarin üstüne saglam tanimam..
    Celik kasa var mi otesi ? istihbaratta kullan boyletelefonu :D:D

Zamanin parasiyla cok paraydi bu telefon simdinin 6680leri :D:D
  • BENDEDE ERICSON 688 VARDI ÇELİK KASALI TELEFONA YAPMADIĞIM KALMADI HAFTADA 1 MUHAKKAK İÇİNİ AÇIYORDUM. ENSON TRABZON MAÇINDA GÖRÜŞTÜK KENDİSİYLE. ERMAN HOCA SAĞLAM TELEFONMUŞ SADECE BİRAZ ÇİMEN İZİ KALMIŞ DİYORDU.
  • 6510 tek gecerim. bu telefondan daha iyisi yok. idda ediyorum, alin goreceksiniz. (tabi bulabilirseniz turkiyede en az satan telefon)
  • şu an ki telim 6230i
  • 3310 kesinlikle
  • siemens me45
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.