Şimdi Ara

ŞİMDİYE KADAR KULLANDIĞINIZ EN SAĞLAM VE UNUTAMADIĞINIZ TELEFON NEYDİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ŞİMDİYE KADAR KULLANDIĞINIZ EN SAĞLAM TELEFON VE UNUTAMADIĞINIZ TELEFON NEYDİ??MESELA BENİM ŞİMDİYE KADARKİ EN SAĞLAM TELEFONUM MOTOROLAYDI CİTİBANK WERMİŞTİ EPEY ESKİ Bİ TEL AMA İÇİNDE WAP-RADYO WARDI!! RENGİ BEYAZ UZUN BOYLU UZUN ANTENLİ AMA MODELİNİ BİLMİYORUM!!!!

• en sağlamı accompli idi. başına gelenleri yazsam roman olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

en sağlamı accompli idi. başına gelenleri yazsam roman olur
    SHARP TM100...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartplus

SHARP TM100...

Alıntıları Göster
    benim accomplinin sağlamlığını ölçemeden kayboldu. hemde çok gizem bir şekilde kaybolmuştu birden ortadan kayboldu düştü desek düşünce anlaşılmayacak bir telefon değildi

GH388 bnunun üzerine sağlam tanımam

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

benim accomplinin sağlamlığını ölçemeden kayboldu. hemde çok gizem bir şekilde kaybolmuştu birden ortadan kayboldu düştü desek düşünce anlaşılmayacak bir telefon değildi

GH388 bnunun üzerine sağlam tanımam

Alıntıları Göster
    p800.... üstüne çay döküldü çalıştı, aldığımın ilk günü merdivenden düşürdüm çalıştı,yüksek enerjiye maaruz kaldı kavrulmak yerine sadece şarj entegresi yandı ... en sonunda, aşırı sinirli olduğum bir anda, muhteşem bir hızla dükkanda duvara fırlattım ordan ekran çiviye vurdu ve sadece dokunmatik kısmı hasar aldı. ekranda goruntu halen vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: deville

p800.... üstüne çay döküldü çalıştı, aldığımın ilk günü merdivenden düşürdüm çalıştı,yüksek enerjiye maaruz kaldı kavrulmak yerine sadece şarj entegresi yandı ... en sonunda, aşırı sinirli olduğum bir anda, muhteşem bir hızla dükkanda duvara fırlattım ordan ekran çiviye vurdu ve sadece dokunmatik kısmı hasar aldı. ekranda goruntu halen vardı

Alıntıları Göster
    devil dostum sen ne iş yapıyon. çek senet işimi nası bir sinir nası bi duvara çarpma o öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

devil dostum sen ne iş yapıyon. çek senet işimi nası bir sinir nası bi duvara çarpma o öyle

Alıntıları Göster
    öğrenciydim.. bilgisyar şirketi açtık arkadaşlarla.. ayrıca oto sanayie aile dükkanı var orda da duruyorum..ilk vukuatım değil :-)

http://forum.donanimhaber.com/m_1697155/mpage_1/key_ekran%25FD//tm.htm#1697155

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deville -- 23 Temmuz 2005, 12:46:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deville

öğrenciydim.. bilgisyar şirketi açtık arkadaşlarla.. ayrıca oto sanayie aile dükkanı var orda da duruyorum..ilk vukuatım değil :-)

http://forum.donanimhaber.com/m_1697155/mpage_1/key_ekran%25FD//tm.htm#1697155

Alıntıları Göster
    gd 90

• quote:

Orijinalden alıntı: eleny

gd 90

Alıntıları Göster
    gd90 yani panasonic telefonlar hakikaten bi zamanlar en çok tutulan ve sağlam telefonlardandı!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: gldgn35

gd90 yani panasonic telefonlar hakikaten bi zamanlar en çok tutulan ve sağlam telefonlardandı!!

Alıntıları Göster
    samsung x100

manyak bişeydi yaa,
    yere dişerdi bi tekme de ben atardım duvardan sekip geri gelirdi
    gerçi artık bende diil ama hala canavar gbi çalışıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yas -- 23 Temmuz 2005, 14:37:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yas

samsung x100

manyak bişeydi yaa,

Alıntıları Göster
    Philps 330.şarjı 1 hafta gidyodu çokta şekil bişeydi ama teknolojinin biraz gerisinde olduğu için kardeşime verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yas

samsung x100

manyak bişeydi yaa,

Alıntıları Göster
    ahhh ah benim motorolayla ewde abimle ara sıra basketbol gibi bişeler bile oynardık ahh be ne dayanıklı telefonlardı onlar dostlarım yaa şimdikiler 2 yıl bile gitmiyo yani teknoloji geliştikçe fiyatlar düşük olsun da insanlar alabilsin diyee kaliteyi eksilttiler iyice yaw !!!

• quote:

ahhh ah benim motorolayla ewde abimle ara sıra basketbol gibi bişeler bile oynardık ahh be ne dayanıklı telefonlardı onlar dostlarım yaa şimdikiler 2 yıl bile gitmiyo yani teknoloji geliştikçe fiyatlar düşük olsun da insanlar alabilsin diyee kaliteyi eksilttiler iyice yaw !!!

Alıntıları Göster
    nokia 5210 süper telefondu be bulabilirsem temiz alacam bi tane dursun yedek

• quote:

Alıntıları Göster
    ŞU AN PHILIPS'IN 1 AY ŞARJI GİDEN TELEFONLARI WAR WE DE ÇOK KALİTELİLER!!ZATEN ŞU ANDA BENCE KALİTEDE 1.MOTOROLA,2.PHILIPS AYRICA EKİMDE PHILIPS960 DİYE Bİ MODEL ÇIKARIYO HARİİKAAA BİŞE BİLEN BİLİR MAKİNAYI MÜTHİŞ BİŞE K750 İLE AYNI ÖZELLİKLER TAMAMEN WE DE TİPİ SİEMENS SL65 E BENZİYO HARİKAA YAW O TELEFON ÇIKINCA İLK BEN ALACAM BENCE SİZ DE İLGİLENİN BU TELEFONLA!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

O TEL DEN ARKADAŞTA WARDI İLK ÇIKTIĞINDA ALMIŞTI,ÇOK SAĞLAM ÇOK HIZLICA YERE BİLE ATSAM BİŞE OLMAZ DİYODU BİZ DE AT DA GÖRELİM DEDİK O DA ATTI TEL YERDE PARAMPARÇA OLDU HER PARÇASINI BİYERDEN TOPLADIK!!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

O TEL DEN ARKADAŞTA WARDI İLK ÇIKTIĞINDA ALMIŞTI,ÇOK SAĞLAM ÇOK HIZLICA YERE BİLE ATSAM BİŞE OLMAZ DİYODU BİZ DE AT DA GÖRELİM DEDİK O DA ATTI TEL YERDE PARAMPARÇA OLDU HER PARÇASINI BİYERDEN TOPLADIK!!

Alıntıları Göster
    5210 a bende katılıyorum.alet manyak dayanıklı ıdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Nick_Otin

5210 a bende katılıyorum.alet manyak dayanıklı ıdı

Alıntıları Göster
    BEN 5210 UN KALİTESİNE LAF ETMEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN YA SADECE BİZİM ARKADAŞIN SAFLIĞINI BELİRTTİM!!

• quote:

BEN 5210 UN KALİTESİNE LAF ETMEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN YA SADECE BİZİM ARKADAŞIN SAFLIĞINI BELİRTTİM!!

Alıntıları Göster
    ericsson gf768 çok sağlam bir telefon kaç kere düştü bişey olmadı. halada çalışıyor.(telefon şu an 7 yıllık)

• -----YAA Bİ DE ERİCSSON A1018 WARDI TELEFON ÇELİKTEN YAPILMIŞTI GALİBA NE SAĞLAM BŞEYDİ O YAA HATTA Bİ KERESİNDE MAÇA GİDERKEN KAPIDA GÖREVLİLER FUTBOLCULARIN KAFASINA ATARIM DİYE ALMIŞLARDI!!

• quote:

-----YAA Bİ DE ERİCSSON A1018 WARDI TELEFON ÇELİKTEN YAPILMIŞTI GALİBA NE SAĞLAM BŞEYDİ O YAA HATTA Bİ KERESİNDE MAÇA GİDERKEN KAPIDA GÖREVLİLER FUTBOLCULARIN KAFASINA ATARIM DİYE ALMIŞLARDI!!
    3310 da iyidi hani.
    Sağlam teldi vesselam

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.