gd90 yani panasonic telefonlar hakikaten bi zamanlar en çok tutulan ve sağlam telefonlardandı!!
gd90 nın neresi sağlam, telefon arka cebimde 2 ye bölünmüştü ortadan hafif duvara dayandığımda
şimdiye kadar kullandığım en sağlam telefon 3310 du, sinirlenip duvara bi çarptım,4 parça oldu,sonra parçaları birleştirip yeniden kullanmaya başladım.
6150 hem karizmaydı hem süper çekim gücü vardı hemde çok sağlam bir cihazdı o benim için bir numara hep...
panasonic g600
3310
nokia 8310 çıktığında almıştım 7yıl kullandım bi kere bile arıza yapmadı
şu ana kadar hiç bir telfon bana dayanamadı... 1)ilk telefonum ericsson a1018-2 yıl kadar çalıştı, sonlara doğru kafasına paket lastiği geçirmek zorunda kalıyordurdum çalışsın diye, zaten kısa süre sonra da öldü... 2)ikinci telefonum panasonic gd50-2. eldi zaten ben de 1 yıl kullanabildim 3)üçüncü telefonum ablamın eskisi noki 3310 ndu, en sağlam buydu, benden sonra annem kullanmaya başladı, çamaşır makinesinde yıkanarak bu yıl bozuldu(2003-2006),yoksa eminim daha uzun yıllar çalışırdı 4)sony-ericsson z200, herkes bu telefon çabuk bozuluyor diye uyarmasına rağmen çok istedim ve aldım, 2 yıla yakın kullandım, en sevdiğim telefonum buydu, bütün bozuk telefonlarımı saklarım ama bunun yeri apayrı, bazen hala yere atıyorum belki tekrar çalışmaya başlar diye. 5)şimdi de pembe v3 üm var işte, allah ömür versin ona...
valla 6510 du. 1 sene kullandım başına gelmeyen halt kalmadı hala çalışıyordu...
3650mi hatırlarım da bana 2 sene dayanmıştı sonra da bozulmadı da ben sattım cengaverdir 3650
siemens m55yerden yere fırlatırdım..çizilmezdi bile.. hala da çalışıyor
burdan çıkan sonuç;
eski özelliksiz teller sağlam, yeni çıkan çok fonksiyonlu teller dandik.dandik derken eskilere göre dandik..
benimde bir kapaklı motorola vardı. gazateden kuponla almıştık.ee o zman lüxtüü heh..ama hayla sağlam çalışıyor
sağlam değildi ama ben simens c 62 mi unutamıyorum çünkü beyaz ve çok estetik görünüyodu herkezde çok beyeniyodu bence bi bayana beyaz telefon çok yakışıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme