Şimdi Ara

ŞİMDİYE KADAR KULLANDIĞINIZ EN SAĞLAM VE UNUTAMADIĞINIZ TELEFON NEYDİ?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RaMbO_23

-----YAA Bİ DE ERİCSSON A1018 WARDI TELEFON ÇELİKTEN YAPILMIŞTI GALİBA NE SAĞLAM BŞEYDİ O YAA HATTA Bİ KERESİNDE MAÇA GİDERKEN KAPIDA GÖREVLİLER FUTBOLCULARIN KAFASINA ATARIM DİYE ALMIŞLARDI!!

bi de ablan19 vardı ne teldi yaaa ah ah

• sony cmd z-5
  • quote:

Orjinalden alıntı: imhotep24

quote:

Orjinalden alıntı: RaMbO_23

-----YAA Bİ DE ERİCSSON A1018 WARDI TELEFON ÇELİKTEN YAPILMIŞTI GALİBA NE SAĞLAM BŞEYDİ O YAA HATTA Bİ KERESİNDE MAÇA GİDERKEN KAPIDA GÖREVLİLER FUTBOLCULARIN KAFASINA ATARIM DİYE ALMIŞLARDI!!

bi de ablan19 vardı ne teldi yaaa ah ah

bu espri bayatlamadı mı artık

• gd 90
  • 6610 derim ben.. abartmıyorum en az 15-20 kez falan masadan yada ayaktayken düştü yere ,yuvarlandı falan ama en ufak bi afallama belirtisi bile yok..
  • 8110i... kızaklı olmasına rağmen oldukça sağlam bir telefondu..
  • HEPİMİZİN YAZDIKLARI GÖSTERİYOR Kİ ESKİ TELEFONLAR ÇOK DAHA SAĞLAMDI AAAH AHHH NERDE O ESKİ SAĞLAM TELEFONLAR?!!?!!?!!ii!!
  • HEPİMİZİN YAZDIKLARIMIZDAN DA ANLAŞILDIĞI GİBİ ESKİ TELEFONLAR YENİLERDEN ÇOOOK DAHA SAĞLAMDI AAAAHH AHHH NERDE O ESKİ TELEFONLARIN SAĞLAMLIĞI!!ii!!ii??ii!!
  • annemdede Siemens ME45 var.
    (biz çiftçiyiz)
    1-su arığına düşürdü
    2-2 defa üzrinden traktör geçti (zemin kuru toprak)
    3-1 defa Ford190P kasalı kamyonet telefonun üzeinden geçerek çamura gömdü
    4-sayısız düşürme
    telefon hala çlışıyor daha bir kez tamir yüzü bile görmedi cihaz! ilk çıktığında almıştı.
  • 5210
  • ESKİ TELEFONLAR GERÇEKTEN ÇOK SAĞLAMDI AMA ŞİMDİ ONLARI KULLANMAK BİRAZ ZOR YANİ PİLİ FİLAN BİTTİĞİNDE BULMAK ZOR OLUYO (NOKİA HARİÇ)!!İİ!!İİ!!!İİ??
  • ericsson ga628 > panasonic gd 30
    taş taş
  • 3310 hem ufaktı hem uzun ömürlü hemde bataryası (orjinalse) uzun giderdi can sıkmazdı
  • SONY ERİCSSON T68i
    14 metreden kaldırıma düştü.
    4 saat arabanın konsolunda yazın sıcağında güneşe mağruz kaldı.
    3 veya 4 defa üzerine bol şekerli çay döküldü.
    Ama haala canavar gibim çalışıyor. Partner Hattıma takılı 356 saat görüşme yapmışım. daha da yapıyorum.
    Maşallah Nazar değmez inşallah... tü tüü tü
  • bence en sağlamı 7650 abim kaç kere suya düşüdürdü bir şey olmadı bende havaya ataıyom oynuyom dşüyo yere (ama toprakta) hiçbirşey olmuyor gerçi asvalta atsanda o telefona birşey olcanı sanmıyorum kamerası bozuluyor vuruyom yere falan çalışıyor ama bu aralar biraz kafayı yemeye başladı neyse hafıza kartı olsa o telefon süper olur da yok işte
  • siemens c65
  • Sony Ericsson Z200
  • alcatel onetoucheasy
  • o zamanlar en iyi telefonlardan birisi olan samsung sgh 600 diyorum. 5110 dan daha iyi olduğu kesindi. ses kayıt falan vardı.sesle arama vs...saygılar....
  • nokia 1611 sanırım coğunuz bilmez bu modeli..
    hey gidi günler heeey
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.