-----YAA Bİ DE ERİCSSON A1018 WARDI TELEFON ÇELİKTEN YAPILMIŞTI GALİBA NE SAĞLAM BŞEYDİ O YAA HATTA Bİ KERESİNDE MAÇA GİDERKEN KAPIDA GÖREVLİLER FUTBOLCULARIN KAFASINA ATARIM DİYE ALMIŞLARDI!!
bi de ablan19 vardı ne teldi yaaa ah ah
sony cmd z-5
quote:
Orjinalden alıntı: imhotep24
quote:
Orjinalden alıntı: RaMbO_23
-----YAA Bİ DE ERİCSSON A1018 WARDI TELEFON ÇELİKTEN YAPILMIŞTI GALİBA NE SAĞLAM BŞEYDİ O YAA HATTA Bİ KERESİNDE MAÇA GİDERKEN KAPIDA GÖREVLİLER FUTBOLCULARIN KAFASINA ATARIM DİYE ALMIŞLARDI!!
bi de ablan19 vardı ne teldi yaaa ah ah
bu espri bayatlamadı mı artık
gd 90
6610 derim ben.. abartmıyorum en az 15-20 kez falan masadan yada ayaktayken düştü yere ,yuvarlandı falan ama en ufak bi afallama belirtisi bile yok..
8110i... kızaklı olmasına rağmen oldukça sağlam bir telefondu..
HEPİMİZİN YAZDIKLARI GÖSTERİYOR Kİ ESKİ TELEFONLAR ÇOK DAHA SAĞLAMDI AAAH AHHH NERDE O ESKİ SAĞLAM TELEFONLAR?!!?!!?!!ii!!
HEPİMİZİN YAZDIKLARIMIZDAN DA ANLAŞILDIĞI GİBİ ESKİ TELEFONLAR YENİLERDEN ÇOOOK DAHA SAĞLAMDI AAAAHH AHHH NERDE O ESKİ TELEFONLARIN SAĞLAMLIĞI!!ii!!ii??ii!!
annemdede Siemens ME45 var. (biz çiftçiyiz) 1-su arığına düşürdü 2-2 defa üzrinden traktör geçti (zemin kuru toprak) 3-1 defa Ford190P kasalı kamyonet telefonun üzeinden geçerek çamura gömdü 4-sayısız düşürme telefon hala çlışıyor daha bir kez tamir yüzü bile görmedi cihaz! ilk çıktığında almıştı.
5210
ESKİ TELEFONLAR GERÇEKTEN ÇOK SAĞLAMDI AMA ŞİMDİ ONLARI KULLANMAK BİRAZ ZOR YANİ PİLİ FİLAN BİTTİĞİNDE BULMAK ZOR OLUYO (NOKİA HARİÇ)!!İİ!!İİ!!!İİ??
ericsson ga628 > panasonic gd 30 taş taş
3310 hem ufaktı hem uzun ömürlü hemde bataryası (orjinalse) uzun giderdi can sıkmazdı
SONY ERİCSSON T68i 14 metreden kaldırıma düştü. 4 saat arabanın konsolunda yazın sıcağında güneşe mağruz kaldı. 3 veya 4 defa üzerine bol şekerli çay döküldü. Ama haala canavar gibim çalışıyor. Partner Hattıma takılı 356 saat görüşme yapmışım. daha da yapıyorum. Maşallah Nazar değmez inşallah... tü tüü tü
bence en sağlamı 7650 abim kaç kere suya düşüdürdü bir şey olmadı bende havaya ataıyom oynuyom dşüyo yere (ama toprakta) hiçbirşey olmuyor gerçi asvalta atsanda o telefona birşey olcanı sanmıyorum kamerası bozuluyor vuruyom yere falan çalışıyor ama bu aralar biraz kafayı yemeye başladı neyse hafıza kartı olsa o telefon süper olur da yok işte
siemens c65
Sony Ericsson Z200
alcatel onetoucheasy
o zamanlar en iyi telefonlardan birisi olan samsung sgh 600 diyorum. 5110 dan daha iyi olduğu kesindi. ses kayıt falan vardı.sesle arama vs...saygılar....
nokia 1611 sanırım coğunuz bilmez bu modeli.. hey gidi günler heeey