bende 3310 derim zaten kullanan herkes sağlamlığının arkasına saklanıyor
3310
panasonic g600 onun üstüne sağlam telefon tanımam hala çalışıyo sapa sağlam telefonun başına gelenler
-apartmanda iki kat aşağı düştü -üstüne boya yaparken tiner ve boya döküldü -sokakta koşarken gömlek cebinden fırlayan telefon 50 m sürüklendi
3650 ! telefonu 2 kere yıkamama ragmen calıstı
8210 ve 3650
ericsoon 688 ceviz kırıyorduk telefonla konusmadigimiz zamanlarda
Bu sorunun Cevabı KesinLikLe Nokia 5110
8310 çok sut çekmiştim o telefona hala çalışıyodu
yıl 1997 ilk telim erikson 628. kaya gibiydi. bataryasını ağırlık çalışmak için kullanırdı insan
Tee lise yıllarım da son sınıf da 3310 lar daha yeni çıktığında hoca 5.kattan aşşağa fırlatmıştı telefonumu,inanılır gibi değil ama tel 3-4 parçaya ayrılmasına rağmen(batarya cihaz kapaklar çıktı)sadece değiş-tokuş kapağı çatlamıştı telefon sapasaglam duruyordu.
Hikayenin dewamını merak edenler için :
Kadına telefon bozuldu diyip yeni bir tane 3310 aldırmıştım(135 milyon)2 tane 3310 la geziodum 1 ay sonra tüm okulda foyamız çıktı,kadın iyice kıl kaptı sınavında kopya çekerken yakaladım 2 gün uzaklaştırma yedim
Yaşasın Kötülük
siamens c30..ilk telefonum canım benim simdi bozuk ama onu atmaya kıyamıyorum...
kerelektronik
imzalar aynı olmuş.... nasıl olcakk
3510i kamyon gibi telefondu hocam çok sağlamdı valla...
kerelektronik
harbi hoca İMZALAR AYNI OLMUŞ bence hemen değiştirin hiç ii gitmez valla aynı imzayla fln
3210 gibi telefon görmedim daha, sanki aramızda bi bağ vardı, keşke satmasaydım da hala evde bir köşede duruo olsaydı
gh688 ustune telefon tanimam
O NE BE PANASONİC İN Mİ ??
quote:
Orjinalden alıntı: BatuhanK
3210 gibi telefon görmedim daha, sanki aramızda bi bağ vardı, keşke satmasaydım da hala evde bir köşede duruo olsaydı
Aynen bende satmasaydm keşke...
3210 çok dayanıklı telefondu ya...
NASIL OLUYOR YAW BENDE DE WARDI 3210 AMA X-PRESS KAPAĞINI AÇINCATEL DAĞILIYORDU