Şimdi Ara

ŞİMDİYE KADAR KULLANDIĞINIZ EN SAĞLAM VE UNUTAMADIĞINIZ TELEFON NEYDİ?? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3310 hala kullanıyorum benim için vazgeçilmez 6600 6230 6100 kullandım ama 3310 gibisi yok nokia dan şaşmam
  • 3310
  • bi keresinde burada baya bi kar yağmıştı, nerdeyse dize kdr batıoduk, üstü açık bi basket sahası vardı, içi karla kaplanmış, arkadaş attı 3210 unu yere maç yaptık, telefon hem o kdr bot darbesine maruz kaldı, her yere çarptı, ne kapağı kırıldı ne de bozuldu, valla gidip alcam şimdi bi 3210
  • tabi ki GH 688 telefonun çelik bi çerçevesi vardı yaw taş gibiydi neler oldu bana mısın demedi...
  • yıl 96 yada 97miydi neydi.Tam 1000 Marka (95 milyondu o zaman) ericsson 628 almıştım.2000e kadar kullandım.2001de Motorola Timeport L7089 aldım.Süperdi.Çok gelişmiş özellikleri olmasına rağmen tık demedi.Ceketin üst cebinde taşırdım ve eğilince düşerdi.En az 50-60 kez yere düşmüştür ama tık demedi.
    Sonra birgün Allah rahmet eylesin.

• ERiCSSon T10 benceen iyisi. başına gelenler :bisikket kullanırken düştü ve ben üzerinden geçtim,merdivenden yuvarlandı,vitrinin üstünden düştü, en sonunda 2. kattan düştü benim küçük yeğen daha 3 yaşındaydı o zaman aşağıya atmış yarım saat telefon aradım sonunda buldum bu olanlara rağmen telefonda bazı yerlerinde çizik vardı en sonki olayda dayanamadı ekran da çizik meydana geldi
  • 6210 ne baba bi telefondu ya O!.
  • sanayide kamyon tamircisi olan sevgili kankam muratın 3310 u kadar sağlam telefon görmedim hayatımda...telefonun başındna geçenleri anlatayım:izmir göztepe parkındaki uçurumdan aşşaya uçtu,biranın içine düştü,kavga anında 25 metreden yapılan mükemmel atışta hedefi tam kafasından vurdu,yine bi 5 metreden hamam böceğini hakladı,tuvalete düştü,ayakla saydırma rekorumuzda kullanıldı,ağaçtan portakal ve incir indirdi,100 lerce defa cepten,balkondan,yazaneden düştü.tek kusuru elektrik kaçağının olması;bunu da yakında oto elektrikçisi osman abi halletcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SharpSnip -- 8 Ağustos 2005, 16:07:40 >

• motorola d460
  • quote:

Orijinalinden alıntı: SharpSnip

sanayide kamyon tamircisi olan sevgili kankam muratın 3310 u kadar sağlam telefon görmedim hayatımda...telefonun başındna geçenleri anlatayım:izmir göztepe parkındaki uçurumdan aşşaya uçtu,biranın içine düştü,kavga anında 25 metreden yapılan mükemmel atışta hedefi tam kafasından vurdu,yine bi 5 metreden hamam böceğini hakladı,tuvalete düştü,ayakla saydırma rekorumuzda kullanıldı,ağaçtan portakal ve incir indirdi,100 lerce defa cepten,balkondan,yazaneden düştü.tek kusuru elektrik kaçağının olması;bunu da yakında oto elektrikçisi osman abi halletcek

HAKİKATEN ÇOK SAĞLAM Bİ TEL BENİMKİ DE KLOZETE DÜŞMÜŞTÜ AMA SERVİSE GÖTÜRDÜM 1 GÜNDE YAPTILAR DAHA ÖNCE DE SİEMENSİME 1 DAMLA SU KAÇTI TEL ÖLMÜŞTÜ ÇÖPE GİTTİ

• Valla bence gelmiş ama geçmemiş en sağlam telefon N-GAGE dir.valla telin başından geçenleri anlatsam destan olur.Gerçi telefonun düşmekten şekli kalmadı ya neyse.
  • benim 6110 çok sağlamdı.
  • ah 7110 um ah...ne telefondu yaw
  • ya şu ana kullandığım bütün telefonları(3310,5510,3300 we şimdide m65) elimden geldiğince hor kullandım ama Allaha şükür bi problem çıkarmadılar bana. 3300ım herhalde bi 100 sefer düştü her seferinde 7 parçaya ayrılıodu bir gün düştüğünde ise 8 parçaydı sayıyom sayıyom 1 fazla çıkıo sonra farkettimki tuş takımı ortasından kopmuş ama yinede banamısın demedi öle 1yıla yakın kullandım. şimdiki m65 te geçen ay 3 kattan(yaklaşık7 metre) aşağı düştü telefon banamısım demedi kapanmadı bile yanlızca metal kısmı biraz çizildi we bu telefonla çivi çakmak gibi birçok işi yapabiliyorum yani anlıyacağınız kullandığım bütün telefonlar sağlamdı ama ben oyumu m65 ten yana kullanıom zaten şimdide M75 almaya çalışıyorum para biriktirmeye başladım helal olsun siemense
  • ya herkes benle aynı fikirde olmaya bilir ama kim ne derse desin bence şu ana kadar çıkmış an sağlam telefon 5210'dur ve belki yıllarca onun gibisi çıkmayacak(yeni çıkan 5140 onun kadar sağlam deil heralde)
    onun üstüne tanımam arkadaşlar
  • BENCE ERİCSSON GH688 DAHA O ZAMANLAR ERİCSSON VARDI BEE HAS İŞVEÇ MALI..HEYT CİVİ ÇAKARDIK BEE.. KAVGADA FALAN LAZIM OLUODU TAM BİR DERT ORTAĞI
  • ericsson gh 788e ilkler unutulmaz
  • 6110 'u unutamadım ben.
  • 6510 !!

bu kadar hafif ve çıtı pıtı bi telefonum daha olmamıştı

( ha t191 de vardı ama motorola sonuçta )
  • 3310
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.