Şimdi Ara

Şimdiye kadarki hayat hikayem... [ÖZ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlkokul 3 bitene kadar evden dışarı hiç çıkmadım sayılır.
    İlkokul 4-5 de bayağı sosyaldim.
    Ortaokulda komple inanılmaz derecede sosyaldim. Ama bu zamanda başladığım aktiviteleri ileride bıraktım ne yazık ki.
    Lise 1-2-3 dibine kadar bilgisayar başında asosyal
    Lise 4 dibine kadar ders başında asosyal
    Üni 1 dibine kadar ders-bilgisayar başında asosyal
    Üni 1'den sonraki yaz tatili, yani bu; dibine kadar bilgisayar başında asosyal

Geleceğim pek iyi görünmüyor, ekran başında oturan birisiyim çoğu zaman. Yaptığım bir şey de yok, boş boş facebook'ta dolanıyorum. Donanımhabere giriyorum biraz eğlenmeye tüm eğlencem bu.

Kaç aydır hüngür hüngür ağlayasım var, ama duygusuz bir insan olduğum için onu bile beceremiyorum. Ağlancak halime gülüyorum çoğu zaman. İnsanlara karşı hep güleryüzlüyümdür. Ama bu aslında herşeyi içime atmamdan kaynaklanıyor. Hiç kimseye bir sırrımı vermem. En fazla verdiğim sır sevdiğim ve sevmediğim yemektir. Psikiyatra gözükme vakti geldi geçiyor bile çoktan sanırım.

Gerçekten de herşeyi içime atıyorum sanırım, fazla konuşkan değilimdir. Genelde dinlerim. İçime attığım şeyler sürekli kafamı kurcalar, bir şeyler düşündürür, hayata geçiremeyince daha da kötü olur bu işin sonu. Öyle uzar gider işte ya.

Offff offfffffff, üniversite 2.sınıfa geçtim. Umarım alkol-sigara ikilisine başlamam bu sene. Gerçekten kendimi kötü hissediyorum.

DH de olmasa nereye yazıcam ben bunları. Aileme anlatmadığım şeyleri buraya yazıyorum.

• Lise 2 deyim senin gibi olmak istemiyorum
  • Kendine çeki düzen vermelisin dostum. Sosyalleşmekten çok kendine bilgisayarından daha fazla vakit gecireceğin bır dost bul. Ve bir an önce spora başla bence.
  • senin derdinde tek ve kesin çare hem sosyalleşirsinde (inançlıysan) camiye git namaz kıl Kur'an oku zikir yap kendine gelirsin(ama bunları yaparken öyle ezbere yapma hep düşün )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya bana cehennem oldu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.