Simit 5 tl (İstanbul)
-
-
3 sene önceki konuları hortlatmayın kardişim
-
simitçi kardeşim evine erken dönmüştür çünkü yüzlerce stok yapan dh üyesi orayı zıplatmıştır ve şuan aldığı simitleri bozulmasın diye buzluğa diziyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Columbia- -- 4 Şubat 2024; 21:50:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kargo ücreti kaç para?
-
Taze mi peki simitler denediniz m?
-
taş moduna geçmiş simitler olmasın.
sabah 3 simit 3 poğaça aldım 110 ödedim halkımız şahlanmayı seviyor ama pastahane bomboştu.neden kuyruğa girmiyorsunuz istediğiniz düzen mis gibi fiyatlar işte
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye Yüzyılı fırsatı.
Kaptım 2 tane.
Haber veren arkadaşa tşkler.
-
Akşamdan fırından bayat simitleri alıp, ertesi gün buharda yumuşatıp mı satıyorlar? Eğer öyle ise kısa zamanda köşeyi döner!
Konumu yakın olan arkadaşlara başarılar
DH yüzünü kara çıkarmayın 😎
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
normal fiyat 10-12.5 arası, seninki de biraz kazıkçıymış, mümkün olduğunca esnaftan almayın, bim-migros.
işyerime yakın. çoğu zaman kahvaltı için uğrayıp alıyorum. orası insan sirkülasyonunun çok yoğun olduğu bir yer. sürümden kazanıyorlar.
simit taze ona laf yok zaten bitirip tekrar tekrar yerine yenisini getirtiyorlar. ama lezzetli değil. 10 üzerinden 6 anca eder.
-
hocam sürüm de zor, belediye 'den falan mı alıyor acaba malları ? imam 'ın halk lokantası gibi birşeyse anlarım ama o simitin maliyeti, bim 'in unu bile kullansan 4ten aşşağı olmaz.
napalım simit almak için oraya mı gidelim zaten yolu geçen alıyordur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah sabah canım simit çekti bugün, 5 simit + 2 sade poğaça aldım 92 TL ödedim fırına
Aynı fırından tam 2 hafta önce pazar günü yine 5 simit + 2 patatesli poğaça almıştım ve 70 TL ödemiştim.
Şahlanıyoruz hülooooğ
-
Önceden sıcak fırsatlarda bedava ürün kampanyalarıyla ilgili konular açılırken şimdi herkes 5₺’ye simit bulma derdine düşmüş :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vay be,bu gözler DH'de 5 liralık sıcak fırsat simit paylaşımınıda gördü.
Nede olsa Türkiye Yüzyılı,avrupada bizi kıskanıyor!
-
fırıncı,kızını özel okula yazmış taksitleri sizden çıkartiyor, almayın şunlardan.
Geçen aldım arkadaş doğru söylüyor. Açma yavan simit iade ederdi. Çatalı denemedim.
Hocam niye zor olsun 1 kg un marketlerde 15 tl. Değirmenden toplu alsan 13 tl. Esnaflar 1 kg un fiyatına 80 gr simit satıyorlar. Gerisi zaten çeşme suyu Çin susamı. Simit olayı da zıvanadan çıktı iyice.
simitçi kardeşim evine erken dönmüştür çünkü yüzlerce stok yapan dh üyesi orayı zıplatmıştır ve şuan aldığı simitleri bozulmasın diye buzluğa diziyordur.
|
3 sene önceki konuları hortlatmayın kardişim |
normal fiyat 10-12.5 arası, seninki de biraz kazıkçıymış, mümkün olduğunca esnaftan almayın, bim-migros.
|
Türkiye Yüzyılı fırsatı. Kaptım 2 tane. Haber veren arkadaşa tşkler. |
Vay be,bu gözler DH'de 5 liralık sıcak fırsat simit paylaşımınıda gördü. Nede olsa Türkiye Yüzyılı,avrupada bizi kıskanıyor! |
Bırakın da MİT işini yapsın kardeşim |
taş moduna geçmiş simitler olmasın.
sabah 3 simit 3 poğaça aldım 110 ödedim halkımız şahlanmayı seviyor ama pastahane bomboştu.neden kuyruğa girmiyorsunuz istediğiniz düzen mis gibi fiyatlar işte |
Benzer içerikler
- afyon eko sucuk yorumları
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- bim çiğköfte fiyatı
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- coffy bedava kahve
- indirimler ne zaman başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X