Şimdi Ara

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: 'Beni de öldürecekler, haberiniz olsun'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: "Beni de öldürecekler, haberiniz olsun"

Fatih Altaylı'ya konuşan Ayşe Ateş, Sinan Ateş'in, cinayetin hemen öncesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ulaşmaya çalıştığını söyleyerek, "Özel kalemi Murat Çelik'i aradı. 'Beni öldürecekler, tehdit ediyorlar' diye aramıştı. Çelik, 'Git seni abin kurtarsın' dedi. Abiden kastı, İsmet Büyükataman. 12 yıl onun danışmanlığını yaptı. 'Evladım' derdi, abi-kardeşten ziyade baba-oğul ilişkisi vardı aralarında. Ama gördük ki, oturduğu koltuk her şeyin önündeymiş" dedi.

Sinan Ateş'i ölüme götüren sürecin, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın talimatıyla başlatılan itibarsızlaştırma faaliyetleriyle başladığını belirten Ateş, "Sinan Ateş FETÖ'cü, hırsız vs. suçlamalarda bulundular, hakaret ettiler. Bunlar daha sonra tehditlere dönüştü. Şimdi geriye dönüp baktığımda görüyorum ki, o zamandan Sinan'ı öldürmeye karar vermişler ve bunun alt yapısını hazırlamışlar" şeklinde konuştu. 

Ateş, programda kendisinin de ölüm tehdidi altında olduğunu söyleyerek, “Kapılar arkasında Ayşe Ateş cinayeti planlanıyor. Konuşulmaya başlanmış. İçişleri Bakanlığı’na koruma başvurusunda bulundum. Ayşe Ateş'i de öldürecekler haberiniz olsun” dedi. 

Cinayet işlenmeden önce MHP içerisinde herkesin bildiğini söyleyen Ateş ''Bütün MHP biliyordu ama Devlet Bahçeli'ye doğru aktarılmadı. Şöyle iddialar vardı 'Devlet Bahçeli'yi koruyor mu kolluyor mu' diye. Hayır Devlet Bahçeli kimseyi öldürtmez. Bu Devlet Bahçeli'nin tarzı değildir. Cinayet emrini Bahçeli'nin verdiğine, beni buna kimse ikna edemez. Ancak bu cinayetin işleneceğini herkes biliyordu. Yanlarında bu cinayetin organizasyonu yapılırken, seslerini çıkarmadılar. Ne için? Koltuklarının bekası için. Şimdi o koltukları alsınlar başlarına çalsınlar' ifadelerini kullandı. 

T24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 18 Mayıs 2024; 13:32:9 >

• Bırak taziyeyi, bu konuda soru soran gazeteciyi yaka paşa uzaklaştırmışlığı var.

Bari yalandan da olsa üzülmüş numarası yapsa diyeceğim ama düşünme yetisi lazım.
  • herkes biliyodu ama bahçelinin haberi yoktu

ah bu biatçılar yok mu

haberi yoksa daha vahim değilmi tüm ocak ondan habersiz iş çevirmiş böyle lidermi olur , hala laf ettirmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 18 Mayıs 2024; 14:53:29 >
  • yakup13 kullanıcısına yanıt
    Bahçeli'nin haberi yok ha. Bi taziye mesajını bile çok gören o değil miydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Bırak taziyeyi, bu konuda soru soran gazeteciyi yaka paşa uzaklaştırmışlığı var.

Bari yalandan da olsa üzülmüş numarası yapsa diyeceğim ama düşünme yetisi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Mayıs 2024; 17:9:33 >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt

anladığım kadarıyla bu sinan ateş fazla zıpladı kendinden daha büyük ağabeyleri biletini kesti muhtemelen reisim falan yaptı

işin içindede kumar yada uyuşturucu parası vardır kesin yani

bu cahil kadında yaşadıklarından hiç ders almamış belli çocuklarına üzüldüm ben

hala daha bahçecinin haberi yok o iyi insan falan felon

haberi olmaz olur mu herkesten fazla bilgiye sahiptir baktı işin içinde kendi adamları var pis iş uyuşturucu kumar işi

bişiy diyemedi kılıçtar gibi bununda gitmesi memleketin hayrına olur zaten artık türkiyede milliyetçilik diye bişiy de kalmadı

herşey eskide kaldı

• Kadın'da cinayet zanlısını biliyor ama ortada yetim 2 çocuk sahibi bir anne var ve programı izlediyseniz tehditler başlamış bile.Bir mafya örgütünden korkmak için hepinizden fazla sebepleri var fazla sivrilipte çocukları anasız kalmasın diye.Karşısındaki grubun gözü dönmüş durumda bırak Ayşe Ateş'i çocuklarının bile canına kıyarlar.

Bu arada Altaylı'nın programı full izledim kadındaki tastas bizim forumunun toplamından fazla.Çok saygı duydum, müthiş bir anne.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Mafyatik işleri düşünmekten sıra gelmiyordur ona

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FETÖ terör örgütü yıllarca bu ülkeye kan kusturdu. AKP FETÖ'nün bütün kriminal aktivitelerine göz yumdu çünkü siyasi ittifak yapmışlardı. AKP daha sonra MHP ile benzer bir ittifak yapıp MHP'nin kriminal aktivitelerine göz yumdu. MHP Sinan Ateş cinayetiyle birlikte tepeden tırnağa suça batmış yapıdır. MHP'ye artık siyasal parti bile denemez bence. Zaten şu son birkaç gündür yargıda ve emniyette yaşananlar da bunu doğruluyor. AKP sanırım MHP ile girdiği yataktan kalkmaya çalışıyor ama bu işler o kadar kolay değil.

Bence Ayşe Ateş de kendine dikkat etmeli. Şu an kendisi güvende değil. Bu devlet onu korumaz, koruyamaz. Zamanını beklemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 18 Mayıs 2024; 21:34:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.