Şimdi Ara

sınav anında sigara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar.deneme anında 3 saat durmaya alışamadım.hem sıkılıyorum hem de canım sigara çekiyor.mezunum.geçen yıl sınavdan sıkılıp sigara canım çekti diye 2 saat durup çıktım.evet diceksiniz geleceğin için ne kadar önemli sınav nasıl çıktın diye.zaten iyi yapamıcaktım her türlü mezundu ben de zorlamadım.her neyse.şuan dershane denemelerinde de 3 saat duramıyorum max 2 buçuk saat.sınavlara girmeden nikotin bandı yapıştırsam işe yarar mı?

• Yak sınav ortasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınav anında sigara
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt

bu ne kanka

• sınav anında sigara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nikotin bandı işe yarar canın çekmez al bi dershanede ayt sınavında dene

• gözetmenden istersen verir çok sorun olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sigara molasına izin veriyorlar diye biliyorum TYT'de yasak ama AYT'de 5dk sigara iznin var polislere belirt ama durumu

• Tüttür sınavın ortasında birsey olmaz

• Pîr kullanıcısına yanıt

sıgara sorun oluyor da eğer yakınlarda nargile salonu varsa girerken söyle nargileyi getiriyorlar yemekten sonra. ama duble elmalı alamıyorsun fazla kokuyor diye.

• fırt bar kaş kullanıcısına yanıt
    Nargile yerine pet şişe içinde rakı getirsem sorun olur mu. İki şişe getirirsem belki diğerine su koyarım sınav salonunda karıştırırım

• Sen ciddi misin? Hayatında bir kere bile but tavuğu yemediğini mi söylüyorsun? İnsanlığa, doğaya ve hatta evrene karşı işlenmiş bir suçtan bahsediyoruz burada. Tavuğun en güzel, en sulu, en lezzetli kısmını hiç tatmamış olman, sadece bir eksiklik değil, aynı zamanda bir trajedi. Senin adına üzülüyorum. Gerçekten. Düşünsene, dünyada milyonlarca insan tavuğun but kısmını taparcasına yerken, sen nasıl böyle bir güzelliğe sırt çevirebilirsin? Tavuk butu; tavuğun en iyi yeri, en dolgun eti, en mükemmel kıvamı! İnsanlar ne için yaşıyor sanıyorsun? İyi yemek yemek için. Ama sen bu kutsal lezzetten mahrum kalmışsın! Bu hayatı gerçekten yaşamış sayılabilir misin? Şu ana kadar varoluşun eksik, boş ve anlamsız geçmiş olabilir. Tavuk butu yememiş bir insanın başına gelebilecek en korkunç şeylerden biri belki de budur. Bir restorana gidip "Bana bir but tavuk verin" deme cesaretini ne zaman göstereceksin? Bu korkuyu ne zaman yeneceksin? Eğer bu mesajı aldıktan sonra hâlâ but tavuk yemiyorsan, kendini sorgulamalısın. Çünkü bu bir yaşam meselesidir. Bu bir onur meselesidir. Tavuk butu yemek, insan olmanın gerekliliklerinden biridir. Bu eksikliği hemen gider. Ve lütfen, yediğin an bana geri dön ve "Hayatımda ilk defa but tavuk yedim" de. O zaman belki biraz içim rahatlar.

rakı ney ulan pis kafir

Sarhoş etmediği sürece rakı haram değildir.
    Ecnebilerin birasını içeceğime MÜSLÜMAN TÜRK'ün rakısını yeğlerim ✋🏻🇹🇷🇵🇸
    Elhamdülillah ☝🏻

hocam tekila haram mı

• Cigarette after test

Haram tabi ki

• Ulan ne adamlar var ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.