Bildirim
Sınav Döneminde Bilgisayar Oynamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ders çalıştilar cerrahpasa da odtü de yer garantilediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ben oynadım çok etkileyeceğini sanmıyorum. Beni etkileyen şeyler sosyal yaşamdan oldu. Oyun oynayan çok kişi tanıdım ben başarılı olan. Ama onlar belli saatler içinde oynuyordu
B*kunu çıkartmadan arada oyna birader sadece dersle nasıl yaşayacaksın
Ciddi olarak söylüyorum günde en az 1 saat oynadım ve her gün neredeyse. Buna diziler de dahil değil ayrıca. Kısıtlamadım pek kendimi ama vicdan azabı çekince de dizim kırıp çalıştım ders. Buraya çıkıp ders çalışmadan kazandım diyecek değilim, diyenler de yalancıdır. -
Haftada 4-5 saat oynadim. Pek etkiledigini sanmiyorum. 1800 geldi siralamam. Ama her insan icin farkli tabiki mesela benim temelim vardi. Temeli olmayan bi insanin bilgisayar oynamaya vakit ayirmamasi lazim tabiki
lole başladım bu sene 1 ayda 30 lvl oldum.şimdi platım.ygs 400 lys 1000 geldi sıralama ha başlamasam oynamasam daha iyi olurdu çünkü engelliyor .ama iş sende bitiyor dostum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır kardeşim kimseyi dinleme bilgisayar oyunu oyun olmakla kalmıyor gece gündüz aklının köşesinde duruyor sürekli beynini yiyor derse odaklanamıyorsun oyunu düşünmekten. Ya şöyle yapsaydım ya böyle yapsaydım diye düşünüyorsun sürekli.Sen sen ol beni dinle kaldır o bilgisayarı kendine yazık etme 1 sene sonra kurarsın tekrar
NOT:10K
son sene 1500 saat dota 2 oynadım pişmanım -
Work hard, play hard. şeklinde gidersen sıkıntı yok. Ama son sene lol'e saran çok iyi yerleri kazanır dediğim çocukların çöküşünü de gördüm. Tehlikeli herkes için uygun değil hem çalışıp hem oyun oynamak. Çelikten irade ve konsantrasyon gerektiriyor.
Edit: evet baktım sınava çalışmıyorum, ben de başladım bu sene oyuna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwaux -- 5 Temmuz 2015; 0:49:48 > -
Kendini biliyorsan oyna. -
Benim temelim sağlamdı. Ortalama her gün 1 saat oynamışımdır. Sonucum çok da güzel geldi. Abartmıyor isen bilgisayar dinlendirir, eğlendirir. Kendime hakim olamam diyorsan bilgisayarı kaldır. Kendine başka bir hobi bul.
Eğer bir eğlencen olmazsa bu yıl geçmez. Geçse de stresten sonuç iyi gelmez. -
günlük 10 saat bigisayar oynadım tıpı kazandım mezundum.(ciddi) -
Ben başlayınca acayip abartıyorum. Kendime az hakim olabilirsem günde 1 el lol veya takip ettiğim diziden bir bölüm izlemek pek etkilemeyecektir diye düşünüyorum. Yorumlarınız için teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X