Şimdi Ara

SINAV ICIN ILAC TAKVIYELERI (VITAMIN,BALIK YAGI, vb.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
6
Favori
55.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar basliktan da anlayacaginiz gibi onumuzde uzun, zor bir sene var ve bu yarista zamanini ve beynini en verimle sekilde kullananlar onlere gececekler. Ve bunu yapabilmek icin bazi vitamin, balik yagi, besinler vs. basvuranlar olacaktir. Oncelikle soyleyeyim ILLA ILAC KULLANIN ONU KULLANIN BUNU KULLANIN KONUSU DEGIL BU. Her seyin dogal yollarla alinmasinin en faydali oldugunu belirtenler olacaktir, onlara da katiliyorum kesinlikle. Sut urunleti, balik, yumurta, meyve, kuruyemisler (ceviz,kayisi..) ve daha niceleri kesinlikle tuketilmelidir. Ama ek olarak ilac takviyesi alanlar da olacaktir. Gecen sene giren bir kac arkadasim cesit cesit ilaclar kullandilar ve bana da onerdiler (oyle bos adamlar degillerdi tabi hepsi ilk 1000 e girdi, caliskan cocuklardi). Hic bir sey kullanmadan ilk 500 e giren arkadaslarim da var tabi bir belirtec olarak kullanmadim o ornegi. Ben pek balik yiyemedigim icin arada balikyagi ve kisin hasta olmamal icin c vitamini aliyorum sadece ama bir kac arastirma sonucu konsantrayon ilaclari, B12, magnesium citrate, ginkgo biloba(ne olduguna dair fikrim yok :D) ve nicesi ilaclar kullanan kisiler duydum. Bu konuda fikrinizi almak istiyorum, kullananlar varsa ne kullaniyorlar veya kullandilar etkisini gorduler mi ne onerirler falan filan... Unutmayin ki ne kadar dogali tercih edilmeli olsa da bu 1 yillik kisa bir surec ve hayatimiz da belki de kendimizi en verimli kullanmamiz gerek yil (hem zihinsel hem de bedensel olarak) simdiden tesekkurler yardimlariniz icin.

HEPSINI OKUMAYA USENEN KOLAYCILAR ICIN OZET:

Sinav icin tam verim saglamak icin hafiza gelistiren, konstrasyon arttiran vb. ilaclar(vitamin,balik yagi) kullaniyor musunuz ? Ne kullaniyorsunuz ? Ne onerirsiniz ?

Ve 1829271. kez tekrar soyluyorum dogal besinlerden alinan takviyelerin yerini hicbir ilac tutamaz.

ONEMLI EDIT:

Evet bekledigim tepkiler geldi simdiden. Arkadaslar zaten ben de diyorum en guzeli dogal olani diye ve fark ettiyseniz zaten bu bir "ilac kullanin yoksa iyi yerlere gelemezsiniz, zorunlusunuz kullanmaya" konusu degil. "Bu konuda bilinclenelim" konusu. Yani kullanip yararini gorenin de yorum yapmasi bize bir seyler katar, onun yerine su besinleri tuketin onlardan alabilirsiniz butun ihtiyaclarinizi diyenin yorumu da. Ama konunun amacini anlamadan "bu ne salak konu ya" tarzi yorumlar yapmayalim lutfen. Amacim sagliginizi bozmak degil bilinclendirmek ki farkettiyseniz hic bir ilac onerisinde bulunmadim sahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yobres -- 7 Ağustos 2014; 12:03:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Balık yağı değil sınav için bir ömür boyu alınması gerek

• Boşuna vücudunun dengesini bozma meyve ye pekmez ye vücudunun dengesini bozma sonun kötü olur

• Sen simdiden savas, olum kalim psikolojisine girmissin allah yardimcin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: cLevo.

Sen simdiden savas, olum kalim psikolojisine girmissin allah yardimcin olsun

Erken kalkan erken yol alir hocam

• Yobres kullanıcısına yanıt
    Vücut dengeni boz bi kalkıyor mu ondan sonra malafatin bakalım

• Millet iyice kafayı yedi sen o balık hapını veya başka bir ilacı içince limitless etkisi göstereceğini filan mı sanıyordun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu ilk bine giren arkadaşların hangi takviyeleri önermişti yazabilir misin birader.bu arada kışın sık hastalanabilirsiniz onun için azda olsa koruması için kışın başında grip aşısı olun derim ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane 'pharmaton' kullanan arkadaşım vardı biri 60k biri 20k oldu. Çok hırslandılar, kullanınca fenafillah mertebesine ulaşacaklarını falan sandılar ama boşunaydı. Doktora sordum ritim bozukluğu yapar kalpte dedi. Yani pek masum değil bu ilaçlar...

Benim tavsiyem mümkün olduğunca kışın soğuğundan hastalıklarından kendini koruman. Anne tavsiyesi gibi olacak ama sıkı giyin iyi beslen. Çünkü bir grip bile haftalarca vücudu terk etmediğinde seni çok olumsuz etkileyecektir bu dönemde 👍

Çok çok problemlerin varsa uyku vs açısından doktora görün ama pharmaton dur supradyn dir bunlara gerek yok, faydası da yok.
    (ilaçların isminde harf hatası yapmış olabilirim ama anlaşılmıştır diye düşünüyorum )

• Antidepresan diye bir nane var. Onu sakin alma. Hiçbir zaman alma

Bir de lütfen bu kadar abartmayın sınavı hangi ilaç hangi düzen diye. Rahat olun. Günde belli bir miktar soru çözün gerisini de akışına bırakın. Yoksa sınavda siz stres yapar zararlı çıkarsınız bu sefer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sultans of Swing -- 7 Ağustos 2014; 11:22:15 >
  • Böyle sacmalıkları gorunce elim ayagım tıtrıyor.Vitamın almak ıcın ılac mı kullanılır? Bunların hepsi zararlı.Vitamın vucuda bırden gıremez.Ama bu ılacla gırıyor ve zararlı oluyor.Adam gibi meyvenizi iyin alın.İlaca vericek paranız var . Fakir edebiyatı yapmayın.Olmadı fındık, ceviz , uzum ıyın pekmez,keçiboynuzu bakın bu sene sızı kımse tutabiliyor mu?Yazmayın suraya su ılacları

Edit : Birde sınav ıcın sımdıden 3-4 saaat uyuyan var yapmayın Allah askına.Tamam calısabılırsınız ama 6 saat uyusanız 18 saat sızın 10 saatı okul dershane olsa 8 saat sız zaten adam akıllı calıssanız yeterde artar.Tamam belkı son 2 ay uykuyu azaltırsınız ama sımdıden yapıp tam vucudunuz enerjıye sıhanete ıhtıyacı oldugu zaman o uykuyu kesmeyin.Uyku sınavdan daha onemlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DontJazzMiss -- 7 Ağustos 2014; 11:30:44 >

• oluruna bırakılmalı bence.
  • Ooo bazilari rakip elemeye baslamis cok uyuyun vitamin almayin gibisinden.

Kusburnununda 1 avuc dolusu bir kasa portakala esdeger sen kusburnu suyu icince vucuduna birden girmiyormu o vitamin. Sacmalamayi birakin vitamin takviyesi alabilirsiniz. Ama tibbi , psikolojik ilac kullanmahin

• quote:

Orijinalden alıntı: frood

Ooo bazilari rakip elemeye baslamis cok uyuyun vitamin almayin gibisinden.

Kusburnununda 1 avuc dolusu bir kasa portakala esdeger sen kusburnu suyu icince vucuduna birden girmiyormu o vitamin. Sacmalamayi birakin vitamin takviyesi alabilirsiniz. Ama tibbi , psikolojik ilac kullanmahin

ne diyorsun olm sen ? Nerde rakıp elıyorum ben? hepsini onlar ıcın dıyorum.Uykuyu alamazsan beyin dinlenemez sarhos gıbı gezersn.Allah geceyi kullarım dinlesin diye yarattı . Rakıp elemeymıs mıs mıs. (!) rakip elesem facebookta grup acıp o kadar kısnın sorununa sorusuna yardım etmezdım.Vitamın oyle alınmaz ılacla falan almayın mı dıyorum ben.Nasıl saglıklı bır sekılde alınır onu soyluyorum seni cahil.Burda boş yapma

EDİT : Her zaman doğal olandan yanayım.
    Doğal,dengeli ve düzenli beslenin.

İllaki vitamin hapı alacağım diyorsanız doktora gitmelisiniz.Çeşitli tahliller yaptırıp vucudunuzda herhangi bir vitamin eksikliği olup olmadığını tespit ettirmelisiniz.Daha sonra buna göre hangi vitaminden hangi dozda alacağınıza doktor kontrolünde karar verip kullanmalısınız.

Bilinçsizce vitamin hapları kullanacaksanız eğer hiç kullanmayın çok daha iyi.Zaten iyi bir beslenmeniz varsa bunlara gerek kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DontJazzMiss -- 7 Ağustos 2014; 11:45:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DontJazzMiss

Böyle sacmalıkları gorunce elim ayagım tıtrıyor.Vitamın almak ıcın ılac mı kullanılır? Bunların hepsi zararlı.Vitamın vucuda bırden gıremez.Ama bu ılacla gırıyor ve zararlı oluyor.Adam gibi meyvenizi iyin alın.İlaca vericek paranız var . Fakir edebiyatı yapmayın.Olmadı fındık, ceviz , uzum ıyın pekmez,keçiboynuzu bakın bu sene sızı kımse tutabiliyor mu?Yazmayın suraya su ılacları

Edit : Birde sınav ıcın sımdıden 3-4 saaat uyuyan var yapmayın Allah askına.Tamam calısabılırsınız ama 6 saat uyusanız 18 saat sızın 10 saatı okul dershane olsa 8 saat sız zaten adam akıllı calıssanız yeterde artar.Tamam belkı son 2 ay uykuyu azaltırsınız ama sımdıden yapıp tam vucudunuz enerjıye sıhanete ıhtıyacı oldugu zaman o uykuyu kesmeyin.Uyku sınavdan daha onemlı.

En ustte edit e bak dostum bu yazdigini da ilgilendiriyor. Yorumun icin tesekkurler

• ÇAY

• DontJazzMiss kullanıcısına yanıt
    Henuz havalar ideal kivaminda ben sizi mevsim gecislerinde gorurum gunde 10saat uyku bile az geliyor olacak hastaliklar baslayacak bu donemi takviyesiz atlatana helal olsun. Bu arada unutmayinki ygs sinavida mevsim gecisine denk geliyor ustelik rehavet mevsimi olan ilkbaharda sinava giriyorsunuz. Simdiden erken kalkip yol almazsaniz o aylarda hic kalkamazsiniz. Geceleri cok uzatmayin sabahlari erken kalkin 5-6saat uyku bu mevsim icin gayet yeterlidir. Yada rakiplere elenin son aylarda ben gaza gelir 2 saatlik uykuyla gunde 5 ygs denemesi bitiririm diyin

• Herşeyin doğalı makbuldur hocam, hic girme bence o işlere :)
  • Mezunum, okul varken hazırlanırken şu hapı kullanıyordum.ama bi etkisini görmedim.bence de hap filan kullanmayın, dogal beslenin.

SINAV ICIN ILAC TAKVIYELERI (VITAMIN,BALIK YAGI, vb.)

• Meyve ile beslenmek iyidir yağ ilaç vs. kullanmak bana mantıklı gelmedi heleki anti depresanların etki göstereceğini hiç sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.