Şimdi Ara

Sınav kalemine alışamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok abi olmuyor. Matematikte öyle kaydırarak işlemlerimi dökemiyorum bu kalemle. Ne yapacağım ne önerirsiniz?

• Elimdeki kalem Fatih sınav kalemi
  • 2 aydır kullanıyorum yeni yeni elime oturmaya başladı kerata , senin iş yaş gibi hocam ama bastırarak yazmassan faydası olabilir ben bastırarak yazıyorum ondan dolayı alışamamıştım
  • Valla ablam sınav görevlisi oluyordu her sınavda ösym kalemleri toplayıp getiriyordu. Evde bi ton ösym kalemi var. Deneme çözerken ayrı hava katıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh ya prenseslere bak sınavdan önce elime kurşun kalem almamıştım hiç değişik hissetmeden yazdımsınavda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayzace -- 18 Şubat 2017; 0:30:1 >
  • Sınav kalemleri diye satılan kalemlerle osym kalemi ayni olmuyor bence.Kpss ye girdim o kalem ucu kayiyir gibi yumusak ve guzel.Faber Castell in sinav kalemini kullanamiyorum mesela.

• Abi kalem kalemdir kasmayın bu kadar. İlerde bu halinize söversiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben baya baya kurşun kalem kullanıyordum sonra baktım baş parmak ucum içeri doğru çökmeye başlamış(kalemi çok dengesiz tuttuğum için) sonra bırakıp tekrar mekanik aldım

• Hocam allah var osymnin sınav kalemleri kaymak gibi yani mekanik kalem rahatlığı veriyor bence.

• Ben sınava kadar hep uçlu kalem kullandım ama sınavda da o kurşun kalemi yadırgamadım hiç o an düşüneceğin en son şey elindeki kalem oluyor zaten bi de bunları düşünerek strese sokma kendini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faberin sınav kalemini aldım silinmiyor yok boyle birşey

• değil tahta kalem, çekiçle çivi verseler sınav bitmeden farkına bile varmam.
  • Osym kalemiyle cozun daha zevkli oluyor faber falan gereksiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.