< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardenio -- 8 Ağustos 2020; 13:54:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardenio -- 8 Ağustos 2020; 13:54:22 > |
İstesem de giremem tip yok.
|
Arkadaşlar böyle üstünkörü öneriler yapmayın lütfen.Kız arkadaşımla 11. sınıfın sonunda sevgili olmaya başladık ve hemen sınav süreci geldi.O ilk senesinden güzel bir hukuk fakültesine girdi.Ben ilk sene say 40k yaptım mezun senemde de hamda 16 bine çektim.
Hiç etkilemiyor demiyorum illaki etkiler ama kişiden kişiye değişeceğini unutmayın.Sınav senesinin ortasında sevgili yapmayın ama sevgiliniz varsa ve sizi olumsuz etkilemiyorsa ayrılmanın bi anlamı yok.Bakın biz 2.5 senedir devam ediyoruz ve sınav süreci bizim için bitti hayat devam ediyor. Yakın arkadaşım sınav senesinde sevgili yaptı.Kız arkadaşı ilk seneden boğaziçi kazandı.Kendisi de bu sene 25 k ya girdi. Bunlar olumlu örnekler.Olumsuz örnekler de var. Anlatmak istediğim sınav senesi şu olmaz,sınav senesi bu olmaz gibi kişisel önerilere takılmayın Kendinizi tanıyın. |
yanarsınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardenio -- 8 Ağustos 2020; 13:28:7 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navi markelof -- 8 Ağustos 2020; 13:31:21 > |
|
|
|
|