Şimdi Ara

SINAV SENESINDE KIZ İŞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarım, burada 2 3 kişiyi bile benim yaptığım hatadan döndürsem iyidir. Size en büyük tavsiyelerimden biri sınav senenizde sevgili işlerine girmemeniz olacaktır. "Yok beraber ders çalışırız, birbirimizi destekleriz, beni etkilemiyor, çok seviyorum ya.. " vs. Ayaklarına girmeyin AKILLI OLUN. Varsa sevgiliniz ve idealist bir öğrenci değilse bırakmanız ikiniz için de doğru olacaktır. Ben yapmadım mezun ve pişmanım. Unutmayın kimse sizin geleceğinizden değerli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardenio -- 8 Ağustos 2020; 13:54:22 >

• Arkadaşlar böyle üstünkörü öneriler yapmayın lütfen.Kız arkadaşımla 11. sınıfın sonunda sevgili olmaya başladık ve hemen sınav süreci geldi.O ilk senesinden güzel bir hukuk fakültesine girdi.Ben ilk sene say 40k yaptım mezun senemde de hamda 16 bine çektim.
    Hiç etkilemiyor demiyorum illaki etkiler ama kişiden kişiye değişeceğini unutmayın.Sınav senesinin ortasında sevgili yapmayın ama sevgiliniz varsa ve sizi olumsuz etkilemiyorsa ayrılmanın bi anlamı yok.Bakın biz 2.5 senedir devam ediyoruz ve sınav süreci bizim için bitti hayat devam ediyor.
    Yakın arkadaşım sınav senesinde sevgili yaptı.Kız arkadaşı ilk seneden boğaziçi kazandı.Kendisi de bu sene 25 k ya girdi.
    Bunlar olumlu örnekler.Olumsuz örnekler de var.
    Anlatmak istediğim sınav senesi şu olmaz,sınav senesi bu olmaz gibi kişisel önerilere takılmayın Kendinizi tanıyın.
  • +1
  • yanarsınız
  • Evet çok haklı
  • +1
  • Çok dogru mezun senem boyle olaylardan yanmıştı
  • Ben 2 kız değiştirdim diye hatırlıyorum 12. sınıfken
    1. Önceliğiniz ders olduğu müddetçe hayatınızı da yaşayacaksınız tabiki ben katılmıyorum
  • Bu işler başarıyı büyük etkiliyor hocam. 1 sene sadece derse odaklanılmalı. Hayatlarını üniversitede fazlasıyla yaşayacaklar zaten.
  • Arkadaşlar böyle üstünkörü öneriler yapmayın lütfen.Kız arkadaşımla 11. sınıfın sonunda sevgili olmaya başladık ve hemen sınav süreci geldi.O ilk senesinden güzel bir hukuk fakültesine girdi.Ben ilk sene say 40k yaptım mezun senemde de hamda 16 bine çektim.
    Hiç etkilemiyor demiyorum illaki etkiler ama kişiden kişiye değişeceğini unutmayın.Sınav senesinin ortasında sevgili yapmayın ama sevgiliniz varsa ve sizi olumsuz etkilemiyorsa ayrılmanın bi anlamı yok.Bakın biz 2.5 senedir devam ediyoruz ve sınav süreci bizim için bitti hayat devam ediyor.
    Yakın arkadaşım sınav senesinde sevgili yaptı.Kız arkadaşı ilk seneden boğaziçi kazandı.Kendisi de bu sene 25 k ya girdi.
    Bunlar olumlu örnekler.Olumsuz örnekler de var.
    Anlatmak istediğim sınav senesi şu olmaz,sınav senesi bu olmaz gibi kişisel önerilere takılmayın Kendinizi tanıyın.
  • İstesem de giremem tip yok.
  • zgrtmr Z kullanıcısına yanıt
    Dostum, sevgilin olmasaydı ilk senende yapardın 16 k sıralamanı emin ol. Sizin ilişkinize olumlu denebilir fakat sene içinde değişik psikolojilere giriyor iki taraf ta dolayısıyla ayrılma durumu olunca iki tarafın sınavla alakası kalmıyor. Bu konuda netim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardenio -- 8 Ağustos 2020; 13:28:7 >
  • 2018 de bu hataya 1 aylığına düşmüştüm eğer dönmesrydim değil 3k 30k bile yapamazdım
  • Teogda yaptım hatayı benden iyi yaptı gitti vicdansız
    Etkiler diye dişilerle muhatap olmadım bu sene ne bilim ergeniz belli olmaz diye jajahahaka sadece erkeklerle konuştum ve mutluyum kazandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navi markelof -- 8 Ağustos 2020; 13:31:21 >
  • Kız işine hiç girmeyin
  • cardenio kullanıcısına yanıt
    Bazı kızlar rakip elemek için size yanaşabilir asıl buna dikkat edin. Zor çektim ayağımı
  • Bu sene tövbe ettim hocam, selam bile veren kız olursa koşarak uzaklaşaagim
  • Mezun senemde sevgili olduk. Gayet de iyi çalıştık. Takmayın bunları.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.