Şimdi Ara

Sınav senesinde kötü şeyler yaşamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aranızda duygusal veya fiziksel kötü şeyler yaşamış olan var mı? Bunları nasıl aştınız? Üniversite falan çok büyük hayalim değildi zaten. Bu yüzden bu beni motive etmiyor üstüne çok kötü şeyler yaşadım. Bunları aşıp sınava odaklanmak için tavsiyeleriniz var mı?

• mezuna kaldım
  • Sevdigim cocuk bana umut verip baska bir kizla cikti. Cok sukur suan okul bitti yuzunu gormuyorum ama gecen sene bu olay olmasaydi belki de suan universitedeydim. Sinav senenizi mahvetmelerine izin vermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internationalrelations kullanıcısına yanıt
    aynı durumu yaşadım sinir bozucu şuan ayrıldılar o kızla ama.... :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • phosphorus kullanıcısına yanıt
    Benimki de ayrilmisti ama yeni birini buldu. Boyle pislik tipler ayrilir ayrilir barisirlar corap degistirir gibi sevgili degistirirler

• 12.sınıfta:okulun başlarında üniversiteye gitmek benim için motivasyon kaynağıydı sürekli ders çalışmak istiyordum ve öyle yapıyordum ta ki okul açılıncaya kadar okul açılınca da denemeler başladı falan derken denemelerim kötü geçiyordu baya ,çalıştığım her şey boşa gidiyormuş gibiydi okuduğum okul temel lise olunca haliyle hocalar ileri geri konuşmaya başladı kazanamazmışım hiç bir yeri bu beni psikolojik olarak baya etkiledi yapı olarak hassas bir insanım ve tüm motivasyonum alt üst oldu. 3 ay kadar doğru dürüst çalışamadım bende okula gitmeyip evde çalışmaya karar verdi bir süre öyle devam ettim .Mezuniyetimin olduğu gece de eve gideceğim zaman evde beni büyük bir cehennem bekliyormuş meğersem ve ailevi sorunlar başladdı bi süre o süre içinde artık evde kalamazdım kafayı yiyecektim her gün ağlıyordum sabaha kadar sonra bende okula gideyim en azından kafa dağıtırım dedim ve sınav gününe kadar okula gittim ama o kadar bitkindim ki ders çalışacak gücüm yoktu sanki neyse sınava girdim ama büyük bir boşluukta gibiydim sanki ve sonuç MEZUNA kaldım
    Mezun senemde: yazın biraz toparlanmıştım kendime söz vermiştim kesin kararlar almıştım bu sene kesin kazanacaktım belki kimse bana inamıyordu ama ben kendime inanıyordum ve tüm olumsuzluklardan kendimi uzak tuttum ve ocak ayına kadar odamdan bile çıkmamıştım bina içine bile çıkmamıştım ama bir sorun vardı 12.sınıfta olan durum yani çalışıp başarısız olma ve odaklananamma sorunu devam ediyordu ve psikiyatiste gittim dehb teşhisi kondu ve concerta kullandım bi süre bu ilacın etkisi de bi süre sonra geçti ve bende gittikçe kötüleşiyordum ders çalışma isteiğim hiç yoktu kitaplara bakınca midem bulanıyordu(psikolojik değil fiziksel ) o masa başında oturamıyordum derken bende psikoloji falan kalmadı sınava 3 ay kala çalışamadım ders falan sonra sınava 1 ay kala yine o lanetlik sorunlar dalgalanıyordu sınavın olduğu akşam sabaha kadar oturup ağladım nedensiz bi şekilde ve sabahta sınava ağlayarak gittim sonuç MEZUN
    2.Mezun senem inşallah bi aksilik çıkmaz

• Sevdiğim it her gün arkadaşlarıyla benimle dalga geçiyordu sevgimi kullanıp alay ediyorlardı işte 5 ayim böyle geçti gitti alay konusunda hassas biri olduğum için her gün eve gelip üzülüyordum böyle boşa gitti gunlerim
    Hâlâ görüyorum onu bana hala çaktırmadan bakıyorlar artık eskiden bön bön bakarlardı onun yüzünü görmemek için birkaç değişiklik yaptım bu hafta artık yüzünü de gormeyecegim su an sadece sinava odaklaniyorum kimse umrumda degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1A9D98C6 -- 24 Mart 2019; 23:34:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazılanlara şöyle bir bakıyorum da yok kız arkadaş sorunu yok kendi içinde yaşanılan psikolojik sıkıntılar odaklanamama falan.Tamam bunlar da hiç hoş durumlar değil çok sıkıntılı anlar kabul ama ya o sıkıntıları siz değil ailenizden biri yaşıyorsa mesela babanız ya da anneniz psikolojik olarak sıkıntılıysa bence bu daha zor çünkü burada elinizden bir şey gelmiyor öteki durumlar sizinle alakalı olduğu için aşabilirsiniz.Fakat babanızın,annenizin sıkıntısı varsa daha zor.Bu durum psikolojik rahatsızlık ya da fiziksel rahatsızlık olabilir.Çok sevdiklerinizin acı çekmesi sıkıntı çekmesi bence kişiyi kendi sorunlarından daha çok etkiliyor.Şu anda inanılmaz olaylar yaşıyorum,hayatım film gibi.Çok saçma durumlar içerisindeyim (aile olarak).Ama diyorum ki buna da şükür.Allah daha kötü günleri göstermesin diyorum.Geçen sene de vardı benzeri sıkıntılar bak çalışmadım,kendimi zorlamadım mezuna kaldım ama bu sene aynı hatayı yapmıyacağım evde sıkıntı çıksa da parasız da kalsam işime odaklanıcam bence siz de böyle yapın çünkü kendinizi kazandıktan sonra başka kişilere yardım edebilirsiniz.Eğer ki siz yardım edilecek kişiyseniz şunu unutmayın:Ölümden başka her şeye çare var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aptal uzaylı -- 24 Mart 2019; 23:36:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aptal uzaylı

Yazılanlara şöyle bir bakıyorum da yok kız arkadaş sorunu yok kendi içinde yaşanılan psikolojik sıkıntılar odaklanamama falan.Tamam bunlar da hiç hoş durumlar değil çok sıkıntılı anlar kabul ama ya o sıkıntıları siz değil ailenizden biri yaşıyorsa mesela babanız ya da anneniz psikolojik olarak sıkıntılıysa bence bu daha zor çünkü burada elinizden bir şey gelmiyor öteki durumlar sizinle alakalı olduğu için aşabilirsiniz.Fakat babanızın,annenizin sıkıntısı varsa daha zor.Bu durum psikolojik rahatsızlık ya da fiziksel rahatsızlık olabilir.Çok sevdiklerinizin acı çekmesi sıkıntı çekmesi bence kişiyi kendi sorunlarından daha çok etkiliyor.Şu anda inanılmaz olaylar yaşıyorum,hayatım film gibi.Çok saçma durumlar içerisindeyim (aile olarak).Ama diyorum ki buna da şükür.Allah daha kötü günleri göstermesin diyorum.Geçen sene de vardı benzeri sıkıntılar bak çalışmadım,kendimi zorlamadım mezuna kaldım ama bu sene aynı hatayı yapmıyacağım evde sıkıntı çıksa da parasız da kalsam işime odaklanıcam bence siz de böyle yapın çünkü kendinizi kazandıktan sonra başka kişilere yardım edebilirsiniz.Eğer ki siz yardım edilecek kişiyseniz şunu unutmayın:Ölümden başka her şeye çare var...
    Dışarıdan görüldüğü kadar hafif değil yaşanan çoğu şey. Herkesin derdi kendisine ağırdır. Neyse en kötü günlerimiz bu olsun diyelim buna da şükür

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara0fTheDesert -- 21 Ağustos 2020; 21:47:1 >
  • Geçen sene yaşadım. Şu an ikinci mezun senemdeyim işte.

• up
  • Bu hayatta herşey geçer , ölüm bile. Takmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca herşey kız / erkek arkadaş değil bunu anlamaya çalışın üniversitede zorlanmamak için bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.