Şimdi Ara

Sınava 2 Ay Kala Biyoloji Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Ben Önlisans Mezunuyum Bu sene YGS ile mezun olduğum bölümün Lisansına girmek istiyorum aynı üniversiteye. Bölüm Ygs ile alan yeni açılmış bir sağlık programı olduğu için taban puanı yok, dolayısıyla bana ygs2 den barajı geçmek yetiyor. Ama sorun şu ki lisede sözelci ve ünide de bölüm sözel ağırlıklı olduğundan Mat,Fizik ve Kimyadan zerre anlamıyorum. Bu yüzden hiç çalışmadan girdiğim geçen sene ki YGS de sadece Türkçe ve Sosyal yaptığım için ygs2 den barajı geçemedim yani Geriye bana ygs2 de puan getirisi olan bir tek Biyolojiye çalışmak kalıyor, ve Biyolojiden 7 net civarı işimi görüyor.
    Sınava 2 ay kala bana ne şekilde çalışmamı önerirsiniz. Biyoloji için internetteki konu anlatım videoları işimi görür mü video için tavsiye edebileceğiniz kaynaklar nelerdir veya kitaptan mı çalışmamı tavsiye edersiniz. FEM in İlk Adım Biyoloji Soru Bankasını aldım bu iyi midir yoksa değiştirip başka bir şey mi alayım.
    Bir de ayrıca süreyi yettirememe sıkınıtım var geçen sene Türkçe 1 saat 50 dk sürmüştü. Yine böyle olursa 40 dk da Sosyal ve Biyolojiyi yetiştirmem imkansız. Dün akşam kitap okumaya başladım okumamın hızlanması için. Bu sıkıntı için bana 2 Ayda randıman verecek ne önerirsiniz?
    Merakla cevaplarınızı bekliyorum Arkadaşlar, Şimdiden Teşekkürler

• Tavsiye verecek kimse yok mu Arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.