Bildirim
Sınava Girenlerin Kaynak Tavsiyeleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Direkt şu yayına benziyor diyemem matematik için, o yüzden bi önerim yok ben kaf1234 çözmüştüm
Geodan acil bs, eis föy, acil analitik apotemi analitik çözdüm iş gördü gayet
Fizik 345 net şekilde
Kimya bks ve paraf
Biyoloji pek bir yayına benzetemedim ben palme ve paraf çözmüştüm
Deneme olarak mat 345 apotemi sınavdan daha zordu ama katkısı oldu
Fen denemesi olarak apotemi kesinlikle önermiyorum. En benzeyeni 345ti (fen için çıkmışları kesin ama kesin çöz) -
Mat:karekok,apotemi fasikulleri
Fizik:345,yayin denizi,nihat bilgin
Kimya:aydın, palme
Biyoloji:paraf,palme,fen bilimleri
Ayt icin yazdim bunlari -
Kesinlikle cicibiyoloji youtube kanalını öneririm. Biyoloji adına baya şey tutturdu çözerken aklıma hep o geldi. İnstagramı da biyolojicinet olmalı. Fizik adına 345 diyebilir. Veysel hoca fizik kanalını öneririm deneme çözümleri çok şey kattı. Kimya 345 olabilir. Net bir şey gelmedi aklıma gelirse yazarım. Matematik apotemi denemelerinden kolaydı ama çok şey kattı. -
Matematik: Hiçbir yayın tutturamıyor. Ama en yakını 345 ve Apotemi
Geometri: Bence net Acil. Acildekiler daha zor ama sınav ayarı diye düşünüyorum
Fizik: Ertan Sinan Şahin, 345 AYT Fen denemeleri
Kimya: Kimyada ne çözsen işine yarar bence senelerdir temel geliyor. Palme çözülebilir. Aydın gibi yayınlara gerek yok, çok fantezi sorular var.
Biyoloji: Kanal olarak Senin Biyolojin. Kitap olarak Palme çözülebilir.
Yayınlar AYT'de az da olsa yakındı ama TYT gibi diyebileceğim bir tane bile yayın yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X