Şimdi Ara

sınavda kimlikte resim sorunu ve başıma gelenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sabah her zamanki gibi ehliyetimle sınava girdim ehliyetim 6 yıllık oldugu için resim eski idi ve ilk defa görevli sorun çıkardı,sana benzemiyor dedi, geliyor bana bakıyor kimliğe bakıyor sorular soruyor ,öğrenci belgemi verdim onunla karşılaştırmalar vs gidiyor diğer hocaya danışıyor kendi aralarında fısırdaşıyorlar vs vs tüm bilgilerimi herşeyimi tc me kadar ezberimden söyledim ve bu durum tam 30 dakika devam etti sonra sınav başkanı geldi o da baktı bilgilerimi teyit etti.sınavda baskı altında kaldım ve konsantrem bozuldu zaten 2 ders .kıytırık aof için yerime başkasınımı sokacaktım zaten sallıyıp çıkıcaktım 30 dakikada böyle olması moralimi bozdu.sınav salon no ile şikayet etsem görevlilerin adı çıkar mı acaba ve arkamdan sınavımı geçersiz sayabilirler mi ?en son yanıma gelip kusura bakma vs dedi yüzümdeki benden teyit etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beybiger -- 24 Ocak 2016; 12:28:06 >

• adam kuralları uygulamış.neyi kime şikayet edeceksin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

adam kuralları uygulamış.neyi kime şikayet edeceksin ?

o zaman usulüne göre uygylasaydı,bimere yazdım zaten sınav süresince bi karar veremedi psikolojik baskıya maruz kaldım ve sınava konsantre olamadım
  • Sınavlara güncel fotoğraf ile katılmak çok önemli. Haberlerde bir kadının sınav kağıdındaki saçı ile sınava girdiği saçı farklı olduğu için sınava kabul edilmemişti sonra dava açtı kazandı diye hatırlıyorum. Görevli haklı olarak kontrol etmek amacıyla meslektaşlarına danışmış, konsantrenin bozulması senin ile alakalı bir durum sen onlar kontrol ederken sınavına devam edecektin. Bu arada ilk mesajında hem kıytırık aöf sınavı diyip girdiğin sınavı önemsememişsin ama psikolojim bozuldu diyorsun. Madem kıytırık bir sınavdı boş verseydin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91E6D8468 -- 24 Ocak 2016; 19:04:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spatyom243

Sınavlara güncel fotoğraf ile katılmak çok önemli. Haberlerde bir kadının sınav kağıdındaki saçı ile sınava girdiği saçı farklı olduğu için sınava kabul edilmemişti sonra dava açtı kazandı diye hatırlıyorum. Görevli haklı olarak kontrol etmek amacıyla meslektaşlarına danışmış, konsantrenin bozulması senin ile alakalı bir durum sen onlar kontrol ederken sınavına devam edecektin. Bu arada ilk mesajında hem kıytırık aöf sınavı diyip girdiğin sınavı önemsememişsin ama psikolojim bozuldu diyorsun. Madem kıytırık bir sınavdı boş verseydin.

dostum ben hakkımı yenmesine karşıyım o an baskıdan sesimi çıkaramadım dışarı çıkarıp konuşşalardı veya polis çağırıp tutanak tutsalardı tam 30 dakika bir yanıma geliyor bir gidiyor ya çıkar sınavdan yada bir çözüm bul,sonra özür diliyor o an ki baskı çok farklı bir durum.sabah kalkıp soğukta 50 km yol gitmişim.kıytırık derken demek istediğim 2 dersten sınava girdim 2 ders için kim uğraşır başkasını sokmaya,ayrıca kim her sene ehliyet değiştiriyor,etrafımdaki herkesin ehliyeti aldığı gibi mesela babamın 85ten beri değişmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beybiger -- 24 Ocak 2016; 19:14:56 >

• Bu gibi konuların, tekrar muhatabı olmak istemiyorsanız, kimliğinizin üzerindeki fotoğrafınızı güncelleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.