Şimdi Ara

SINAVIM İPTAL MI OLACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAPLAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sınav tam bitti işte gözetmen bırakalım kağıtları dedi bende kalemi falan bıraktım ama son kez optiği kontrol ettim ortalama bi 15 saniye falan arada kitapçıkta bir iki sayfa çevirdim hocada başımdaydı bir şey demedi ellerim havada ve kalem yoktu elimde,ayrıca şu siyah kırmızılı saatten vardı şu içinde kamera olan(tam emin değilim kamera olduguna) birde hoca yanımda durunca kameranın açısını tam kapadı gibi sanki yani kamera tam görmedi heralde ne olur beyler şurda 2 gün kaldı sabret bekle diyorum ama içim içimi yiyor

• insiyatif meselesi dua et de sizin kamerayı inceleyen adam karısıyla kavga etmiş olmasın
  • arkadaşlar artı olarak kesinlikle işaretleme falan yapmadım sınav bitince sadece kontrol ettim
  • Perey Jackson kullanıcısına yanıt
    ya da okuyan ablaysa malum günü olmasın inşallah
  • Bence hiçbir şey olmaz içini rahat tut optiğe bir şey işaretlemedikten sonra. Hoca optiği alana kadar istediğin kadar bakarsın bununla ilgili bir kural yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbirşey olmaz işaretlemediysen işaretlediysen de olmaz bence es geçerler gibime geliyor ama yine de işaretlemek yasaktı diye duymuştum
  • Meğer ne cok varmıs bu dertten muzdarip,bence bir sey olmaz.Olmamalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZPınar

Bence hiçbir şey olmaz içini rahat tut optiğe bir şey işaretlemedikten sonra. Hoca optiği alana kadar istediğin kadar bakarsın bununla ilgili bir kural yok.

05549048140 pınar hanım
  • ZPınar kullanıcısına yanıt
    umarım dediğiniz gibi olur zaten 3. senem o yüzden çok kafama takıldı saolun cevap için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.