Şimdi Ara

SINAVLAR GENEL OLARAK ÇOK KOLAYDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar foruma anca girebildim finallerimden dolayı kusura bakmayın. Tıp 3. Sınıfa geçme adayı olarak ben de bu sene sınava girdim. Analizlerimi paylaşmak istiyorum.

Tyt'yi çözmeye kimya'dan başladım. Ayırt edici denilebilecek bir soru yoktu. Bitince biyoloji'ye geçtim. Onda da yoktu. Daha sonra fiziği çözdüm. ve maalesef onda da hiç yoktu. Son yıllarda gördüğüm en kolay fendi. 20-0 veya 19-1 yaptım bu arada.

Sonra Türkçe'ye geçtim. Hızlıca çözdüm. Paragraflar gayet açık ve netti. Dil bilgisi ise orta-kolay düzeydeydi. 38-2 yaptım.

Sonra matematiğe geçtim. Sorular gayet kolay düzeydeydi. 30-35 dakikada 1 boşla hepsini cevaplandırdım. 38-1 geldi.

Sosyalde de bence pek bir zorluk yoktu. Belki divan-ı humayun biraz zor bir soruydu. Onun harici zor değildi. 18-2 de sosyal yaptım.

AYT'ye gelecek olursak bence matematik epey kolaydı. Özellikle geometri kısmında ÖSYM'nin sınav anında kendine sövdürten sorularından falan hiç yoktu. 38-1 geldi.

Fiziğe herkes zor falan diyor ama ben bunun kadar kolay fizik bir geçen sene görmüştüm. Buna zor diyenler 2016 fiziği görse sınavdan çıkar giderdi herhalde. 14-0 geldi

Kimya bence geçen seneye göre falan net zordu ama kimyayı herkes yapıyor. Çok yorum yapmayacağım 12-1 büyük ihtimalle.

Biyoloji çok sıradandı her soru bankasında olan basit sorular vardı. 13-0 yaptım.

Sınav hakkında genel düşüncem bu yönde. Çevremden aldığım bilgilere ve forumda gördüğüm insanlara göre çok fazla yüksek net yapan insan var. Tahminim ise sonuçların 2010 senesine benzeyeceğidir. Herkese geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratYakinFanboi -- 21 Haziran 2019; 2:10:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olm şu sınava ayt fen haricinde zor falan demeyin sonuclar aciklaninca görürsünüz ebenizinkini.

• kim hacklediyse güzel hacklemiş

• Tyt de zor değildi.

• Forumun kafası o kadar gitti ki artık trol trolü trollüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tövbe mi ettin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yodanın Bastonu -- 19 Haziran 2019; 7:44:38 >
  • 2017demezunakalan kullanıcısına yanıt
    Mesela?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam trollük de zirve yaptı. İnanmayın yazdıklarına 2gün önce aşırı basitti diyordu.

• SINAVLAR GENEL OLARAK ÇOK KOLAYDI
    .

• Ben süre yetiştiremedim ☹️

• Hocam siz kolay dememis miydiniz?

• o değilde burda ne yazdıgınıza dikkat edin galiba ne yazarsanız fotoğraflıyolar
  • Şu forumda 5 yıldır yapılabilecek tüm sınav senesi trollemelerine şahit oldum ancak bu kadar ilginç bir vaka daha görmedim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.