Şimdi Ara

# SINAVSIZ İKİNCİ ÜNİVERSİTE #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi üniversiteyi kazandığımızda bunun yanında açıköğretimden de bir bölüm okuyabilme şansımız var.

Ben İktisat ve İşletme tercihi yaptım. İlerde iş hayatında yardımcı olması için bir de açıköğretime kaydolmak istiyorum.

Sizce İktisat veya İşletme mezunu biri için İnsan Kaynakları Yönetimi mi, Marka İletişimi mi, İşletme Yönetimi mi daha çok yarar sağlar?

Ya da sizin önereceğiniz bölüm varsa hangisi? Linkte programların bir listesi var.

Anadolu Üni Sınavsız İkinci Üniversite

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: havadakileylek

Arkadaşlar bildiğiniz gibi üniversiteyi kazandığımızda bunun yanında açıköğretimden de bir bölüm okuyabilme şansımız var.

Ben İktisat ve İşletme tercihi yaptım. İlerde iş hayatında yardımcı olması için bir de açıköğretime kaydolmak istiyorum.

Sizce İktisat veya İşletme mezunu biri için İnsan Kaynakları Yönetimi mi, Marka İletişimi mi, İşletme Yönetimi mi daha çok yarar sağlar?

Ya da sizin önereceğiniz bölüm varsa hangisi? Linkte programların bir listesi var.

takip

peki bu açıköğretim kayıdını ne zaman yapıyoruz *?

• takip takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: dardanellaa

quote:

Orijinalden alıntı: havadakileylek

Arkadaşlar bildiğiniz gibi üniversiteyi kazandığımızda bunun yanında açıköğretimden de bir bölüm okuyabilme şansımız var.

takip

peki bu açıköğretim kayıdını ne zaman yapıyoruz *?

Henüz tam tarihler açıklanmamış. Ama eylül ayının ilk haftalarında olacağı yazıyordu bir sitede. İki aşamalı kayıt sistemi varmış.
    Önce internetten Aöf Kayıt'tan ön kayıt alınıyormuş, sonra Aöf bürosuna gitmek gerekiyormuş.

• takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.