Şimdi Ara

Sindirim sistemim cok hızlı calısıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sindirim sistemim cok hızlı calısıyor normal bir insan gunde 3 4 kere helayı zıyaret ederken ben 20kere gıdıyorum en az uyurken her gece fix 2 kere zıyaret edıyorum sabah kalktıgımda kucuk abdest kahvaltı nın ardından buyuk abdest helayı zıyaret etmeden dısarı cıkamıyorum bira icsem bile 30dakika sonra hela ziyaretinde bulunmam gerekiyor acaba sindirim sisteminin bu kadar hızlı calısması normalmi?

• az su iç ,,,, corbada içme
  • benimde buna yakın, çözüm yok buna malesef :(
  • bende ne içsem 1saat sora küçük tuvaletim geliyo.hiç istisnasız ama.tenefüste ice tea içiyorum.ertesi tenefüs hemen tuvaletteyim.su içiyorum.ertesi tenefüs tuvaletteyim.az tazdikli ve az miktarda oluyo geneldeama rahatsızlık veriyo?
  • ben bazen 2 günde 1 giderim
  • aile ekonomisini de etkiliyor bu eve tuvalet kagıdı yetısmıyor!!!!!!!!!!!!!
  • şeker hastalığı olabilir doktora görün
  • quote:

Orjinalden alıntı: poseidon_19

şeker hastalığı olabilir doktora görün

yas 19 bu yaslarda tu tıp hastalıklar cok zor gorulur ama bı doktor zıyaretınde bulunmalıyım ne olur ne olmaz
  • 1 hafta hiç sıçmadığım bile olmuştu
    köydeydim tuvalet dışardaydı örümce kböcek falan tiksinmiştim hiçte gelmedi zaten tuvaletim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 4 Ocak 2009; 13:29:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

1 hafta hiç sıçmadığım bile olmuştu
    köydeydim tuvalet dışardaydı örümce kböcek falan tiksinmiştim hiçte gelmedi zaten tuvaletim :D

yuh yapmamak cok yapmaktan daha zararlı:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kub1d1k

quote:

yas 19 bu yaslarda tu tıp hastalıklar cok zor gorulur ama bı doktor zıyaretınde bulunmalıyım ne olur ne olmaz

diyosun ama bu yaşlarda kalp krizi geçiren gençler var.
  • prostat olmışşın
  • bende şeker hastalığından şüpheleniyorum aslında.stres altında kola içince büyük tuvaletim geliyo yazmıştım foruma.bi arkadaş şeker hastalığı olabilir demişti.acaba doktora gitsem mi?yaş 17daha?biraz kiloluyudm ama kilo verdim şu anda kilom vs de normal?sporda yapıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

quote:

Orjinalden alıntı: kub1d1k

quote:

diyosun ama bu yaşlarda kalp krizi geçiren gençler var.

Yani oda Allah ın emri ne yazıyosa o olur

• 10 yaşında şeker hastası olan bir tanıdığımız vardı.şeker hastalığı küçüklerde de oluyor bilgin olsun
  • Yarın ilk işlerimden birisi doktora gozukmek olacak sonucu yazarım
  • doktora gittin mi sonuc ne ?
  • arkadaşım ben de aynı durumdayım.gittim de zamanında doktora.test yapıldı prostat falan yok.doktor dedi zaten bu yaşta olmaz diye.yaşım 22. 17-18 yaşında gitmiştim.çok su çay içerim az kilo fazlası da var.hepsi sebep.doktor çok çaydan da olur dedi.
  • aynı durum bendede var, böbreklerimiz çok iyi çalışıyor olamazmı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.