Şimdi Ara

Sinerji bilgisayarın beni mağdur etmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
4.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Sinerji hakkında bir kere de olumlu haber göreyim arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşa kızıyorsunuz ama benim başıma ne geldi bilen yok Sinerji bilgisayarın beni mağdur etmesi 

Sinerji bilgisayarın beni mağdur etmesi
    Sinerji bilgisayarın beni mağdur etmesitr.thermaltake.com
    TH360 ARGB Sync AIO Liquid Cooler
    https://tr.thermaltake.com/th360-argb-sync-aio-liquid-cooler.html

Şu ürünü normal kapalı kutu jelatini ben açmak şeklinde bir arkadaştan aldım kendisi almış 1 ay kullanmamış o şekil aldım. Eve geldim kutuyu açtım içindeki bütün sıvı poşete akmış vaziyetteydi sanki mermi delmiş gibi delik vardı radyatörde. Aha dedim şimdi uğraş dur ucuz da değil. kargo ile yollasam başıma gelecekleri bildiğim için Vektron bilgisayar kağıthaneye direk kendim gittim durumu anlattım ama pek inanmadılar ama montaj sırasında olduğunu düşündüler. Neyse ki adam bana inandı yeni bir kutu istedi bir yerden onu verdi bunu aç kontrol et bir daha kabul etmem dedi normalde kullanıcı hatası dedi bu durum. kutuyu açtım bire bir aynı hata 4 kutuyu aldım geldim nakliye sırasında pompanın demirleri delmiş radyatörü bu sogutması olan var ise baksın resmen hatalı paketlemeden bize kaçacaktı ürün. adam senden sonrakileri kurtardın haberin olsun dedi

• Aldığınız fiyata satıyorlarsa ben alırım sinerjiden sinerjinin bi kusurunu da göremedim siz bi zahmet internetten ürün almayın

• açıkçası iadelik bir durum yok ortada siz olayı abartıyorsunuz 3ken 35 yapmışsınız sanki delik açılmış içi gözüküyor kutunun, kutu köşesinden çok az hasar görmüş içeride bir hasar oluşturacak kadar göçük değil, firmanın yerinde ben olsam ben de aynı şekil iadenizi gerçekleştirirdim, zaten üründe hiç bir hasar olmadığına %100 eminim sonuçta orjinal ambalajının içinde köpükle düzgün bir şekilde sarılıyor bu ufacık darbe ile hiç bir zarara uğramaz, bu kadar dert ediyorsanız kendinize bu tarz şeyleri gidip vatan bilgisayar gibi mağazalardan alışveriş yapın görerek alın internetten alışveriş yapmayın

• potur kullanıcısına yanıt

Hocam şu olumsuz yorum yapanlara gülüyorum sadece bilinçsiz tüketici bu olsa gerek internet üzerinden sayısız ürün almış birisiyim adam diyorki kutusu ezik ürün almışsın fiyatını ona göre uygun yazmışlar büyütme olayı diyor hey allahım gülermisin ağlarmısın.Kargo kutusunun açılış videosu da var elimde raftaki hasarlı ezilmiş ürünü olduğu gibi kargoyla itelemişler yermi anadolu çocuğu.Olumsuz yorum yapan haddini aşan kişiler içinde elektronik olan bir kutuyu ezik bi şekilde alıp kendilerini istediği gibi riske atabilirler benim gibi dikkatli titiz kullanıcıları bilgilendirmek için bu konuyu açtım.

Mesela bu aldığım oyuncu koltuğu her tarafında hayvani derecede yırtık vardı ama içinde elektronik veya cam ürün olmadığı için umrumda bile olmadı

Sinerji bilgisayarın beni mağdur etmesi

• Valla bence sorun yok. Boşuna tantana çıkarmışsın. Para iadesi de almışsın, konu kapanmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinerjiyi tebrik ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saniyesinde paranı verip "boş boş işlerle uğraşıyorsun" mesajını vermiş Sinerji... Sevmediğim bir firmadır ama benden +1 aldılar.

O bit kadar yırtık için yaygara çıkarmak da şımarıklıktan başka bir şey değil.

• zortak Z kullanıcısına yanıt

Kutu hafif hasarlı vs. diye belirtilmesi gerekiyor bu durumların normalde.

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt

Söylemeye gerek görülmeyecek bir hasar, bundan 10 kat fazla hasarlı kutuları iade etmeyi aklımdan geçirmedim, işimiz gücümüz yok hikayeden sebeplerle iadelerle uğraşacağız, herkes işsiz güçsüz değil.

• Hocam bence siz Sinerji'yi mağdur etmişsiniz, boşa kargo kotalarından yemişsiniz adamların. Böyle bir şey için iade mi istenir? Her ihtimale karşı video çekerek açarsın kutuyu, olur biter. Bu kadar takıntı iyi değil.

• Sinerji Çok Güzel bir cevap vermiş takdirimi kazandılar. Ürün Sağlamsa Kutusu tamamen yırtık pırtık olmadığı sürece dert edilecek şeyler değil bu kadar ufak tefek şeyler. Sinerji Olması Gerekeni yapmış. Madem beğenmiyon yenisini yeni fiyattan al demiş.

• Ne insanlar varya insan okudukça hayret ediyor. Sinerji güzel cevap vermiş. Git başka yerden al şimdi.

• FİT GYM kullanıcısına yanıt

Hocam bi hata edip arkadaşın profiline tıkladım. Firmalara kafayı takmış adam. :D

• Bu kadar hasar kargo ile gelen her üründe olur, Adamlar sana tekrar gönderse bu sefer jilatini çizik, 3. defa'da kenarı kıvrılmış bilmemne diye tekrar tekrar iade edeceksiniz, en iyisini etmişler para iadesi ile.

İnternet alışverişi size çok uygun değil, gidin elden alın en sağlıklısı. Türkiye'deki kargo şirketlerini bilmiyoruz sanki de o kadar ufacık kutu hasarı bile olmayan ürün arıyorsunuz

• Sinerjiyi tebrik ederim..

• ben kutuyu çöpe atıyorum siz neyine takıldınız anlamadım. kutuları müzeye mi koyuyorsunuz

• Üyeyi engelleyelimde 2 gün sonra alışverişimiz falan olur kutu üzerinde toz vardı demesin. Tam uzak durmalık insan bide sayfa sayfa yazmış uğraşmış.

• kutuda pek bir hasar görünmüyor ufak bişey. ben olsam hiç iade için bu kadar uğraşmazdım. yüksek ihtimalle hiç bişey de yoktur üründe boşuna iade etmişsiniz. zaten çoğu kutu hasarı tamamen kargo firması ile alaklı. kutu parçalanır iyice şekli değişmiştir anlarım da bunda öyle bir olay da yok. zaten üreten firma da bu hasarların olabileceğini füşünerek içine yeterli koruyucu karton vs koyuyor. bence alacağınız ürünleri vatan bilgisayar gibi yerlereden görerek alın bu konuları çok takan için internet alışverişi iyi bir seçenek değil.

• Neyse konu sahibininde üzerine de gitmeyin o kadar. Hatasını görmüştür umarım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.