Şimdi Ara

Sınıf Öğretmeni Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 2'ye gitmekteyim.Sımıf öğretmenimiz Edebiyat derslerimizede giren hocamız.Kendisi edebiyat dersine girmesine rağmen ciddi ciddi "konuşma özürlüsü" ders anlatımı ise daha beter.Sınıf olarak memnun değiliz öğretmenden.İmza toplayarak ya da ne biliyim dilekçe filan yazarak değiştirme hakkımız var mı?

Şimdiden saolun

• bizmde bi fizkçi var karı gelmiş 50 yaşına hala ders anlatıyo bişiden anladığı yok tüm derslerim süper fizik hariç
  • siz o hocayı değiştirmek için imza toplayıp verirseniz.o hocanın dersinden hiç kimse geçemez.
  • Benim bildiğim değiştiremezsin
    İlköğretimdeyken dili peltek matematik hocası ve okuduğu metinlerde kolay hata yapabilen türkçe hocamız vardı 3 sene boyunca matematikçiden hiçbirşey anlamadım(anlayan sayısı baya bir az sınıfta ve matematik yazılılarını yanlış okurdu 3 boşun var diyelim 10 soruluk yazılıda 83 alırdın)Türkçecide en iyi dersim olan türkçeyi batırdı(hoca beni bir kızla görse kızla aranda ne var diye sorardı ve kızlarla aram iyi olduğundan notumuda biraz düşürdü)Burda yapabiliceğin tek şey bir süre bekleyin hocanın ne dediğini anlamaya çalışın anlayamazsan sınıfını değiştirmen gerekicek
  • bırakın kalsın hoca.sınıf öğetmeniniz olsada olmasada derse giricek.idare edin
  • hocayı degıstırebılırsın ımza toplayıp ama okul yonetımı gaybol gıt der
  • Beni anlayan ve yardım etmeye çalışan herkese teşekür ediyorumİdare edicez artık belki seneye tayini filan çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • b3yTR seni TT te ''7 Nisan 2005 Fenerbahçe - Beşiktaş Maçı''

konusunda gördüm çok sevindim bende oradayım

• quote:

Orjinalden alıntı: speedman

b3yTR seni TT te ''7 Nisan 2005 Fenerbahçe - Beşiktaş Maçı''

konusunda gördüm çok sevindim bende oradayım

ÖM attım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.