Şimdi Ara

sınıf öğretmenliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıralamam 270 bin kütahya sınıf öğretmenliği 295 binle alıyo girme şansım?

• digerlerinin tercihine bagli diye dusunuyorum. puani dustu diye yigilma olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +++++ upp
  • Is yok diyorlar 4 seneye atanma puanlari tavan yapar diyorlar bana bazi yerlerde geliyor sinif öğretmenliği ama gitmiyecegim

• iş olsun diye(mecazi anlamda) yerleşebilirsin
  • bu arada neden kutahya :)

• güzel bi üniversiteye benziyo araştırdıklarım arasında benim puanıma uygun olan bi üniversite
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yüksek ihtimal kazanırsın. Ama sen yine de 30 tercihini de doldur Sınıf Öğretmenliğiyle. Gözlemlediğim kadarıyla, bu sene Sınıf Öğretmenliği isteyen çok gibi.
  • pişman olursun yazma :) sınıf öğretmenliğini bitirdiğin zaman 3 adet sınava gireceksin atanaman içn bunlardan birisi alan sınavı olacak .. alan sınavının içeriğine bak istersen bir yıl daha hazırlanayım hukuk kazanayım dersin sana şunu söylim lys daha kolay emin ol kaldıki alan sınavı lys + ygs yi kapsıyo üstüne eğitim bilimleri sınavına gireceksin... yaparm diyosundr ama şu an bile 36 bin mezun işssiz.. her sene 7-8 bin mezun veriyo üniversiteler devlet sadece 2-3 binni alıyor.. gerisi işsiz kpss sınav stresi derken insan yaşlanıyor emin ol.. 4+4+4 sınıf öğretmenliini bitirdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ablam sosyal bilgler okumuştu kaç senedir atanamıyo sınavlarla bogusuyor. Oniki yıldır önü açılmadı daha yeni yeni alım yapmaya başladılar. Sınıf öğrtmnliği içinde durum aynı suanda. önü açılır açılmasınada bi ömür atanmakla sınavlarla heder olur iyi düşünün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.