Şimdi Ara

Sınıf Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba XD herzamanki gibi ben silkroada geri dönüdüm salı gününe kadar bu problemimim çözülmesi gerek çünkü silk+Gold alcam simdiden yardımlarınız içn teşşekür ederim

Şimdi bana soruyorsunuzdur ne için bize bunu okuttun okutmamın sebebi benim kararsız olmam hangi charı açacagığımı bilmiyorum kararsızısım kararsız kaldıklarımı yazıyorum Ve tecrübenize dayanarak yardım istiyorum ^_^

Warlock / CLERİC
    Güzel benim zaten Dark spell evilspell takıntım var bunun gibi charlara bayılırım özelliklede traplara ^^ şaka kutusu gibi nezaman patlayacağı belli değil
    Neden Bunu Kasmıyorum=korkuyorum fazla dayak yerim oda degil pvm de nasıl olduğunu bilmiyorum 24 lv sos var ama daha iisini almam gerekicek farm beni dert etmez. ve joblarda iyimi örn wizler kadar yatıyormu thieflikte iyi olurmu

Nuker
    Ahh ahh yine int bunu sewmemin sebebi ise wizardın biraz daha yavası ve daha yüksek hplisi (damgeside az)
    Açmamam için bir sebebi yok ama sp farm ugrastırır değer mi diye size sorayım dedim nuker merakımda var ama nuker olsam ne olcam derdi baslicak (Bow -Spear-Sword)

Rouge FF / CLERİC
    Bende suan mevcut 80k spli ama spler bana monte olacak =( sıkışıcak char ve kasarken pek eğlenmiyorum düz skiller pvp de iyi pvm de de ii ama hosuma gitmedi pek

Yeter Delirtme Nasıl Birşey İstiyorsun Diyenlere
    Hızlı Mob Kessin
    Sürekli Yerleri Öpmesin
    Moblarla Fazla Boğuşmasın
    Jobda Thieflikte Elegelir olsun
    Hpsi hiç olmazsa dierlerine göre iyi olsun (int diyelim 300 mü bu 400 )
    Dier Irktan adam tanımasın kırt kırt adam kessin

Galba Söylediklerime göre Char Yok Değilmi =( Simdiden Teşekkür ederim umarım yorum yaparsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manester123 -- 14 Mart 2012; 20:43:33 >

• evet başlıyoruz
    warlock/cleric ilk charlarımdan biridir intcidir fakat cleric bufflarıyla ve kendisine has vururken kendine hp basan skilleri iyi oluyor ama wizard kadar güçlü olmadığı için fazla yukarı bakamazsın ancak güzel bir chardır asıl onemlı olan ozelliği zehirlerle karsıdakini iyice bağlamasıdır pvpde adam gözlerini ekrana dikmiş eli kolu bağlı senin vurmanı bekler zevkli bir chardır

nuker hiç kasmadım ama cok gordum wizarda göre daha güçsüzdür ama pot basma sorunu yoktur sonucta tavsiyem bow haricidir

rogue/cleric en sevdiğim 2 chardan biridir bana göre sadece 2 kotu yanı vardır 1. skilleri sınırlıdır az skill vardır 2. avrupa oldugu için pot sorunu vardır skilleri idare ederim pot sorununuda bufflarla hallederim diyorsan hiç bekleme

hızlı mob kesen wizard,nuker,rogue,bow
    sürekli yerleri opmesin strci char arkadasım
    moblarda fazla boğusmasın wizard,nuker(alan skilleri ve güclu olusları)
    thieflikte ele gelir olsun intci tavsiye etmem arkanda bir cleric olmadıktan sonra
    hpsi dierlerine göre iyi olsun ceşitli yontemler var (hybrid gibi,skillere göre gibi)
    dier ırktan adam tanımasın kırt kırt kessin her ırk kendine has ozelliğiyle herkesi kırt kırt kesiyor zaten

charı kendin seç bana bu kadar yazdırttın

• Sagol Bukadar Yazmışşsın ^^ Warlock Bana Piskopat geldi ii eylencelide warlock kasıcamda benim bir sorum daha olacaktı Sp ticketlerin üstünde veyatta herseyin üstünde 1 günde 3 saat yazıyor yani ben bunu günde 3 saatmi kullana bilicem öyleyse niye 1 gün yapmışlar anlamıdım bunu bir açıklıga kavusturursanız

• İzlemedim Ama izleyecem Çok tnx ^^ buarada su sp ticket olayını hala anlamadım bir açıklamayaparsanız
  • Bow kas dediklerinin hepisine uyuyo panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: IWannaKiLLu

Warlock - Cleric derim ben , pişman olmazsın .
    Video veriyim bi kaç tane .

Jobta :http://www.youtube.com/watch?v=XdR56cCZK2o
    Pvp : http://www.youtube.com/watch?v=hTqX6JA6EB0
    Unique :http://www.youtube.com/watch?v=VZ6-3pO6xKc
    PvM :http://www.youtube.com/watch?v=xbYff-IwLwU&feature=related

Güzel unıq kesio

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MESLEK SEÇİMİ YAPAMIYORUM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Videlar gerçekten harika unique de harika buarada ben bow kasamam ne yazıkki sp farm bıktırır ama warlockta aynısı olmaz çünkü charı severek oynicam =D buarada

Sagol Bukadar Yazmışşsın ^^ Warlock Bana Piskopat geldi ii eylencelide warlock kasıcamda benim bir sorum daha olacaktı Sp ticketlerin üstünde veyatta herseyin üstünde 1 günde 3 saat yazıyor yani ben bunu günde 3 saatmi kullana bilicem öyleyse niye 1 gün yapmışlar anlamıdım bunu bir açıklıga kavusturursanız

Su sorum hala duruo =(
  • quote:

Orijinalden alıntı: manester123

Videlar gerçekten harika unique de harika buarada ben bow kasamam ne yazıkki sp farm bıktırır ama warlockta aynısı olmaz çünkü charı severek oynicam =D buarada

Sagol Bukadar Yazmışşsın ^^ Warlock Bana Piskopat geldi ii eylencelide warlock kasıcamda benim bir sorum daha olacaktı Sp ticketlerin üstünde veyatta herseyin üstünde 1 günde 3 saat yazıyor yani ben bunu günde 3 saatmi kullana bilicem öyleyse niye 1 gün yapmışlar anlamıdım bunu bir açıklıga kavusturursanız

Su sorum hala duruo =(

Örneğin Premiumlar da bazılarında 3 bazılarında 5 saat yazar , orda demek istediği exp&sp kazancı sadece o 3 yada 5 saat için geçerlidir , diğer zamanlarda exp&sp kazancı normaldir . Sp ticketindede bu geçerlidir.

• ticket 24 saat sürelidir ancak 3saatinde expi arttırır knighttaki gibi pre süresince expi arttırmıyor sadece o kadar saat artıyor örneğin 24 saatlik ticketi bastın sonra 3 saatlik bonusu bitirdin o ticketi kapatıp yenisini acamıyorsun o geri kalan süreyi normal expi seklinde gecireceksin doğru yonleri var ama bana göre sacma bir sistem
  • peki o süre içerisinde kapatıp açılabliyormu bare XD
  • quote:

peki o süre içerisinde kapatıp açılabliyormu bare XD

hayır demiş ya
  • quote:

peki o süre içerisinde kapatıp açılabliyormu bare XD

kullanmadığın diğer güne aktarılır ama 3 gün kullanmazsan silinir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.