Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım belki görmüşsünüzdür okulumda hiç DH'li yok malesef.Bende bu haftadan itibaren sınıfımı DH'li gibi yapmaya başladım. Şuan repliklerden "Artiz ne arar la bazarda" çok tuttu.Herkes sınıfta söylüyor. Bazılarına önermeye başladım hatta DH'yi bakalım neler olacak
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
??
DH'li olunmaz DH'li doğulur.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D
Koly glsn ben kiza dh dedim kiz bana '' Dedem mi ne dedesi ya!?'' dedi
Ben de bugün okuldayım. Basket oynuyoruz. Bir çocuk var messi deniliyor, dalgasına. İşte o geldi sahaya ben de bağırdım anaaa messi laaa, meessiiii... Devamını getirecektim ki bana deliymişim gibi bakan 10 tane göz gördüm. Pardon beyler, kendimden geçtim dedim. Utanç verici bir andı
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D
Ben de geçen seneki sınıfımla çok ama çok yakın olduğum için onlara da öğrettim ki görüyorlardır bu mesajımı . Ama bu yeni sınıfta sınıfın geneli amele .
@taichi93 bende bu yüzden sap gibi kalmamak için böyle bi işe kalkıştım
quote:
Orijinalden alıntı: CriminaL*
Koly glsn ben kiza dh dedim kiz bana '' Dedem mi ne dedesi ya!?'' dedi
Tamam işte kız DH'li. "Dedem mi? Ne dedesi ya? Dedem ne arar la burada? "
Kız sana işareti çakmış sen anlamamışsın
quote:
Orijinalden alıntı: Simple .
Ben de geçen seneki sınıfımla çok ama çok yakın olduğum için onlara da öğrettim ki görüyorlardır bu mesajımı . Ama bu yeni sınıfta sınıfın geneli amele .
Alıntıları Göster
Facebook da takılan arkadaşlarım DH'de dönen muhabbetlerin yarısını yapıyor benimle. "Okuyom ben ya, artiz mi ne artizi" vs. vs.
quote:
Orijinalden alıntı: wizH
Facebook da takılan arkadaşlarım DH'de dönen muhabbetlerin yarısını yapıyor benimle. "Okuyom ben ya, artiz mi ne artizi" vs. vs.
ne mutlu size hocam bizim sınıfta yavaş yavaş dhleşiyor bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: .Uğur.
quote:
Alıntıları Göster
Ben de yapıyorum. Arkadaşlar "beni gördü siz kaçın" falan diyorlar. Hatta bugün Tarih dersinde "hocam Rusya'yla vizeleri kaldırdık" dedim. Arkadaşta " orayı yıkarlar " dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: ` Kağan
Ben de yapıyorum. Arkadaşlar "beni gördü siz kaçın" falan diyorlar. Hatta bugün Tarih dersinde "hocam Rusya'yla vizeleri kaldırdık" dedim. Arkadaşta " orayı yıkarlar " dedi.
Alıntıları Göster
Twitter açalım hepimiz , facebook'tan sonra twitteride bir DH'leştirme operasyonu yapsak iyi olur .
Uğur sınıfıda DH'li yapamazsın bence
quote:
quote:
Alıntıları Göster
aman sakın aklından geçirme.Bende böyle bişey düşündüm ama dh'nin kalitesini düşürmeye değmez
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
Twitter açalım hepimiz , facebook'tan sonra twitteride bir DH'leştirme operasyonu yapsak iyi olur .
Uğur sınıfıda DH'li yapamazsın bence
Yaparım yaparım. Ayrıca yaparsam +repimi isterim ha
@ismailovic replikleri bilseler yeter ya
quote:
Orijinalden alıntı: ismailovic
aman sakın aklından geçirme.Bende böyle bişey düşündüm ama dh'nin kalitesini düşürmeye değmez
Alıntıları Göster
dh bir hazinedir onu ancak pratik bir zeka ve sabırlı parmaklara sahip insanlar ulaşabilir
quote:
quote:
Aynısına ben de başladım.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Hannibal Lecter
dh bir hazinedir onu ancak pratik bir zeka ve sabırlı parmaklara sahip insanlar ulaşabilir
Alıntıları Göster
Okuldan neredeyse tüm yakın arkadaşlarım dhli.
quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
Okuldan neredeyse tüm yakın arkadaşlarım dhli.
Alıntıları Göster
Benim sınıfımda da 1 tane Dh'li var
uğur geldikk kankii 8C'den selamlar..Yarın tasoları getir hadi by..