Şimdi Ara

Sınıfı Geçtim Sıra PC de :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lise 1 i geçtim sıra babamın sözünde

Şimdiwww.mavibilgisayar.com bu internet sitesi mavi bilgisayardan alacağız yani.

ben pek anlamam bana 900tl ye kadar her oyunu oynayabileceğim bir kasa önerebilirmisiniz?

• saçmalama bilgisayar felan alma lise 2'de sınıfta kalırsın diyim.kendimden biliorm ki bu bilgisayar adamı bağlıo.iraden güçlüyse al tabi ama 900 tl'ye de çok şey istiosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaqiR

saçmalama bilgisayar felan alma lise 2'de sınıfta kalırsın diyim.kendimden biliorm ki bu bilgisayar adamı bağlıo.iraden güçlüyse al tabi ama 900 tl'ye de çok şey istiosun.

Merak etme bağlamaz ve kalmam ayrıca teşekkür belgesi ile geçtim
  • mavi çok pahalı yinede söyliyim goldbilgisayara felan bakmanı öneririm eğer istanbuldaysan veya ankaradaysan tetra'da olabilir.
  • Niye mavi bilgisayardan alıyorsunuz?Gidin kendiniz gold'dan falan alın.Mavi bilgisayarla uğraşmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedkum -- 12 Haziran 2009; 14:33:13 >
  • dolar bu kadar yüksekken almak akıl karı değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardesımmmm cok mutluyum bende en ıyısı senın olsun yuppııı
  • mavi bilgisayar pahalı gold ucuzdur diye bişey yok. önemli olan toptan değil parça parça kıyaslayarak almak. herhangi bi yerden toplu almak diğerleriyle kıyaslayınca aşağı yukarı aynı fiyata geliyor zaten
  • mavi den alma derim.. geçenlerde anakart işlemci ekran kartı ve cpu aldım.. vatan bilgisayarda 1090tl mavide aynı parçalar 1340tl tutuyordu :)

word card varsa kdv indirimi de oluyor... eskişehir yolu üzerinde vatan bilgisayar var oradan alabilirsin...
  • 900 liralık PC'ye hiçbirşey yapamazsın. Geçen sene 4.000 kağıda aldığım Pc'imde yeni çıkan oyunları high'da doğru düzgün oynayamıyorum. Al bir konsol bak zevkine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper -- 12 Haziran 2009; 15:05:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.