< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sinifta kalanlar ne yaptı

-
-
Sınıfta kalmadım da, kalsam ne yapardım diye düşündüm
Çalışmaya devam tabii ki, vakti en iyi değerlendirme yöntemi bu sonuçta
-
yarım dönem uzattım okulu, hiç umurumda olmadı.
-
Zaten seneye tekrar edeceğim ne gerek var ki çalışmaya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sınıfta kalmadım ama ben olsam götü başı dağıtırdım. Madem sınıfta kaldım niye ders çalışiyim ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
23 almak için özel bir çaba oldu mu?
Bırakma sakın,2 komite geçtiyse 3-4 tane vardır daha üstüne final var %40 etkliyor o da olmazsa büt var,ben olsam finale kadar notlarım 30-40 olsa bile final büt çalışır geçmeye bakarım
-
Çalışmak yaşam biçiminiz olursa emin olun ileride işiniz çok kolaylaşır, çok daha iyi bir noktaya gelirsiniz. Benden size tavsiye
3 komite kaldı da sicyim ya moral motivasyon kalmadi
Ayıp oluyor hocam
3 komite haricinde final fln da var mı hocam? Bir komite yüzde kaç etkiliyor sene sonu notunuzu? Aldığınız notlar kamçınız olsun kalan tüm sınavlara mümkün olduğunca çalışın halledersiniz bence bu sayede
-
son ana kadar pes etmek yok
TUS2029HEDEFDAHİLİYE
-
Toplam 5 komite 1 final 1 but var. Her komite genel ortalamayi %12 etkiliyor hocam
Anladım hocam bizde de 1. ve 2. sınıflarda bu şekilde dağılım. Bu durumda hesaplayınca da sene sonu not ortalamanızı yaklaşık 83,5 civarı yapmanız hala mümkün. Geçme notu daha düşüktür tabii ama kalmak bir yana bu kadarlık bir ortalama bile yapmanız hala mümkün. Çalışın bol bol gerisi gelir bence
-
Diğer komitelerden 75 al finalden de 65.
-
Daha kötü notlarla sınıf geçmişliğim var. Kütüphaneden çıkmazsan sen de geçebilirsin sınıfı korkma. Geçemezsen bile için rahat olsun ben elimden geleni sonuna kadar yaptım diye.
En Beğenilen Yanıtlar

TUS2029HEDEFDAHİLİYE |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X