öncelikle iyi akşamlar. bu konuyu sorma nedenim biraz karmaşık çünkü farkındaysanız okullar açılacak ve ben daha kaldığımı söylemedim. Bunun sebebe korku,ailemin bana olan güven kaybı vs olarak düşünülebilir. benim annem ile babam ayrı ve annem sırf benim eğitimim için oturduğumuz yerden çok yabancı biryere taşındı ve açıkcası şu an bunu ona söylemeye ne gönlüm el veriyor nede cesaret edebiliyorum.karneyi alır almaz söylememin sebebi ortalama yükseltme sınavlarıyla vereceğim düşüncesiydi ama malesef yapamadım 4 ders bırakmıştım 2sini verseydim geçiyordum fakat 1ini verebildim ve sonuç bu. öncelikle annem gerçekten sinirli yapıda olan birisi ve benim hakkımda ki özellikle ders hakkındaysa en ufak şeyi kaos olarak nitelendirebilecek potansiyele sahip ama öte yandan haklı çünkü hayatını tamamı ile bana adamış durumda . sizce bunu ona nasıl söylerim ? önce aklımdan karsıma alıp konuşmak geldi ama liseye giriş sınavlarındaki stresli dönemi hatırlayınca vazgeçtim, şimdi ise bir mektuba yazıp sakin bir zamanda vermeyi planlıyorum ama sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum..
Abartma bu kadar. Bi an bi cesaretle soyle iste. Bu yastan sonrq dovecek mi seni? En fazla bagirip cagiracak, sen de susacaksin tada bu sene calisacagini soyleyeceksin hepsi bu. Merak etme insanoglu her seye alisiyor bu ne ki. Ben de kaldim zamaninda o kadar buyutulecek bir sey degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bi an bizim okuldansın diye girdim..
quote:
Orijinalden alıntı: Bass Guitarist
Abartma bu kadar. Bi an bi cesaretle soyle iste. Bu yastan sonrq dovecek mi seni? En fazla bagirip cagiracak, sen de susacaksin tada bu sene calisacagini soyleyeceksin hepsi bu. Merak etme insanoglu her seye alisiyor bu ne ki. Ben de kaldim zamaninda o kadar buyutulecek bir sey degil
ınsan alısıyor doğru olabilir hocam ben sizin ne yaşadığınızı bilmediğim için birşey diyemem ancak bende durum biraz farklı.. annem eğitimim için hiç bilmediğimiz biryere benim için taşındı,tüm aile (abartmıyorum 2 teyze 1 dayı 1dede ve 2 yıldır konusmadığım babam) nin baskısı üzerimde üstelik benim başarısızlığımdan ötürü annemi suçlayabilecek bir babaya sahibim ki bu olayı iyice sarpa sarıyor :(
quote:
Orijinalden alıntı: ArkariaN
quote:
Orijinalden alıntı: Bass Guitarist
ınsan alısıyor doğru olabilir hocam ben sizin ne yaşadığınızı bilmediğim için birşey diyemem ancak bende durum biraz farklı.. annem eğitimim için hiç bilmediğimiz biryere benim için taşındı,tüm aile (abartmıyorum 2 teyze 1 dayı 1dede ve 2 yıldır konusmadığım babam) nin baskısı üzerimde üstelik benim başarısızlığımdan ötürü annemi suçlayabilecek bir babaya sahibim ki bu olayı iyice sarpa sarıyor :(
Alıntıları Göster
- Anne kız arkadaşım hamile kalmış + ???? - Şaka şaka sadece sınıfta kaldım
quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R
Alıntıları Göster
Dünyanın sonu değil sadece 2-3 gün bağırtı dinleyeceksin hakediyorsun. Kadın senin için başka yere taşınmış senin yaptığın şeye bak. Ne derse müstehak sana.
quote:
Orijinalden alıntı: Sune
Dünyanın sonu değil sadece 2-3 gün bağırtı dinleyeceksin hakediyorsun. Kadın senin için başka yere taşınmış senin yaptığın şeye bak. Ne derse müstehak sana.
Alıntıları Göster
hocam nasıl anlatabileceğim konusunda yardım istiyorum "mustahak sana,haketmişsin" gibisinden şeyler söylemeyin lütfen zaten vicdan azabı duyuyorum onun yanında bu sene neler yaşadığımı bilemezsiniz,psikolojik destek aldım,aile kavgaları vs
Alıntıları Göster
Eninde sonunda söylemek zorunda kalacaksın, keşke şu ana kadar söyleseydin.. Sınıfta kalmak dünyanın sonu değil, ancak bunu bir daha tekrarlamamak için çok çalışman lazım. Ailene de aynen bunları söyle, çok pişman olduğunu söyle, üzgün olduğunu söyle. Anlayacaklardır. Tabi lafta bırakma bunları sonra.
quote:
hocam nasıl anlatabileceğim konusunda yardım istiyorum "mustahak sana,haketmişsin" gibisinden şeyler söylemeyin lütfen zaten vicdan azabı duyuyorum onun yanında bu sene neler yaşadığımı bilemezsiniz,psikolojik destek aldım,aile kavgaları vs
Alıntıları Göster
Hayatta bazı şeyler yaşanması gerekiyor , sende bu olayı yaşamak zorundasın annenede bunları de gittiğim yolun yanlış olduğunu yolun bittiğinde farkettim diğer yoldan gitmem için geri dönmem ve bunun için zamana ihtiyacım var de belki etkilenirler böyle konuşunca
quote:
Alıntıları Göster
bende lisede sınıfta kaldığımı babama söylememiştim şimdi üniversitedeyim hala bilmiyor biliyorum yanlış söylememem ama gerçekten kötü zamanlardı ve daha kötü hale gelsin istemedim sınıfta kaldıktan sonra her yıl takdir ile geçmiştim aslında bir şeylerin farkına varman için gerekliydi.
quote:
Orijinalden alıntı: Saralonde
bende lisede sınıfta kaldığımı babama söylememiştim şimdi üniversitedeyim hala bilmiyor biliyorum yanlış söylememem ama gerçekten kötü zamanlardı ve daha kötü hale gelsin istemedim sınıfta kaldıktan sonra her yıl takdir ile geçmiştim aslında bir şeylerin farkına varman için gerekliydi.
Alıntıları Göster
Açıkcası bana kalsa ben bu kafayla söylerim sonra çıkar giderim ama karşımda kadının yıkılışı çok kötü olur o yüzden bir açıklama veya bir yöntem gerekiyor bilmiyorum dediğim gibi mektuba yazıp vermeyi düşündüm
quote:
Alıntıları Göster
Bazen sınıfta kalmak 2 tane zayıfla geçmekten daha iyidir Mahalleden bir arkadaşım endüstri mesleğe gidiyordu ilk sene kaldı tabi bu lise bire giderken arkadaşlarının lise 2 ye gitmesi koydu ve derslere asıldı ondan sonraki 3 sene belgelerle geçti sonra bölümünün meslek yüksekokuluna gitti orayıda birincilikle bitirdi üniversiteyi de bitirdiği gibi iş buldu şu anda çalışıyor Bir musibet(böyle yazılıyordu demi la?) bin nasihattan iyidir takma kafana
quote:
Alıntıları Göster
Benim anlamadığım zaten karnende kaldı yazması lazım kör mü bu kadın görmedi mi 3 ay önce?
quote:
Annene söyle büyük ihtimal bağıracaktır sesini çıkartma. Sakinleştiğinde ona neden böyle olduğunu tekrar olmaması için çok çalışacağını elinden geleni yapacağını söyle.Başka yolu yok malesef.
quote:
Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35
Benim anlamadığım zaten karnende kaldı yazması lazım kör mü bu kadın görmedi mi 3 ay önce?
hocam karneyi bir şekilde vermedim..
@DoYou?
bana kalsa ben dersimi aldım tekrar eskisi gibi olacağım ama işte annemin bunu anlayışla karşılayacağını sanmıyorum ki haklı :/ bu arada anadolu lisesindeyim..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35
hocam karneyi bir şekilde vermedim..
@DoYou?
bana kalsa ben dersimi aldım tekrar eskisi gibi olacağım ama işte annemin bunu anlayışla karşılayacağını sanmıyorum ki haklı :/ bu arada anadolu lisesindeyim..
Alıntıları Göster
haketmişsin
quote:
quote:
Annene söyle büyük ihtimal bağıracaktır sesini çıkartma. Sakinleştiğinde ona neden böyle olduğunu tekrar olmaması için çok çalışacağını elinden geleni yapacağını söyle.Başka yolu yok malesef.
hocam bağırsın çağırsın önemli değil evet gururuma dokunacak ama anneme karşı gururdan dolayı ayaklanacak değilim ama sonuçta biz bir evde yaşayan 2 kişilik bir aileyiz ve bana kalan 1 yıl boyunca sürekli bunu hatırlatması onu nasıl kırdığımı hayal kırıklığına uğrattığımı söylemesi asıl bana koyan olacak. söyleyeceğim an senin dediğin gibi olsa söyledikten sonra..
-nasıl böyle birşey yaparsın bana yalanmı söyledin butun yaz geçtim diye ! -artık babanda bunu bana yükler ! -sana verdiğim emeklere yazıklar olsun ! -bunca zamanı bir hiç için harcamışım ! -karşımda duruyorsun hala işte bu kadar yüzsüzsün sen -gerçi kimin oğlusun böyle devam et !
ben çıkarım odadan 30 dk sonra yanına giderim bakmak için ağlıyor biryandan 1 paket sigaranın neredeyse tamamını içmiş olacak "afferin ,ben sana başka hiçbirşey söylemiyorum bunuda bana yaptınya çok saol.." diyecek orada iyice kötü olacağım .. yanı hocam bilmiyorum şu an ne yaparım ne ederim ama annemin böyle olmasını istemiyorum..
quote:
quote:
quote:
hocam bağırsın çağırsın önemli değil evet gururuma dokunacak ama anneme karşı gururdan dolayı ayaklanacak değilim ama sonuçta biz bir evde yaşayan 2 kişilik bir aileyiz ve bana kalan 1 yıl boyunca sürekli bunu hatırlatması onu nasıl kırdığımı hayal kırıklığına uğrattığımı söylemesi asıl bana koyan olacak. söyleyeceğim an senin dediğin gibi olsa söyledikten sonra..
-nasıl böyle birşey yaparsın bana yalanmı söyledin butun yaz geçtim diye ! -artık babanda bunu bana yükler ! -sana verdiğim emeklere yazıklar olsun ! -bunca zamanı bir hiç için harcamışım ! -karşımda duruyorsun hala işte bu kadar yüzsüzsün sen -gerçi kimin oğlusun böyle devam et !
ben çıkarım odadan 30 dk sonra yanına giderim bakmak için ağlıyor biryandan 1 paket sigaranın neredeyse tamamını içmiş olacak "afferin ,ben sana başka hiçbirşey söylemiyorum bunuda bana yaptınya çok saol.." diyecek orada iyice kötü olacağım .. yanı hocam bilmiyorum şu an ne yaparım ne ederim ama annemin böyle olmasını istemiyorum..
Alıntıları Göster
eve not bırak kaç!Seni ararlar zaten
quote:
Orijinalden alıntı: işsazı issinin issassız
haketmişsin
Alıntıları Göster
lütfen bir yol gösterin...
quote:
quote:
quote: