youtube www.arkasiradakiler.forumm.biz https://m.youtube.com/watch?v=gXqCeN3okFQ&pp=ygUZYXJrYSBzxLFyYWRha2lsZXIgZnJhZ21hbg%3D%3Dbiz hep arka sıralardaydık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sınıfta nereye otururdunuz?
-
-
28 kız ve 7 erkek mevcutlu lise sınıfında, cam kenarı en arkada ve yalnız otururdum (herkes 2' li otururken)...
-
bende meslek lisesine gittim. hayatımdaki en büyük yanlışlardan biriydi. ilk hazırlık sınıfında 6-7 kız vardı ama sonra tesisat bölümüne geçince 1 tane bile kalmadı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 27 Ağustos 2024; 13:57:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Psikolojik durumuma bağlı. İyiysem öne kötüysem arkaya
Hazırlığı geçtikten sonra 1' inci sınıfta kız/erkek eşit idi.
2' inci sınıfta Bilgi İşlem ve Dış Ticaret tercihi yapılmak zorundaydı.
Sınıftaki erkeklerden sadece ben Bilgi İşlem seçtim diğer erkekler olduğu gibi Dış Ticarete gitti.
Garip olan sınıftaki bütün kızlar Bilgi İşlem tercih etti, böylece 2 ve 3' üncü sınıflarda kız nüfusu erkek nüfusunu 3' e katlamıştı...
-
Hocam o dönem mi Kızların arasında kala kala işleyiş mekanikleri çözdünüz
Her yılbaşı öncesi kura çekip birbirimize hediye alırdık.
Yine böyle bir çekilişte sıra sınıf başkanı sarışın afete gelince çığlık attı, kimse birşey anlamadı. Kız pancar gibi kızarmıştı.
Sınıftaki kızlar kızın yanına gidip bana bakarak fısıldaşmaya başladıklarında durumu anlamıştım ama bozuntuya vermedim.
Zira lisede herkes bana "Kerhaneci" derdi, ihtiyacımı okulda değil kerhanede gidermeyi tercih ederdim...
-
Peki olayları roman gibi anlatmanız çok kitap okumanızdan mıdır?
Arka tabii aman kimse birşey sormasın falan filan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeri geldi en önde, yeri geldi en arkada, yeri geldi ortada.
Değişirdi.
-
Sağ arka köşe
İlkokulda orta sütun 5
Ortaokulda kapıya yakın olan sütun en son
Lisede öğretmen masasına en yakın sıra
Orta arkadan 2. Sıra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hazırlığı geçtikten sonra 1' inci sınıfta kız/erkek eşit idi. 2' inci sınıfta Bilgi İşlem ve Dış Ticaret tercihi yapılmak zorundaydı. Sınıftaki erkeklerden sadece ben Bilgi İşlem seçtim diğer erkekler olduğu gibi Dış Ticarete gitti. Garip olan sınıftaki bütün kızlar Bilgi İşlem tercih etti, böylece 2 ve 3' üncü sınıflarda kız nüfusu erkek nüfusunu 3' e katlamıştı... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X