flappy bird denen bu lanet oyunu dün indirdim oynamak için sabahladım ve rekorum 15 .. Bu nasıl bir oyundur arkadaş başlamayanlara tavsiyem sakın başlamasınlar insanda bağımlılığa ve sinir krizine yol açıyor...
quote:Orijinalden alıntı: Er.Ralpsen bi de stanley parable oynasinir bi oyun ama çok abartılıyor bence
quote:Orijinalden alıntı: Taketer v2sinir bi oyun ama çok abartılıyor benceAlıntıları Göster Oynamadım kafam rahat
quote:Orijinalden alıntı: y u do disOynamadım kafam rahatAlıntıları Göster stanley de birşey yok ki @Er.Ralp
quote:Orijinalden alıntı: TheBestHero sinir bi oyun ama çok abartılıyor bence abartı değil kardeş gerçekten sinir bozucu
quote:Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek stanley de birşey yok ki @Er.Ralp sonu yok işte oyle gidiyo
quote:Orijinalden alıntı: Er.Ralp sen bi de stanley parable oyna hani şu half life 2 modu olan değil mi? o oyun sırf kendi seçimlerinle hikayeyi ilerlettiğin bir oyun, komik bir oyun
quote:Orijinalden alıntı: Er.Ralp quote:Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek stanley de birşey yok ki @Er.Ralp sonu yok işte oyle gidiyo 10dk da butun son lara ulasirsin. cok kısa. secimin bile yok aslında. oyun bile sayılmaz. burdan merak eden varsa, indirmeyin/almayın
quote:Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek quote:Orijinalden alıntı: Er.Ralp quote:Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek stanley de birşey yok ki @Er.Ralp sonu yok işte oyle gidiyo 10dk da butun son lara ulasirsin. cok kısa. secimin bile yok aslında. oyun bile sayılmaz. burdan merak eden varsa, indirmeyin/almayın
quote:Orijinalden alıntı: gogogo. bende bağımlısı oldum 3 gündür oynuyorum rekorum 5 di bu sabah 15 yaptım oyunu yavaş yavaş çözdüm beyler ben formülü buldum buyrun sinirlerinizi atarsınız http://squishybird.com/
quote:Orijinalden alıntı: Can#quote:Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek quote:Orijinalden alıntı: Er.Ralp quote:Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek stanley de birşey yok ki @Er.Ralp sonu yok işte oyle gidiyo 10dk da butun son lara ulasirsin. cok kısa. secimin bile yok aslında. oyun bile sayılmaz. burdan merak eden varsa, indirmeyin/almayın Alıntıları Göster Senin üzerinde bağımlılık yapsın diye nasıl bir algoritma gelıstırdıklerının farkındamısın olacak o kadar.
quote:Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2 Senin üzerinde bağımlılık yapsın diye nasıl bir algoritma gelıstırdıklerının farkındamısın olacak o kadar. aynen kardeş indirdim indirmez olaydım bu nasıl bir işkencedir...
quote:Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek quote:Orijinalden alıntı: Er.Ralp quote:Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek stanley de birşey yok ki @Er.Ralp sonu yok işte oyle gidiyo 10dk da butun son lara ulasirsin. cok kısa. secimin bile yok aslında. oyun bile sayılmaz. burdan merak eden varsa, indirmeyin/almayın 10 dakka diyosun yani < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 6 Şubat 2014; 13:45:37 >
quote:Orijinalden alıntı: Er.Ralp quote:Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek quote:Orijinalden alıntı: Er.Ralp quote:Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek stanley de birşey yok ki @Er.Ralp sonu yok işte oyle gidiyo 10dk da butun son lara ulasirsin. cok kısa. secimin bile yok aslında. oyun bile sayılmaz. burdan merak eden varsa, indirmeyin/almayın 10 dakka diyosun yani aynen okumadan 10dk.hadi 15dk. okursan yarım saat max bi saat olur herhalde. bitir ve ne kadar kısa oldugunu kendin gör
quote:Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcekquote:Orijinalden alıntı: Er.Ralp quote:Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek quote:Orijinalden alıntı: Er.Ralp quote:Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek stanley de birşey yok ki @Er.Ralp sonu yok işte oyle gidiyo 10dk da butun son lara ulasirsin. cok kısa. secimin bile yok aslında. oyun bile sayılmaz. burdan merak eden varsa, indirmeyin/almayın 10 dakka diyosun yani aynen okumadan 10dk.hadi 15dk. okursan yarım saat max bi saat olur herhalde. bitir ve ne kadar kısa oldugunu kendin gör Alıntıları Göster sen bi metin2 oyna
quote:Orijinalden alıntı: SilverBallersRekorum 5 Alıntıları Göster Fifa da ultimate teamde momentum yede gorursun siniri o zman.