Şimdi Ara

SINIRSIZ VINN SORUNUU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SINIRSIZ VINN VARR AMA KALAN İNTERNET PAKETİNİZDE 24/03/2012 KADAR KULLANACAĞINIZ 13,405 MB KALMIŞTIR DİYOR NASILL SINIRSIZ BU BİLGİSİ OLANN LÜTFENN YARDIM ETSİNN BİŞEY İNDİRMEYİ KORKUYORUMM ??

• akk olması lazım sonra hızı baya bıdusuruyolar
  • ama daha bişey yapmadım sayılır akk kaç gbyi aştığımda başlıyor bilen arkadaş varmı ??
  • 15 gb geçince akk uygulanıyo vınn'da. 512 ya da 256 kbs a düşüyo hız bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutt453

ama daha bişey yapmadım sayılır akk kaç gbyi aştığımda başlıyor bilen arkadaş varmı ??

15 gb bitince 128 kb-s düşer sınırsız diye birşey yok lafda sınırsız.:) 15 gb la yetinmeye bakıcaksın ben kontorlü kullanıyorum 10gb 79 lira 3 ay süreli bana havada karada yetiyor.öteki türlü ttnet 4gb e 35 liradan aşşa fatura gelmiyordu 25 lirada 0 konuşma sabit telefon 60 lira oluyordu 1 aylık ücret şimdi 79 liraya 3 ay internet en mantıklısı :)faturayla uğraşılmaz vodemnet kullanırken fatura süprizlerinden bıkmışdım.en sonunda turkcelle geçdim hem çekimi iyi hem hız süper diğerleri beş para etmez en azından bizim bura için istanbul bahçelievler...
  • ''15 gb geçince akk uygulanıyo vınn'da. 512 ya da 256 kbs a düşüyo hız bildiğim kadarıyla. ''

Aynen böylee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.