SINIRSIZ VINN VARR AMA KALAN İNTERNET PAKETİNİZDE 24/03/2012 KADAR KULLANACAĞINIZ 13,405 MB KALMIŞTIR DİYOR NASILL SINIRSIZ BU BİLGİSİ OLANN LÜTFENN YARDIM ETSİNN BİŞEY İNDİRMEYİ KORKUYORUMM ??
akk olması lazım sonra hızı baya bıdusuruyolar
ama daha bişey yapmadım sayılır akk kaç gbyi aştığımda başlıyor bilen arkadaş varmı ??
15 gb geçince akk uygulanıyo vınn'da. 512 ya da 256 kbs a düşüyo hız bildiğim kadarıyla.
quote:
Orijinalden alıntı: Umutt453
ama daha bişey yapmadım sayılır akk kaç gbyi aştığımda başlıyor bilen arkadaş varmı ??
15 gb bitince 128 kb-s düşer sınırsız diye birşey yok lafda sınırsız.:) 15 gb la yetinmeye bakıcaksın ben kontorlü kullanıyorum 10gb 79 lira 3 ay süreli bana havada karada yetiyor.öteki türlü ttnet 4gb e 35 liradan aşşa fatura gelmiyordu 25 lirada 0 konuşma sabit telefon 60 lira oluyordu 1 aylık ücret şimdi 79 liraya 3 ay internet en mantıklısı :)faturayla uğraşılmaz vodemnet kullanırken fatura süprizlerinden bıkmışdım.en sonunda turkcelle geçdim hem çekimi iyi hem hız süper diğerleri beş para etmez en azından bizim bura için istanbul bahçelievler...
''15 gb geçince akk uygulanıyo vınn'da. 512 ya da 256 kbs a düşüyo hız bildiğim kadarıyla. ''
Aynen böylee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme