dile getirmek istedim sinop ceza evine gittim ben hiç bakılmamış nerelere şikayet edebilirim kültür bakanlığına felan yazdım cevap yok görseniz yemin ediyorum ağlayacaktım dakdirolar kazanlar o zmandan kalan palangalar gülleler ayaklara bağlanan hep yerlerde inanın her yer dökülüyor gardinyanların kaldığı yerler duvarlar heryer salak insanlar kendi isimlerini yazmış batmış mahvolmuş hiç bakım yok berbat 2-3 foto ekleyeyim de bi bakın isterseniz
Bireysel olarak ne kadar çabalarsan çabala, istersen kendini kültür bakanlığı önünde yak gene de birşey olmaz.
Basının gücü ile halledilebilir bu mesele ancak.
Şöyle çok izlenen birkaç kanalın akşam haberlerinde bu durum çıkmalı ki inceleme başlatsınlar. Yoksa bina yıkılsa kimsenin kılı kıpırdamaz.
Sinop gerçekten keşfedilmemiş bir cevher...Bu yaz gittim çok sevdim...
quote:
Orjinalden alıntı: pprodigyy
Sinop gerçekten keşfedilmemiş bir cevher...Bu yaz gittim çok sevdim...
Gerçekten üzücü bir manzara
beyler ilgili insanlar yokmu çok güzel bi yer ne halde kaleler yıkılmış ceza evide yıkılmak üzere neredeyse
kütahyaa bu tür bakımsız kalmış yerleri değerlendirip belediyeye tahsis ediolar eğer belediye için olmassa kiraya veriliyor oralarda kafe olabilir yada bazen ressamlar sergi açıyor okullar.. vs bunu belediyeye bildirmek gerek hiç durmayın hemen bi yazı yazın
şuan aresten indirdğim Ferhan ŞENSOY un PARDON filmi sinop cezaevinden çekilmiş.bir kültür merkezi olabilir aslında
beter olsun yav üzüldügünüz konuya bak zamaninda orada ne iskenceler sorgular yapilmis yikilsa daha iyi
quote:
Orjinalden alıntı: arbuzik
beter olsun yav üzüldügünüz konuya bak zamaninda orada ne iskenceler sorgular yapilmis yikilsa daha iyi
saçmalama Allah aşkina yav
quote:
Orjinalden alıntı: arbuzik
O zaman bütün cezaevlerini yıkalım
Welcome To ALCATRAZ ISLAND
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme