Şimdi Ara

Sinyal kesici yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardımınıza ihtiyacımız var.

Bina sakinlerinin giriş kata yakın oturanların bazıları sıkıntılı insanlar otopark var otomatik kepenkli kumandalı bazı sakinler gece giriş çıkış olmasın diyor bazıları ben kabul etmiyorum diyor bina da biri otoparka girip çıksa polis vs her seferinde de bıktık artık çok gürültülü ses yapıyor açılıp kapanırken çoluk çocuk uyanıyor gacırtılara yaptırmaya gelince de kimse yanaşmıyor ne yapacağımızı şaşırdık akşam üstü tekrar toplandık kepenk sıkıntısı giderilene kadar gece çok geç saatlerde giriş çıkış olmasın dedik ve sinyal kesici gibi birşey koymaya karar verdik tabiki bunu kapıcı yapacak belli bir saatten sonra bir süre açacak ki kepenk kumandası işlevsiz hale gelsin sizden istediğim lütfen kepenk kumandasını işlevsiz hale nasıl getirebiliriz sinyal kesici tavsiyeleriniz hangisi olur birden fazla sinyal kesiciler var fikir alıp danışmadan birşey yapmak istemedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son zamanlarda duyduğum en komik dert yaşam alanları ile ilgili konuda.

Geç saatte evine gelen adam,bodrumdaki otoparka inmek için girişteki kumandalı kepenki

açıyorken çıkan takur tukur sesten zemin katta oturanlar rahatsız oluyor.

Millet geç saatte otoparka inmesin diye de sinyal kesici ile kumandaları etkisiz hale getirmeyi düşünüyorsunuz.

Peki sinyal kesicinin etki alanını gözönüne aldınız mı. Zamin kat veya tüm apartman,

hatta komşu binaların cep telefonları,Wifi internet modemleri vs. işlevsiz klaınca ne yapacaksınız?

• realgs kullanıcısına yanıt

Hocam size tutanak ifade vs şeyleri atsam gülersiniz vallahi durumumuz komik yani şaka değil site ortamı gibi yerlerde insanlarla geçinmek anlaşmak çok zor çok kalabalık çok sıkıntı demektir malesef bunu anladık otopark ve üzerindeki bir kaç daire problem yaşıyor sorununu ceremesini tüm bina çekiyor bıktık usandik artık hocam şöyle bir durum var otopark kısmına kapıcı yakın öyle sinyal kesici çok geniş çaplı olmayacak 30-40-50 metre gibi mesafe etkili olsa yeterli oda sadece belirli saatler devamlı açık olmaz olamaz o metraj içine giren herkese olur zararı ne yapacağımızı şaşırdık kumanda herkeste var evi barkı var insanların vermesen zaten olmaz ortak kullanım alanı 30-40-50 metre civarları gibi mesafelerde etkili olsa yeterli bizim için lütfen arkadaşlar hangi cihazları tavsiye edersiniz bilgi verirseniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapının motoruna akıllı priz programlı takın istenilen saatler açar kapatırsınız otomatik olarakk

https://www.hepsiburada.com/masterclear-dijital-zaman-ayarli-priz-tipi-programlanabilir-zaman-saati-pm-HB0000060WDO

trendyol.com
    Günsan Elektrik Günsan Wi-fi Kontrollü Akım Korumalı Akıllı Priz 16a Tuya & Smart Life Destekli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/gunsan-elektrik/gunsan-wi-fi-kontrollu-akim-korumali-akilli-priz-16a-tuya-smart-life-destekli-p-817558164

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 24 Ocak 2025; 9:10:17 >

• akşam 23:00te eve geleceğim ve otoparka giremeyip sokakta yer arayacağım, valla kırarım o kapıyı yine girerim.

Yada acil bir durum için geç saatte çıkmam lazım,birilerinin ses keyfi için arabayı kullanamayacağım, komik yani.

• kapılar genelde profil demir yığını oluyor. 

• Böyle saçma bir çözüme bütçe ayırmak yerine o parayla kepengin bakımını yaptırın.

Aksi durumda elinizde patlar.

Dükkanımın kepengi otomatik. Normalde sesi üst kattakini bile rahatsız etmeyecek düzeyde. Ancaaak; kepengi boruya bağlayan yay çeliğinden ince lama kılıklı zımbırtılar var. Onlarda bir saçmalama olduğunda tüm apartmanı inletecek kadar çatırtı patırtı oluyor. Bu şekilde kullanmaya devam edince ya lamellere zarar veriyor, ya o şeritler birer birer kopuyor ve kepenk düşüyor, veya ikisi birden...

Yaşadım, biliyorum.

Adam gibi bir servis hizmeti almanız gerekmekte. En akıllıcası kepengi yapan firma ile iletişime geçmek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anfi sesi kesiyor yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.