Şimdi Ara

Sipariş ile ilgili yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Sipariş ile ilgili yardım arkadaşlar şimdi ben bunları alsam 2174 dolara denk geliyor.Peki bunu tl ye çevirirsek 4800 civarı bir miktar.Peki bunu sipariş versem kdv filan dahil olcak mı? ne kadar daha artar para?Çünkü vatanda toplasam bunları 2 katı fiyat nerdeyse Daha mı ucuza halletmiş olurum?

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhansuer1903

arkadaşlar şimdi ben bunları alsam 2174 dolara denk geliyor.Peki bunu tl ye çevirirsek 4800 civarı bir miktar.Peki bunu sipariş versem kdv filan dahil olcak mı? ne kadar daha artar para?Çünkü vatanda toplasam bunları 2 katı fiyat nerdeyse Daha mı ucuza halletmiş olurum?

Vatan'dan toplaman şart değil ki sistemi.. Hangi parça nerede ucuzsa, oradan alabilirsin.. :)
  • Nerede var daha ucuz?
  • quote:

Nerede var daha ucuz?

Sistem olarak değil, Vatan'dan alacağın çoğu parçayı başka sitelerden tek tek daha ucuza alabilirsin..
  • Peki arkadasim benim yukarida topladiim sistemi alsam kdv filan olucak demi ve
    fiyat 1-2arasinda oynar sanirim...
  • quote:

Peki arkadasim benim yukarida topladiim sistemi alsam kdv filan olucak demi ve
    fiyat 1-2arasinda oynar sanirim...

Yurtdışından alacaksan %18 KDV gibi bir uygulama olacağını sanmıyorum.. Ama gümrükten geçerken vergi falan alırlarsa onu bilemem.. :)
  • quote:

Sipariş ile ilgili yardım arkadaşlar şimdi ben bunları alsam 2174 dolara denk geliyor.Peki bunu tl ye çevirirsek 4800 civarı bir miktar.Peki bunu sipariş versem kdv filan dahil olcak mı? ne kadar daha artar para?Çünkü vatanda toplasam bunları 2 katı fiyat nerdeyse Daha mı ucuza halletmiş olurum?

1-kdv DAHİL ANCAK
    gümrükten geçmez.
    Hepsi tek bir kargo olursa tüm parçalar %20 vergi ödersin.70tl depo galiba.

Eğer ayrı ayrıysa her parçanın %20 si fiyatı vergivar

• yurtdışından alırsan gümrük vergisi var bildiğim kadarıyla. gümrükte takılıyorlar sende vergisini ödeyip alıyorsun. sistem konusunda görüşüm şu, 290x almak yerine 290 alıp, rami 8gb'a düşürüp, ssdyi 128gb alırsan r9 290cf bile yaparsın. çok gereklimi, değil. ama senin sistemde bu oynamalar yapılırsa daha iyi olur.
  • Evet gümrük vergisi alabilirler. sana tavsiyem hiç başın ağrıya girmeden türkiyeden topla.

Sisteme gelirsek sistemde gereksiz ve kötü parçalar var

1) Ekran kartı: Ekran kartı gördüğüm kadarıyla referans soğutmalı bu sana uzun vadede ısınma yüzünden performans düşüklüğü yaşatacaktır

2) Ram : 16 gb ram çok fazla olmuş eğer gidip ağır montaj programları kullanmayacaksan 16 gb sana çok gereksiz onun yerine aynı markanın 4x2 versiyonunu alabilirsin.
  • ben R seriisi önermiyorum ASUS DCU2 780 alırdım

gerisi iyi zaten al
  • Aslında sistemi Amerika'da bir akraban varsa ona yollatabilirsin o da yakın zamanda gelecekse gelirken getirir. Ama bu seferde uçakta taşımak vs. Zor olabilir. Kilo sınırını geçmezsen ve de taşıma sırasında bavulları getirip götüren çalışanlar abanmaz ise hiçbir şeycik olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.