Şimdi Ara

SİPARİŞİNİ VERECEĞİM KİTAPLAR [GELDİLER]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar idefixten kitap alıcam şuana kadar aldıklarım sorunsuz geldi sıkıntı çıkmadı aşağıya yazdığım eserleri tavsiye eder misiniz okuyanlar yorumlarsa sevinirim teşekkürler

-Kürk Montolu Madonna
    -Kuyucaklı Yusuf
    -Aylak Adam
    -Çavdar Tarlasındaki Çocuklar
    -Sırça Köşk

Edit : Hepsinin toplam fiyatı 55 TL
    Edit 2 : En alttaki kitabı sonradan ekledim almak istediklerim arasında oda vardı.
    Edit 3 : Kitaplarin siparisi verildi gelince ss atarım takipte kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nysbelwor -- 9 Nisan 2014; 16:37:48 >

• İlk ikisini okudum. KMM'yi harika buldum, KY'yi ise vasat. AA aldım ama daha okumadım. ÇTÇ'yi de merak ediyorum senin gibi.
  • 3. numara hariç okudum, son kitabı tavsiye etmem. Ben okurken çok sıkılmıştım.
  • kürk mantolu madonna:8.5/10
    kuyucaklı yusuf:7/10
  • kürk mantolu madonna güzeldi diğerlerini bilmiyorum
  • Aylak adam da iyi ama sıkılır mısın bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuncusu hariç diğerlerini okudum. Sıkılmadan okuyacağını düşünüyorum hepsini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aylak adam i okudum tavsiye ederim. Yeni kitap okumaya baslayan biriysen, dili biraz ağır kitabı yakalamakta zorlanabilirsin.

• Kürk Mantolu Madonna mükemmeldi, Kuyucaklı Yusuf da güzeldi mükemmel olmamasının sebebi hikaye yarım kalmış hissi veriyor, 3 kitaplık seri olarak planlanmış ancak Sabahattin Ali diğer kitapları yazamadan öldürülmüş.
  • iyi kitapları seçmişsin,tebrik ederim.
  • Yorumlarınız için teşekkürler Sabahattın Ali'nin eserlerini ilk defa okucam ve ilk KMM ile başlamak istiyorum diğerlerinide iyi bir yazar olduğu için ve okumaya değer olduklarını düşündüğüm için alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neuroxena

Kürk Mantolu Madonna mükemmeldi, Kuyucaklı Yusuf da güzeldi mükemmel olmamasının sebebi hikaye yarım kalmış hissi veriyor, 3 kitaplık seri olarak planlanmış ancak Sabahattin Ali diğer kitapları yazamadan öldürülmüş.

Haklısın, Yusuf'un öyküsü orta yerinde bitince tatminsizlik veriyor. Ama sırf o yüzden değil hikayesi ve anlatım biçimiyle de KMM farklı.
  • Güzel kitaplar seçmişsin.Kürk Mantollu Madonna'yı ilk oku bence
  • 50 lira üzerine kargo ücretsiz değil mi ? Almısken 50 liraya tamamla bence.

Kürk Mantolu Madonna ve Aylak Adam süper
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Kargo ücreti ne kadar ki ?
  • arandur kullanıcısına yanıt
    Sırça Köşk Nasıl
  • Sırça Köşk ve Aylak Adam, orta karar eserler. Okunmasa da olur diyebilirim. Diğer 3'ü ise nefistir.
  • Andrei Rublev kullanıcısına yanıt
    Okumaktan zarar gelmez
  • kürk mantolu madonna 9.0/10

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.